Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Res topla smučarska bunda

Res topla smučarska bunda

Rabila bi res toplo smučarsko bundo.
Kaj moram paziti pri nakupu? Vse te nove bunde so na otip zelo tanke in se bojim, da bom spet kupila takšno v kateri me bo zopet zeblo in potem se pod bundo oblačim, da sem kot medvedka. 🙂
Če ima katera kakšno toplo, mi jo naj prosim priporoči.

Lep dan!

Nabaviti moraš še ustrezno smučarsko perilo in puli, pa te ne bo zeblo. Meni je moj icepeak čisto v redu.

Jaz imam hlace in bundo od Spider in me se nikoli ni zeblo na smucanju. Spodaj oblecem cist navadna bombazna oblacila, ker sintetike ne maram. Grem pa smucat samo v lepem vremu,pri – 20 me lahko vidis zgolj v koci na caju, smucala pa ne bi.

tudi pri -20 je lahko lepo vreme.

si kot zagrebčani. glavno da je bunda spider, potem pa lahko tudi v koči sedim…

Pojdi na http://www.superge.si in si malo poglej izbiro… Lahko nastaviš, da iščeš
oblačilo – žensko- za smučanje,bord, številko… in dobiš ven kar nekaj, potem pa malo cene poglej. Veliko tega imaš v BTC- City v LJ, Tomas Sport, 1. nadstropje. Pa ene 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta tudi lahko uloviš.

Meni so tako naredili v Andražu -And. Cene konkretne zame pa neprecenljivo, da mi je kot ulito in toplo.

Descente….draga, ampak topla. Jo imam ze nekaj let, pa sem skozi na smuckah.

Imam par let staro Tresspass, kupljeno v Hervisu in se da smucat (preverjeno) tudi pri -20.
Oblecem pa smucarsko perilo in navaden tanek smucarski bombazen puli in cisto zadostuje.

Vodotesnost vsaj 20.000 mm vodnega stolpca/ 24 ur, paropropustnost vsaj 20.000. Halti, Golwin, Wist,tudi Andraž, pogojno Spider, če je polnilo primaloft.

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

Columbia z Omni-heat reflective sistemom. Zakon.

tudi pri -20 je lahko lepo vreme.

si kot zagrebčani. glavno da je bunda spider, potem pa lahko tudi v koči sedim…[/quote]

Vem vem, pri minus 20 je ponavadi soncno vreme, vsaj na smuciscih, ki so malo visje in nimajo megle.

Pri meni ni glavno, da je bunda Spider, to imam, ker smo kupili pri kolegu v trgovini in sem kolekcijo iz prejsnjega leta dobila po fajn ceni in kolega mi je rekel, da je topla.
Jaz imam smucisce pol urce stran in grem smucat samo v soncu in ko ni prav hudo hudo mrzlo, ko ni pocitnic in so piste lepe in prazne :-)) pol je res uzitek dmucat.

New Report

Close