Rešitev za vse samske, ker ni več pravih moških
tvoj višek inteligence je, da veš, da se synthol in steroidi vbrizgavajo in to je verjetno tudi vse, kar relavantnega veš o fitnesu in bb 🙂
A si se mal zmotu – forumsko društvo womenhaterjev pač ne more odgovorjat nobeni ženski 🙂 To še ne pomeni, da tako ženski ne odgovarja en drug MOŠKI.
Kar vi niste… šabani eni, če ni ene konkretne babe tu (npr. mene) se niti ozmerjat ne znate kvalitetno![/quote]
Nehaj se ufuravat. Ne izpolnjuješ osnovnih pogojev, meni se da kvalitetno za.jebavat s senzo ali margot, ti enostavno nisi na nivoju..
In ko si že podajaš roko z multinick babo, me čudi, da ji ne svetuješ očitnega: naj si gre dedca po svoji podobi ven iskat, kaj najm šabanom tu teži?
Jaz mislim, da si ti itak ista ko ona, ona vsaj prizna, d aje samska, ti pa si si nekega dedca izmislila, da si bildaš neko virtualno podobo vezane babe.
zapravljaš čas, tu ni nobene, ki obožuje fukfehtarje :))))
Lepolaska, nimas pojma kdo sem in zakaj sem to napisal. Ce si pa ze vtikala nos in me ocenila, naj ti napisem, da ne pisem zaradi sexa, ampak bi rad spoznal Punco … s katero bi si prvo vse povedala in potem videla ali sva drug za drugega.
Ne prebavljam ljudi, ki vnaprej ocenjujeo ljudi, ki jih sploh ne poznajo…eni so bolj pametni kot knjiga.
A si se mal zmotu – forumsko društvo womenhaterjev pač ne more odgovorjat nobeni ženski 🙂 To še ne pomeni, da tako ženski ne odgovarja en drug MOŠKI.
Kar vi niste… šabani eni, če ni ene konkretne babe tu (npr. mene) se niti ozmerjat ne znate kvalitetno![/quote]
Ha, ha, saj naštel je res same bisere. Ženskomrzce :). Pa katera ženska sploh mara take naštete tipe? Nobena.
Nehaj se ufuravat. Ne izpolnjuješ osnovnih pogojev, meni se da kvalitetno za.jebavat s senzo ali margot, ti enostavno nisi na nivoju..
In ko si že podajaš roko z multinick babo, me čudi, da ji ne svetuješ očitnega: naj si gre dedca po svoji podobi ven iskat, kaj najm šabanom tu teži?
Jaz mislim, da si ti itak ista ko ona, ona vsaj prizna, d aje samska, ti pa si si nekega dedca izmislila, da si bildaš neko virtualno podobo vezane babe.[/quote]
Če ti in tvoj Robi pribijata, da sem samska in tako naprej. Je to vajina teza. Ne moja.
Ampak vidva sta itak črnogleda zagrenjena in totalno nesračne in sklepata, da smo tudi vsi ostali taki kot sta vidva. Naj vama bodo vajine jasnovidnosti v veselje. Se kaj bolje počutita?
Ali se bosta pa požrla od fovšije, ker sem povedala, da ste samski dedci (tisti redno pišoči) – podn od podna. V reali je pa dosti povsem normalnih samskih moških.
Ja, tudi takih, ki so zadovoljni s samskim stanom in ne jokcajo tu gor in ne udrihajo ne po vezanih, ne po samskih ženskah. Pa vesta zakaj ne? Ker so zadovoljni sami s sabo. Kar pa vidva nista. Vidva sta pa polna gneva proti ženskam.
Spet se smiliš sama sebi, ker te nihče ne mara.
Tudi sebe ne maraš, ker se drugače ne bi že celo večnost ukvarjala z nami, ki smo polni gneva.
Pa če ženska joka tu gor, je ona še vedno srečna, če pa moški, je pa poln gneva in nesrečen. 🙂
Če verjameš.
Ej, Robi, kdo odpira samo jokajoče teme?
Enkrat te motijo naličene ženske, drugič skrumpirani politiki, tretjič begunci, četrtič javna uprava, petič gospodarstvo… same jamrajoče teme. Jamr, na jamr. IN ti potem komu govoriš, da se sam sebi smili? Ha, ha ha.
Nič kaj boljši nisi od jamrajočega spiderja.
Ah ja, očitno imaš zelo kratek spomin. Pa saj je iskalnik tu gor. Prebrskaj in prečekiraj kake teme ti odpiraš.
AMpak ti že veš. Ti si perfekten moški, menda srečen v vezi in vse to. Edino vse dni tu gor visiš in odpiraš zagrenjene teme.
Samo ne vem zakaj tako sovražiš ženske? Sprijazni se. Ostani brez ženske in bo mir pa ti ne bo nobena šla na živce. Je tako težko?
Jaz mislim, da si ti itak ista ko ona, ona vsaj prizna, d aje samska, ti pa si si nekega dedca izmislila, da si bildaš neko virtualno podobo vezane babe.[/quote]
Če ti in tvoj Robi pribijata, da sem samska in tako naprej. Je to vajina teza. Ne moja.
[/quote]
DS, kako si lahko še vedno samska ob poplavi dobrih moških na MONu? Malo več pobude in v lov za moškimi! 😉
Uf, še en užaljeni samec se je oglasil :). Pa saj ste vendar registrirani, sigurno vam ženske polnijo nabiralnike.
DS, namesto da si skoz v zasedi in streljaš po moških, bi se lahko malo odprla, začela koketirat, naredila kak tečaj kuhanja, da bi se temeljito usposobila za gospodinjska dela, pa bi te zagotovo kak MON samec obrajtal. 😉
Matjažko, ne skrbi, ko mi bo šlo tako slabo kot gre tebi, se bom registrirala in ti pisala. Ampak se boš načakal.
Verjamem, da te ženske obletavajoa na polno tako, da boš zmogel preživeti do takrat, ko boš dobil zs od mene.
Meni so pa čisto simpatične najstnice kot ti. Samo kuhat te je potrebno priučiti in si za oženit. 🙂
Ja, matjažko, to vsi vemo, da zalezuješ najstnice. To ni neka skrivnost. Nisi nič novega povedal.
Tudi to vemo, da si nesposoben sam zase poskrbeti in zato rabiš eno, da ti kuha. Kaj je mama že v letih pa ti ne more več streči?
Forum je zaprt za komentiranje.