Resasto strizenje
Pred nekaj dnevi sem se postrigla v salonu Mic styling v MB, kjer so me resasto postrigli in mi rahlo zravnali lase z “likalnikom” ker imam rahlo valovite lase. Lasje so mi res enkratno stali in se prilagajali obrazu.
Sedaj ko sem si lase sprala, imam ponovno valovite, da sem resasto postrizena se sploh ne vidi (poskusala sem si lase zravnati s fenom in gelom ki sem ga kupila v tem salonu ampak nic ne pomaga). Sedaj si namerevam kupiti napravo za ravnanje las. Zanima me, ce si bom lahko doma tako zravnala lase da bom vsaj podobna temu, kaksna sem prisla iz salona.
Jasmina
Dvomim, da si boš lahko sama tako zravnala lase, ker kadar ti nekdo drug ravna lase, gre za drugačen prijem. Jaz sem frizerka, pa si sama daljših las nisem tako zravnala. Likalnik ti pa doma odsvetujem, ker si boš uničila lase, če biš to počela po vsakem pranju. Moje mnenje je, da likalniki niso najbolj primerni za domačo uporabo.
Raje izberi frizuro, ki bo primerna za tvoje lase, občasno pa si lase raje zravnaj pri frizerju.
Pri nas stranko najprej opozorimo, da ima sicer lahko frizuro, ki si jo zaželi iz revije, vendar si jo bo sama težko vzdrževala. To pa ni naš namen. Namen naš je, da si bi v vsakem momentu stranka lahko sama naredila frizuro.
lp alenka