Rešitev za zdr.sistem CEPLJENIM ZARAČUNAT ZDR.STORITVE
Nekdo873, 19.08.2023 ob 15:21
Anticepilci ste pravi bolniki ko bi vi zboleli vam sploh nebi pustil iti k zdravniku pa si sami pomagajte. Je pa res da v vsakem cepivu je nekaj strupa tako kot v vseh tabletah.
Meni ko cepljen začne jamrat da ima težave in da nima pojma odkod, ker je bil prej zdrav oh in sploh me mine poslušat. Če sami niste spregledali potem nikoli ne boste in zakaj bi kdo poslušal vaše jamranje. Imeli ste izbiro in izbrali ste strup. Vaš problem!!!!
ludikonj, 19.08.2023 ob 16:54
nekj strupa? sploh veš kaj je v otroskih cepivih? to ne bi niti sovražniku ubrizgal
No in zakaj je potreben stup kjerkoli za človeško naravno telo?
Jel ti sebe poslušaš?
Programirana papiga,,đisus
moj zadnji komentar je namenjen tebi @Nekdo873 oprana papigo…
Fak.. v otroka niti v odraslega človeka se ne dajejo ti strupi, razen če želiš da je človek spet tvoja STRANKA (farmacije) Jebene kurčeve blesave zmešane OVCE
Kaj pa je v otroških cepivih? Mrtvi ali zelo šibki virusi. Ki imunski sistem vzdražijo na način, da začne izdelovati protitelesa. Virusi pocrkajo, protitelesa ostanejo. Ko bi potem en otrok iz Sierra Leone okužil tvojega, tvoj ne bi zbolel, tisti otrok bi pa po vsej verjetnosti umrl. Moja stara mama je imela 6 otrok, trije so umrli zaradi otroških bolezni do starosti treh let. To je bilo pred drugo svetovno vojno. In tako je bilo v skoraj vsaki hiši. Umirali so zaradi davice, ošpic, oslovskega kašlja… Zaradi otroške paralize je ogromno ljudi ostalo invalidov. Ampak ti, budala, tega ne veš. V razvitih državah, kjer so dali staršem na razpolago, ali naj cepijo ali ne, se bohotijo epidemije teh bolezni. Dovolj je, da je precepljenih manj od 70% otrok, pa se začnejo pojavljati. Ampak veš kaj? Ko ti starši slišijo, da je zaradi ošpic umrlo v enem mesecu 5 dojenčkov v npr. Italiji, tečejo cepit svojega otroka in plačajo cepljenje! Do takrat pa vsi pametni, kako je brez veze cepit! Bebo!
ludikonj, 19.08.2023 ob 16:57
moj zadnji komentar je namenjen tebi @Nekdo873 oprana papigo…
Fak.. v otroka niti v odraslega človeka se ne dajejo ti strupi, razen če želiš da je človek spet tvoja STRANKA (farmacije) Jebene kurčeve blesave zmešane OVCE
Ja pa kaj se ti oglašaš? Ti kot brezpiseln lenuh nič ne plačuješ in tudi ne rabiš nič uporabljat. Tudi socialni podpori se odpovej. Mater si idiot majmun blesavi.
nekj strupa? sploh veš kaj je v otroskih cepivih? to ne bi niti sovražniku ubrizgal
Since the beginning of 2023, 557 confirmed cases of diphtheria have been detected in Nigeria, affecting 21 of the 36 states and the Federal Capital Territory.
In December 2022, the Nigeria Centre for Disease Control and Prevention (NCDC) was notified of suspected diphtheria outbreaks in Kano and Lagos States. From 14 May 2022 to 9 April 2023, 1439 suspected cases have been reported, including 73 deaths among the cases (case fatality ratio of 13%).
Če od 1439 obolelih otrok umre 73, ogromno jih pa ima še izredno hud potek bolezni, to ni malo, ne?
Koliko točno otrok je pri nas v zadnjih 50 letih umrlo zaradi davice? Ja, točno, nihče!! V Nigerji, kjer ni cepiv, pa 73 v enem letu. A misliš, da bi se pri nas tudi razbohotila zadeva, če ne bi več cepili otrok? Ali bi ti svojega šel cepit?
In ne, ni štos v tem, da gre za nerazvite države, ker so izbruhi bolezni v vseh razvitih državah, kjer je premalo cepljenih otrok. Ker pa tudi starši, ki drugače otroka ne bi cepili, vseeno cepijo proti davici in otroški paralizi, je zadeva v EU skoraj izkoreninjena razen pri migrantih, ki pa jih pregledajo že v prijavnih centrih. So pa redno na sporedu izbruhi oslovskega kašlja in ošpic, ki terjajo tudi žrtve pri malih otrocih.
Daj ludi, malo se izobrazi, ker je to kar tu trosiš, res smešno.
