Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Resen za resno zvezo.

Resen za resno zvezo.

Po letih iskanja na spletu in v resničnem svetu, sem se odločil, da poskusim še tu. Sledi krajši opis in želje.
Torej, 38 let, lokacija Severna Primorska, malce močnejše postave, a ne debel, z izumirajočimi vrlinami, kot so recimo iskrenost, poštenost in delavnost. Ljubitelj branja, pohodništva, kolesarjenja in dobrih komedij, s službo in streho nad glavo. Veliko mi pomeni čas, preživet v naravi, približno enako čas, preživet v dobri družbi. Kaj si ljudje mislijo o meni, mi dol visi, preprosto sem to, kar sem.
Zdaj pa ti.
– Bodi med 30 in 40 let, čeprav so odstopanja dovoljena.
– Imej rada šport, predvsem na način prakticiranja, ne le gledanja po televiziji.
– Počni nekaj, ker popolnoma zdravih oseb, ki jamrajo da ni služb in živijo na račun sociale, je bilo v mojem življenju dovolj.
– Imej prevoz, ker se v primeru zainteresiranosti in da si nekje na drugi strani Slovenije, res ne bi vozil k tebi na zmenek, ampak bi izbrala približno polovico poti.
– Lahko si tudi kadilka, ker me ne moti.
– Naj ti branje in gledanje filmov ne bo odveč.
– Popolnoma okej bo, če nisi potovalni tip. Če ti obiski evropskih prestolnic ali eksotičnih krajev pomenijo manj kot neslana juha, potem si prava. Vseeno obožuj odkrivanje skritih kotičkov naše podalpske deželice.
– Bodi prijetna na pogled. Kilogrami me ne motijo, vseeno pa ne bodi podobna kugli za bowling.
Mogoče delujem zakompliciran, ampak nisem. Javi se mi tu pod privatno, ali na elektronski naslov [email protected].
Pa še to: ker pričakujem, da se bodo javljali tudi ljudje, ki jim je preprosto dolgčas in imajo n število elektronskih naslovov, se bom najraje odzval na sporočila, iz katerih bo že v naslovu opazna neka resnost. Bodi iskrena in ne z nekimi cenenimi forami “daj najprej ti fb”. Ker če ga daš, to ne pomeni, da se ti nikoli več ne bom javil.

Pa lep pozdrav.

“vseeno pa ne bodi podobna kugli za bowling.”

Ummmii.aaaammmm :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

“vseeno pa ne bodi podobna kugli za bowling.”

Ummmii.aaaammmm :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
[/quote]

Ja no, smisel za humor imam 🙂

Ja no, smisel za humor imam 🙂
[/quote]

Ja, res ga imaš 😉

To je tako napisano da se bodo javile same mamice… a si to res želiš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close