Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Reševanje Igorja Bavčarja

Reševanje Igorja Bavčarja

Bodi brez skrbi, od teh prodaj mu je gotovo kaj kapnilo v njegov privatni žep, pa tud če istrabenz crkne, on ne bo lačen.

Bodi brez skrbi, od teh prodaj mu je gotovo kaj kapnilo v njegov privatni žep, pa tud če istrabenz crkne, on ne bo lačen.[/quote]

ah seveda ne bo lačen, itak!:)

to pa zato ker ta država po mojem mnenju oz po trditvah odgovornih ni pravna.

evo zakaj Svetilnik:

izjava Lahovnika, ki je še nihče ni komentiral!

>>>

evo zakaj Svetilnik:

izjava Lahovnika, ki je še nihče ni komentiral!

od kdaj se pa na teh mestih jamči z vsem svojim premoženjem?
In po katerem zakonu bi ga lahko spravili v zapor?

Haha, bo treba še prej kakšne zakone spremenit pomoje, pa tud ti ne bodo veljali za nazaj. Tko da je ta Lahovnikova izjava samo pesek v oči ljudem.

jaz pa mislim da ne, in če bo vlada delala v tej smeri, bo nakoncu res kdo odgovarjal si ne bo delil nagrade, ki si jih še največje države ne morejo privoščiti itd.

Preveč si optimistična.

zakaj, prvi ukrepi so kar dratični za tiste, ki so vajeni velikih nagrad in nedotakljivosti, upam da bodo speljani v prakso, sicer pa bomo videli!!!

Bi šla stavit?

a za politike, a se ti mal heceš???:)

nenene, upam pa, zastavili so dobro, upam da bodo imeli še dovolj moči vse skupaj uresničiti!

Hja, za zdaj niso še nič zastavili, razen kupček kadrovskih menjav. Mi je bilo pred volitvami jasno, da bo Pahor samo marionetka. Škoda ga je za v SD.

ma kako da ne 20 predlogov kako dejansko zategniti pasove so že dodelali, med njimi so tudi polovočne plače uprav v državnih podjetjih in nikakršne nagrade brez dovoljenja vlade, ki naj bi temeljile na podlagi uspešnosti podjetja. Polovico manjše sejnine itd. Bo verjetno okoli tega še mnogo govora, pa boš tudi ti zasledil. Ti ukrepi okoli reprezentančnih stroškov Pahorja (ki so skoraj smešni) in znižanje njegove plače je le majha poteza in bilj simbolnega pomena! Še kazensko odgovornost morajo dodelati in se je držati pa bo!

kakšna marjonetka, vse nas je presenetil, verjemi vse poteze vleče on, vsaj dokler jih bo še lahko in s tem spravljal na tehnico koalicijo!

Hehehe, le verjemi.

a ni fajn, a je kaj narobe, al kako, si ne bodo zaslužili pohvale, če ti predlogi dejansko zaživijo !

Ne boš verjela, jaz sem zadnjič tudi enemu plačal kavico. Pa sploh ni bilo v medijih.:-)))

Koliko si je že predsednik znižal plačo? In zakaj? Jaz mu je nisem fovš, še večjo naj dobi. No ja, zasluži naj jo pa le!!!

Polovico nižje sejnine? Sprejmem. Lahko kaj zrihtaš?

Eh ninej, kako si naivna, saj ne morem verjet…

zakaj sem naivna???

a misliš Pahorja, si je ni ker je ne more, mora najprej spremenit zakon!:)

Reci mu, da mu lahko dam naslove parih družin, ki se bodo zelo razveselile tistega denarja, kateremu se po zakonu? ne more odpovedat. Naj me pokliče, čimprej, da ne bo prej vsega vložil v popravilo katrce.

mik, očitno sva oba že zaspana, grem povečerjat pa spat.:))))ja baje je že dal pobudo za spremembo zakona. Piši mu za pomoč, madonca ampak kar naenkrat pa poznaš nekaj takčnih družin, ki rabijo pomoč, hmmm a to zaradi oblasti, al so jo rabile že praj???:)))

Od kje ti ideja da kar naenkrat poznam ene, ki rabijo?
Preberi še enkrat, napisal sem, da jih poznam nekaj, ki bi se tega denarja razveselili. Tudi jaz bi ga navsezadnje znal porabit.:-)))

Dobro pančkaj, vedi pa, da ni najbolj zdravo hodit v posteljo s prepolnim želodčkom. Po 18. uri raje ne jej, zgleduj se po Pahorju in se raje čemu odpovej.

hehehe mik, dobro jutro.

dobro sem pančkala z polnim želodčkom, ni lepšega kot ena taka fajn večerja s vojim možičkom v miru in debati, ne tega se pa res ne bom odovedala, vsaj dokler mi ne bo treba!!!:)))

Aaaaaaa?

Da si vzameš čas tudi za svojega možička?:-)))

ja, vsak večer!:)))

New Report

Close