Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek RESNA TEMA

RESNA TEMA

danes me je poklicala kolegica in mi povedala, da se ločuje. Naštela je več razlogov, toda glavni je menda ta, da je njen mož spal v nogavicah. In teh ni sezul niti med sexom:-) Rekla je, da sta se zaradi teh nogavic kregala dan za dnem, on je trmasto vztrajal pri svojem, da ga pač v gole noge zebe, ona pa je začela pakirat kovčke.

mene je samo to groza, da si bom sedaj tega možakarja, ki ga sicer poznam, pri prvem srečanju predstavljala golega, s kakšnimi belimi tenis štumfi na nogah….in bom pokala od smeha:-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

:)))))))

kaj naj rečem??? Mene tudi zebe v noge……………………….brrrrrrrrr………………sem tak zmrzlinko, da je joj…………zato pa tudi rabim velikooooooooooooooooooo stiskanja:))))))

The best in life is free

dobr jutr Stelči:-)))
Ali kaj brca ?
Še piha tam okoli vaših vogalov?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Jutro Štefi….

Brca ja….ampak ne tista pikica v trebuščku…ampak tamali razgrajaček….tisti me pa res brca…kamor pade….:)))))))))))))))))))))))

The best in life is free

v tem primeru je šlo za lezbično razmerje, ker je mož vseboval preveč ženskega hormona, se pravi imel mrzle noge….. ker pa je imel lulčka (beri: ponosen kot pač moški) bi bil termofor ponižanje, zato nogavice…. simple as that ;)))))))))))

men je blo zmerej ta najlepš,. ko so začel brcat :-)))
Ko pa odrastejo…takrat pa brcajo ne več…te pa začno rihtat .-))))

hahahaha
bom kolegici dala na znanje, kar si mi razložila :-)))
sedaj je minilo že toliko časa od “šoka”, da se spet zna smejat….tudi na svoj račun 🙂

a tebi je smešno? ;)))))
imet dedca ob sebi tolko let, potem pa spregledati……. uffffffff……… tumač!
to je isto, kot da žena (od moža) rada traktor vozi! ;)))))

hmm…bodi dedec, da ima tako “frugidno”babo, ki ga ne more “zažgati”…ehhehehehheheh……rpi takio jest še hlače ne bi dal dol…hihihihiihihiihihi…

m,ater ene pa res ne znajo in vejo, kak je treba dedca “zakutir”…da ne rečem kakšnem domače besede…uffffff……

lep dan tisti tvoji “mrzli” frendici….brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

leta letijo - iščem stevardeso.....

hahahahahah…ja ja ti pa stiskanje…upssssssssssssssssssss

leta letijo - iščem stevardeso.....

jest sn pr moških že na vse hudo in na vse dobro navajena…
predvsem me pa NIČ VEČ ničesar ne preseneti :-))

hej, Razo, kaj pa meni?

A meni pa NČ pozdravov??
Je že prou :-(((((((((

New Report

Close