Rešitev za zdr.sistem CEPLJENIM ZARAČUNAT ZDR.STORITVE
.Vam ravnozemljašem sem že enkrat svetovala, da začnite živeti off the grid. Tako kot jamski človek . Počutili se boste zelo domače, saj ste na isti mentalni ravni.
Ne se mi zdaj zgovarjat, da to ni mogoče . Je. Samo potrudit se je treba.
Do takrat pa ste iste ovce kot vsi ostali, saj ne spadate v svetovno elito , ki vodi svet.
Jamski človek je bil genij proti tebi. Izumil je prižiganje ognja in orodje. Brez tega dvojega bi ti danes živela na drevesu. Kaj si ti izumila, razen bebavih in primitivnih komentarjev?
za kako hinavsko, 19.08.2023 ob 13:33
Kako hinavsko, 19.08.2023 ob 13:29
lažni strokovnjaki, 19.08.2023 ob 13:02
V čem potem problem? Zakaj te skrbi obremenjenost zdravstva če ga ne rabiš? Vse sam porihtaš :). Aja ne, samo 95%. Za 5% pa še vedno rabiš “lažne strokovnjake
Jaz to prakticiram. Edino izjemo v zadnjih 5 letih sem naredila zaradi kompliciranega zloma, pa so še tega zašuštrali, tako da nikoli več ne bo v redu.Treba bi jih bilo dat na minimalca, kolikor so nesposobni ti tvoji strokovnjaki.
In zakaj za zlom potrebuješ nekoga, za katerega veš, da pojma nima in da načrtno škoduje ljudem? Naravnaj si kost sama, poglej na youtube ali kakšno fb stran, kako se to naredi, ali pa zaupaj lastnemu telesu, da bo zlom zacelilo samo. Mati narava bo že vedela, kako za to poskrbeti. Enako svetujem vsem, ki jih kap, jim odpovejo ledvice, se razkosajo v prometnih nesrečah in podobno. Porihtajte sami in pustite naravi, naj opravi sama. Kaj res pričakujete, da vas bodo tisti morlilci v belih haljah rešili, če je pa njihova naloga ustvariti čim več škode? Kje je logika?
Rajs ti povej, kolikokrat si v zadnjih 5 letih obremenjevala zdravstveni sistem, ko si za vsak kihec in prdec tekla k tem strokovnjakom?
V zadnjih 5 letih? 1x, ker sem peljala na urgenco otroka zaradi alergijske reakcije. Sem naredila prav, ali bi morala najprej na fb po strokovnejšo pomoč?
lažni strokovnjaki, 19.08.2023 ob 13:41
In zakaj za zlom potrebuješ nekoga, za katerega veš, da pojma nima in da načrtno škoduje ljudem? Naravnaj si kost sama, poglej na youtube ali kakšno fb stran, kako se to naredi, ali pa zaupaj lastnemu telesu, da bo zlom zacelilo samo. Mati narava bo že vedela, kako za to poskrbeti. Enako svetujem vsem, ki jih kap, jim odpovejo ledvice, se razkosajo v prometnih nesrečah in podobno. Porihtajte sami in pustite naravi, naj opravi sama. Kaj res pričakujete, da vas bodo tisti morlilci v belih haljah rešili, če je pa njihova naloga ustvariti čim več škode? Kje je logika?
Da ti silni strokovnjaki niso sposobni nastaviti zloma ti je sprejemljivo? Ko te bo kap, in boš zaradi njihove napake na vozičku, jih boš se naprej častila?
Ne govorim o napakah, ampak o načrtnem delovanju. Jaz sprašujem, zakaj misliš, da ti bodo ob zlomnjeni nogi hoteli pomagati, potem pa te bodo cepili z namenom, da te ubijejo. Kaj zdaj? A oni pomagajo ali ubijajo? Oboje gotovo ne, a nekateri ste očitno prepričani, da ja.
Koliko ljudi sploh potrebuje zdravnika? Jaz npr. sem zares potreboval medicino 1x in to zaradi poškodbe in dvakrat v življenju sem šel po antibiotike. Tega je že približno 20 let. Razen obveznega sistematskega pregleda zaradi službe zdravstva sploh ne poznam. Je pa res da ne pijem alkohola in gledam kaj jem. Imajo pa nekateri pač zdravstvene probleme, ki jih “rešujejo” s pomočjo zdravnika. Ne gledajo pa strupov, ki jih vnašajo na dnevni ali tedenski bazi. So pa vedno izjeme. Veliko si lahko pomagaš sam, če hočeš. Zdravstvo je najbolj obremenjeno zaradi nezdravega življenja. Razen IZJEM. Vedno so izjeme.
Kako hinavsko, 19.08.2023 ob 22:26
Ne govorim o napakah, ampak o načrtnem delovanju. Jaz sprašujem, zakaj misliš, da ti bodo ob zlomnjeni nogi hoteli pomagati, potem pa te bodo cepili z namenom, da te ubijejo. Kaj zdaj? A oni pomagajo ali ubijajo? Oboje gotovo ne, a nekateri ste očitno prepričani, da ja.
