Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Rešitev za vse samske, ker ni več pravih moških

Rešitev za vse samske, ker ni več pravih moških

Boom, kakšne so ženske tu gor, sploh nisem komentirala. To si si ti gladko namislil.
Tudi vezanih moških nisem komentirala.
Lahko pa preletiš recimo zgornjih 10 tem na čveku in prešteješ kdo najbolj poudarja, da ne rabi nasprotnega spola, kdo najbolj žali nasprotni spol, kdo ima o nasprotnem spolu povedat samo grde stvari.
A je sploh kaka tema, da se ne blati žensk?

Pa dobro, če ti samski moški tega foruma ne odgovarjajo, se ti ni treba družiti z njimi. zakaj si v reali ne poiščeš primernejšega? Ni kemije?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider, kdaj se boš ti nehal obremenjevati s samskimi ženskami? Prava cmerika si.
Kaj res ne moreš biti samski ali kaj? Tvoje cmihanje kaže na to, da ti res nekaj hudo manjka.

Sej je vseeno, kakšen sem jaz. V tej temi se ti, multinick ženska, iz vseh drugih debat znana, cmeriš nad samskimi kandidati tu gor. Jaz te logično sprašujem, zakaj si kandidata drugje ne najdeš. Moški forumaši ti niso ničesar dolžni, niso dolžni biti po tvoji predstavi.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ej, Spider, jaz sem komentirala uvodni post, in moj komentar je odraz tega, kar tu gor vidim.
In še enkrat: pojdi šteti koliko tem in postov je, ko ženske blatijo moške in koliko tem je, ko moški blatijo ženske. Predvsem pa koliko tem je , ko ‘srečni’ samci na temo bednosti vez.
Se ti zdi, da se jaz cmerim? Jaz sem napsial, da je kar precej normalnih moških. Štekaš?
Ne, verjetno ne. Ker tvoj svet je MON in si strašno prizadet, ker ti sicer nočeš veze, amapk tega pa seveda ne preneseš, da te ženske v resnici ne marajo, ker si navadna cmera.
Bodi dec in ne jokaj kar naprej.
Ja, to kar ti počneš in je navadno cmihanje.
Če bi bil ti srečen, ker si samski, ne bi imel potrebe, da odpreš 1001 temo o tem kako je biti samski fajn, v vezi pa bedno.
Daj se sprijazni in pač dojemi, da boš ostal samski. Ne pa da drugim s tem utrujaš.
Brez vas cmihastih sovražnikov žensk, bi bil forum super in tudi je bil. Zdaj pa, ko kar naprej svaljkate ene in iste travme, ljudje odhajajo.

Sicer sem pisal za ženske, a isto seveda velja za moške, saj ne delam razlik med spoloma, kot ti, ki ta forum dojemaš kot tekmovanje kdo je odprl več tem usmerjenih proti nasprotnemu spolu.
Število odprtih tem s strani samskih moških, v nilčemer ne spremeni zgornjega dejstva, ki sem ga navedel v mojem komentarju.
Tvoj argument je zato le slaba tolažba in potrditev lastnega prepričanja, kako so moški slabši od žensk.
Nič novega, torej.

Pa saj, kdo bi pričakoval od človeka, ki dopusti , da se forum spremni v eno samo zlivanje gnojnice, da bo razumel
Nikjer nisem napisala, da so moški slabši od žensk. Če napišem, da je tu gor en kup nenormalnih samskih tipov, ki so polni nekih travm. To ne pomeni, da so vsi moški taki. Ne, niso. To sem že v uvodnem postu napisala. Ampak ti seveda tega ne zmoreš razumeti. Ker ti je normalno to, kar se dogaja tu gor. Meni pa ni.
Mi je pa žal, da so s čveka odšli razni fajn ljudje. Ni težko ugant zakaj so odšli.
Sem pa napisala, da na tem forumu je polno gnojnice zlite na ženske. Kot moderator to menda ja veš? Ali se pa strinjaš z vsem tem?
Itak, da se strinjaš, zato pa dovoliš.

