Reševanje Igorja Bavčarja
ma kako da ne 20 predlogov kako dejansko zategniti pasove so že dodelali, med njimi so tudi polovočne plače uprav v državnih podjetjih in nikakršne nagrade brez dovoljenja vlade, ki naj bi temeljile na podlagi uspešnosti podjetja. Polovico manjše sejnine itd. Bo verjetno okoli tega še mnogo govora, pa boš tudi ti zasledil. Ti ukrepi okoli reprezentančnih stroškov Pahorja (ki so skoraj smešni) in znižanje njegove plače je le majha poteza in bilj simbolnega pomena! Še kazensko odgovornost morajo dodelati in se je držati pa bo!
kakšna marjonetka, vse nas je presenetil, verjemi vse poteze vleče on, vsaj dokler jih bo še lahko in s tem spravljal na tehnico koalicijo!
Ne boš verjela, jaz sem zadnjič tudi enemu plačal kavico. Pa sploh ni bilo v medijih.:-)))
Koliko si je že predsednik znižal plačo? In zakaj? Jaz mu je nisem fovš, še večjo naj dobi. No ja, zasluži naj jo pa le!!!
Polovico nižje sejnine? Sprejmem. Lahko kaj zrihtaš?
Eh ninej, kako si naivna, saj ne morem verjet…
Od kje ti ideja da kar naenkrat poznam ene, ki rabijo?
Preberi še enkrat, napisal sem, da jih poznam nekaj, ki bi se tega denarja razveselili. Tudi jaz bi ga navsezadnje znal porabit.:-)))
Dobro pančkaj, vedi pa, da ni najbolj zdravo hodit v posteljo s prepolnim želodčkom. Po 18. uri raje ne jej, zgleduj se po Pahorju in se raje čemu odpovej.