resna zveza
Pozdravljeni!
Sem 28 letni fant sem prijazen, pošten, vljuden, mirne narave, ne pijem in ne kadim. Želim spoznati partnerko staro od 24 do 31 oz.32 za prijateljstvo oz. resno zvezo, ki je poštena, prijazna, iskrena,ve kaj hoče v življenju ima rada otroke in si želi ustvariti družino. Da ji v življenju veliko pomenita družina, vrednota, iskrenost. Lepo bi bilo če bila imela krščanske vrednote in je nekadilka. Sem bolj mirne narave in me razni žuri ne zanima, bi bilo fino da mi je partnerka v tem vsaj malo podobena ni pa pogoj.
Piši,na zs pa izveš kaj več
Jaz sem že prestara zate, tudi v cerkev ne hodim. Želim ti pa veliko sreče in upam, da najdeš sebi podobno.
Mogoče samo en namig: napiši še kaj počneš v prostem času, če športaš, če ne vem recimo vrtnariš pa kaj bereš… se bo prej katera oglasila.
Vso srečo.
Na papirju se gre. Problem se pojavi v reali. Ko se pakaze, da je poleg vsega lepega lesen okoli zensk. 😀
Na papirju se gre. Problem se pojavi v reali. Ko se pakaze, da je poleg vsega lepega lesen okoli zensk. :D[/quote]
Taki niti na netu ne izpadejo zanimivi. Potem pa namest da grejo njemu pisat na pvt, grejo men, k jih stalno blatim na javnem.
V bistvu je izbral najslabši možen opis. Še če bi napisu : Sem nesposoben mamin sinček, brez šihta, ki mu je edini hobij pitje po gostilnah….bi dubu več sporočil. Tko bi ga vsaj dojemale kot zabavnega. Tko pa, bolj ko se trudi izpast iskren, pošten, bolj ga imajo za nekega prevaranta, ki išče pri ženskah samo seks.
Kulturnež, ne zganjaj foušije. Kot praviš sam, si nasičen s sporočili (kao), torej je dovolj pogače za vse.
S čim mu že pomagaš? Ti si brez ženske in brez lajfa. Pomagaš mu drveti v brezno. Tip je spacal, kar je spacal. Morda se bo kakšna našla, morda tudi ne. Sigurno pa v njegovem zapisu ne seva bruharija in slabi nameni kot je čutiti kje drugje.
To se vendar poskuša skriti vsaj nekaj prvih let 😉 Samo ne rect da je tvoj tip takoj pokazal prave karte?
To se vendar poskuša skriti vsaj nekaj prvih let 😉 Samo ne rect da je tvoj tip takoj pokazal prave karte?[/quote]
Kaj ti živiš na drevesu izoliran od vsega? Če se člouk prodaja, naj se v kompletu. Gre za izziv, kako predstaviti sebe v različnih odtenkih. Simpl je pisati floskule kot so pošten in podobno. Saj ne pričakujem, da bo napisal, kako prdi (ker ni človeka, da ne bi). Lahko pa svoje prdenje prikaže na tak način, da bo kakšno vrglo s stola od smeha. Glej, ena ideja, da se člouk dvigne iz sivega povprečja, kjer čepi že 28 let.
Eden od naju je zelo naiven …
🙂
Mogoce pa se splaca biti malce naiven. Malce tvegat. Hm … 😉
To se vendar poskuša skriti vsaj nekaj prvih let 😉 Samo ne rect da je tvoj tip takoj pokazal prave karte?[/quote]
Kaj ti živiš na drevesu izoliran od vsega? Če se člouk prodaja, naj se v kompletu. Gre za izziv, kako predstaviti sebe v različnih odtenkih. Simpl je pisati floskule kot so pošten in podobno. Saj ne pričakujem, da bo napisal, kako prdi (ker ni človeka, da ne bi). Lahko pa svoje prdenje prikaže na tak način, da bo kakšno vrglo s stola od smeha. Glej, ena ideja, da se člouk dvigne iz sivega povprečja, kjer čepi že 28 let.[/quote]
GF saj ti ni treba pisat, da si našla takega, da lahko ob njem nekontrolirano prdiš, lahko zgolj napišeš, da si našla takega, ki ti da vetra... 🙂
Kaj ti živiš na drevesu izoliran od vsega? Če se člouk prodaja, naj se v kompletu. Gre za izziv, kako predstaviti sebe v različnih odtenkih. Simpl je pisati floskule kot so pošten in podobno. Saj ne pričakujem, da bo napisal, kako prdi (ker ni človeka, da ne bi). Lahko pa svoje prdenje prikaže na tak način, da bo kakšno vrglo s stola od smeha. Glej, ena ideja, da se člouk dvigne iz sivega povprečja, kjer čepi že 28 let.[/quote]
GF saj ti ni treba pisat, da si našla takega, da lahko ob njem nekontrolirano prdiš, lahko zgolj napišeš, da si našla takega, ki ti da vetra... :)[/quote]
Evo, točno to je imela v mislih, pa ni znala prav ubesedit. 🙂
samski, svoj oglas si objavil na različnih forumih. Upam, da se ti je že kakšna, ki ustreza kriterijem, oglasila. Srečno.
GF saj ti ni treba pisat, da si našla takega, da lahko ob njem nekontrolirano prdiš, lahko zgolj napišeš, da si našla takega, ki ti da vetra... :)[/quote]
Evo, točno to je imela v mislih, pa ni znala prav ubesedit. :)[/quote]
Marko pa saj smo zato tu, da takim pomagamo ustrezno ubesedit njihove ne prevetrene misli, da potem lažje dihajo, a ne? 🙂
Madonca, jaz nisem nikoli objavljal takih in podobnih oglasov pa se mi je zgodilo, da so mi do konca zafilale ZS…
A delam kaj narobe? 😛
Forum je zaprt za komentiranje.