Se sploh ne obremenjujem s tem koliko kdo pljuva po kom.
Če so, pač so. Svoboda govora, pa demokracija, pa tako naprej….:)
To je samo forum. Raje glejte kakšno je vaše realno življenje.

To pa vem, da se ne obremenjuješ. Dokler se blati ženske, boš kot moderator seveda povsem neobremenjen. To vem.

Nisi dojela poante, ker si preveč obremenjena s sabo.
Lahko se blati tudi mene in ostale moške, pa bom prav tako povsem neobremenjen. 🙂

Še dobro, da nisem obremenjena z ženskami. Da mi ni treba napisat na stotine postov ne temo razvajenih žensk pa preveč naličenih pa izobraženih žensk pa podobno.

To ni dobro, ker je problem, da si obremenjena z moškimi. 🙂

Ma tale mon je res super. Sami zastonjski psihoterapevti. Vse vedo, čeprav se s človekom še nikoli niso srečali.
Robi, kakor želiš. Vem, da ti bo življenje dosti lažje, če ti potrdim, da imaš prav. IMaš še kakšno željo?
Saj lahko še napišeš. Vse kar te tako obremenjuje. Bom z veseljem potrdila, da boš lažje živel.

Kam vse se človek zaplete, če pove, da ni panike, ker je dosti normalnih samskih moških in da niso vsi tako kot so tile tu gor (mišljeno za redne samske pisce na mon).

Meni tudi ni težko uganiti zakaj so odšli. 🙂
Se pa sploh ne zavedaš kaj si s tem povedala o sebi in kako si pljunila v lastno skledo.
Če fajn ljudje odhajajo, kaj to pove o tebi, ki še vedno ostajaš pod milijoni nicki in še vedno bluziš eno in isto ?

Ja, Robi, potem pa nisem fajn človek a ne, in kaj boš sedaj?

Jah, ne vem, ene ženske imajo tudi čustvene potrebe, hrepenenje po globlji povezanosti, razumevanju, bližini in zaupanju, ki se lepo usklajujejo potem tudi s telesnimi oz. seksualnimi. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pa misliš, da bo to dobile, če bi se vezale z samskmi monovci, ki kar naprej blatijo ženske?

Pa misliš, da bo to dobile, če bi se vezale z samskmi monovci, ki kar naprej blatijo ženske?[/quote]
Očitno si takšna ženska drugega ne zasluži, pa še vztraja z njimi, kar je velik absurd ali pa dejanska resnica o njej.

Nič. Še naprej se bom smejal in zabaval ob tvojem jamranju. 🙂

Robi, samo, da se zabavaš, ker drugače bi spet jamral kako o razvajenih ženskah.

Pa misliš, da bo to dobile, če bi se vezale z samskmi monovci, ki kar naprej blatijo ženske?[/quote]

Zakaj z MON-ovci, vsak je svoboden pri izbira partnerja, kakšnega si želi.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Zakaj z MON-ovci, vsak je svoboden pri izbira partnerja, kakšnega si želi.[/quote]

Točno tako. Zato še vedno trdim, da je v reali dovolj prijetnih, normalnih samskih moških in da naj samske ženske ne smatrajo, da so vsi samski moški tako kot so samski monovci.

S tistim, ki samo lepo govori o njih in ful spoštuje ženske neki, pa tud ne bojo hotle bit. Raje kakšnega pokvarjenca vzemejo, tak jo bo vsaj pofukal konkretno.

Pa, da ne bo kdo v zrak skočil: pod samski monovci je mišljeno tisti, ki kar naprej odpirajo poste na temo žensk in zlivajo gnojnico in teme, ko blatijo veze in razlagajo kako srečni so samski in kako ne rabijo žensk. Toliko, če je slučajno še kak normalen samski tu gor, da ne bo užaljen. Občasno se namreč pojavi kdo, ki deluje povsem ok.

Mislim, dajte se že sprijaznit, da so babam zanimivi večinoma samo pokvarjenci. Zakaj pa mislite, da nobeden od njih ni na suhem, taki vsi redno porivajo. Marsikater copatar si želi okusit tega življenjskega stila, pa ne pride niti blizu, babam se zdi s tisto svojo prijaznostjo, zrelostjo, enostavno predolgočasen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close