Zato ker sami ne vedo kaj so cepiva, prepričali so jih da je to nekaj dobrega.
Medicinska šola, (šola rockefellerja) fakulteta je indoktrinacija. Edino kirurgija šteje še za nekaj kaj pomaga. Da te sestavijo skupaj.
V šoli naredijo svoje vojake za svoje cilje, prepričajo jih da so tablete ki so bazirane na petrokemikalijag (rockefeller) nekaj dobrega. Nobena tableta nikoli ni pozdravila človeka. Samo blažijo posledice in povzročajo druge stranske učinke, sploh pa na dolgi rok.
Najbolj BIZARNO od vsega in hrkati srhljivo je, da te ljudje zdravniki mislijo da delajo DOBRO. Še sanja se jim ne da jih farmakomafija, oz ta sistem temelj katerega je postavil Rockefeller z Flexnerjovim poročilo, ko je utišal, uničil konkurencijo ima le en cilj to je DENAR.
Kot je eden napisal, sami smo krivi če ne zdravo živimo. To je 100% točno.
Zdravniki so včasih rekli, spremeni to, ne jej tega pa bo boljše.
Nihče ne upošteva tega.
Potem če ne upoštevaš, dobš tableto, recimo za pritisk.
Od tega momenta je ZDRAVNIK ratal DILER, pacijent pa njegova stranka.
Kdo je kriv
ludikonj, 20.08.2023 ob 07:45
Zato ker sami ne vedo kaj so cepiva, prepričali so jih da je to nekaj dobrega.
Medicinska šola, (šola rockefellerja) fakulteta je indoktrinacija. Edino kirurgija šteje še za nekaj kaj pomaga. Da te sestavijo skupaj.
V šoli naredijo svoje vojake za svoje cilje, prepričajo jih da so tablete ki so bazirane na petrokemikalijag (rockefeller) nekaj dobrega. Nobena tableta nikoli ni pozdravila človeka. Samo blažijo posledice in povzročajo druge stranske učinke, sploh pa na dolgi rok.
Najbolj BIZARNO od vsega in hrkati srhljivo je, da te ljudje zdravniki mislijo da delajo DOBRO. Še sanja se jim ne da jih farmakomafija, oz ta sistem temelj katerega je postavil Rockefeller z Flexnerjovim poročilo, ko je utišal, uničil konkurencijo ima le en cilj to je DENAR.
Kot je eden napisal, sami smo krivi če ne zdravo živimo. To je 100% točno.
Zdravniki so včasih rekli, spremeni to, ne jej tega pa bo boljše.
Nihče ne upošteva tega.
Potem če ne upoštevaš, dobš tableto, recimo za pritisk.
Od tega momenta je ZDRAVNIK ratal DILER, pacijent pa njegova stranka.
Kdo je kriv
Kriv si na prvem mestu sam.
Na drugem mestu pa je ta indoktrinirani sistem, in DOKTOR ki ne bi smel ponujat droge pacijentu.
Ampak, ker je doktor zaveden, pola mu se oprosti.
Zaveden je tudi pacijent v bistvu, ker ga je sistem prepričal da je to za njegovo dobro.
Oboje so žrtve v bistvu. Žrtve farmakomafije.
Žalostno ampak resnično.
Na en video od tega ludega konja. Še vsaj deset vzdevkov ima zraven navedenih. Dol padeš od smeha, kako se ta človek jezi v polomljeni balkanščini na cel svet in kako se sam sebi zdi, da vse ve in se čuti poklicanega, da bi učil vse ljudi. Človek je na ravni idiota in primata. Pet minut pogovora z njim bi bilo pet minut preveč.
Sem naletela, 20.08.2023 ob 08:10
Na en video od tega ludega konja. Še vsaj deset vzdevkov ima zraven navedenih. Dol padeš od smeha, kako se ta človek jezi v polomljeni balkanščini na cel svet in kako se sam sebi zdi, da vse ve in se čuti poklicanega, da bi učil vse ljudi. Človek je na ravni idiota in primata. Pet minut pogovora z njim bi bilo pet minut preveč.
Lepo da me spremljaš.. Učim osnove, ki bi morale bit čist simpl za ukapirat.
Res da em se poomil na vse možne načine razložit zadeve katere bi morala največa budala sama ukapirat, ampak moja pričakovanja so prevelika,
Sem mislil če sem jaz ukapiral, pa nimam se za nič bolj pametneg od nobenega, bodo vsi…. Ampak… ni tak..še vedno nisem obupal nad vami.
Ovce, 20.08.2023 ob 12:13
🐑🐑🐑🐑 še vedno vam ni dovolj na milijone primerov smrti po cepljenju po celem svetu.
Pa to so same teorije zarote, saj so zvarki varni in učinkoviti.
Ob naslednjem valu bodo zato zabito čredo že preventivno zaprli, ker prihaja nov smrtonosni val. Zabito čredo bo treba zato prisilno pocepit, da ustavimo korono.