Nekdo873, 19.08.2023 ob 17:05
Ludikonj to je namenjeno tebi. Preživi en dan na infekcijski kliniki pa boš videl razliko če je nekdo cepljen za npr klopni meningitis nekdo pa ni…. nimaš tok soli v glavi da bi razumel. In še enkrat bravo za naše zdravnike
Lahko se preselim tam uredi in takoj grem, tebi za ljubav, bem te heravu opranu blesavu, Bravo za kaj?? Zdravnike..ma ti pojma nimaš o čem govoriš
da da da, 19.08.2023 ob 17:27
Since the beginning of 2023, 557 confirmed cases of diphtheria have been detected in Nigeria, affecting 21 of the 36 states and the Federal Capital Territory.
In December 2022, the Nigeria Centre for Disease Control and Prevention (NCDC) was notified of suspected diphtheria outbreaks in Kano and Lagos States. From 14 May 2022 to 9 April 2023, 1439 suspected cases have been reported, including 73 deaths among the cases (case fatality ratio of 13%).
Če od 1439 obolelih otrok umre 73, ogromno jih pa ima še izredno hud potek bolezni, to ni malo, ne?
Koliko točno otrok je pri nas v zadnjih 50 letih umrlo zaradi davice? Ja, točno, nihče!! V Nigerji, kjer ni cepiv, pa 73 v enem letu. A misliš, da bi se pri nas tudi razbohotila zadeva, če ne bi več cepili otrok? Ali bi ti svojega šel cepit?
In ne, ni štos v tem, da gre za nerazvite države, ker so izbruhi bolezni v vseh razvitih državah, kjer je premalo cepljenih otrok. Ker pa tudi starši, ki drugače otroka ne bi cepili, vseeno cepijo proti davici in otroški paralizi, je zadeva v EU skoraj izkoreninjena razen pri migrantih, ki pa jih pregledajo že v prijavnih centrih. So pa redno na sporedu izbruhi oslovskega kašlja in ošpic, ki terjajo tudi žrtve pri malih otrocih.
Daj ludi, malo se izobrazi, ker je to kar tu trosiš, res smešno.
Peglaj to nekome opranemo ki ti bo kimal z glavo. Ja ne kimam, jaz rečem okuži me z bilo katero boleznijo. Pokaži mi en virus patogen potegnjen direkt iz sline človeka, brez da se da v flašo in zmiksa z antibiotiki, z celicami raznih živali.
To kaj mi ti dajes neke IUZIJE, statistike katere so naštimane da zavajajo folk, to je za male otroke. NIhče ne rabi nobevena cepiva da bi prezivel na tem planetu konju jedan.
Humanoidi obstajajo 300 000 let, cepiva 260. Če bi virusi obstajalo, ne bi se nikoli tu prepiral z takimi ovcami. Včasih si res želim da bi obstajal virus da vse pobije, ker majke mi, totalni idioti ste.
Vam ravnozemljašem sem že enkrat svetovala, da začnite živeti off the grid. Tako kot jamski človek . Počutili se boste zelo domače, saj ste na isti mentalni ravni.
Ne se mi zdaj zgovarjat, da to ni mogoče . Je. Samo potrudit se je treba.
Do takrat pa ste iste ovce kot vsi ostali, saj ne spadate v svetovno elito , ki vodi svet.
ladygaladriel, 19.08.2023 ob 20:20
Vam ravnozemljašem sem že enkrat svetovala, da začnite živeti off the grid. Tako kot jamski človek . Počutili se boste zelo domače, saj ste na isti mentalni ravni.
Ne se mi zdaj zgovarjat, da to ni mogoče . Je. Samo potrudit se je treba.
Do takrat pa ste iste ovce kot vsi ostali, saj ne spadate v svetovno elito , ki vodi svet.
Lady teraj mala u tri pm.
Nekdo873, 19.08.2023 ob 20:06
Če bi preživel dan ali noč na urgenci ali pa infekcijski takih neumnosti nebi govoril. Pač nekateri pač ne razumejo pač jim možgani ne delujejo tako kot normalnim. Naj ti bog pomaga
@Nekdo873 Opet ona če bi preživel na urgenci al na infekcijski. Lepo prosim čiste dokaze o obstoju bilo kakšnega virusa ( nisem izbirčen) katerega so uzeli DIREKT iz tekočine, slina, kakica, urin, kri , in POKAZALI NE-ŽIV (po uradni medicini smer virologija) ORGANIZEM. Prvo to ko narediš, potem mi še dokazi da je vzrok neke BOLEZNI.
Namvreč, sami ne poznate postopka ugotavljanja obstoja nekega virusa.
Če bi se poglobili 1 minuto v to zadevo, morda bi vam PRORADIL intelekt in logično razmišljanje.
Ampak, ne da se niste niti enkrat pozanima, poglobil, nego ste preleni pomislit na to.
Lažje je posluat ubogat vrjet in živet v servirani ILUZIJI.
Draga moja, svet ni to kar misliš da je.
Dojela boš, prej ali slej, tak kot vsi, neizogibno.