Resnica ali mit?
Na spletu sem “spoznala” nekega moškega. Občasno si dopisujeva, in tako je mi je glede MZ odnosov in spolnosti odprl nek čist nov pogled. Trdi, da če ne bom nikogar spustila več blizu, tudi pravega ne bo naokrog oz. ne bom vedela, da je bil (potencialno) pravi.
Avantur si skorajda ne morem niti predstavljati, kaj šele realizirati.Itak bi se slej ali prej zaljubila. Niti me za to tako privlačil ni nihče doslej, ki bil samski ali dosegljiv. Razen dveh ( en poročen, drug najbrz zaseden vsaj, pa tudi ne preveč zainteresiran ,spoznala sva se na njegovem delovnem mestu…).
»Internetni moški« je mnenja, da moram imeti najprej svoj užitek v mislih in odstraniti zavore.( Kot da imam čarobno palčko in se lahko to naredi kar tako).
Prosim za vaša cenjena mnenja iz izkušenj iz t. i. obeh taborov, oz. od tradicionalistov in modernih svobodnjakov.
HVALA!
Poznavanje prek spleta je premalo, še posebej nevarno, če si že v naprej ustvarimo (idealno) sliko o nekom. Potrebno je druženje v živo in postopno spoznavanje, odpiranje, da dobimo dejanski vpogled, kakšen je dejansko ta človek.
Hvala za tvoje sodelovanje, ampak obračam se na vas, da skupaj razmišljamo o vprašanjih kot so:, spustiti kritetije, odmisliti vrednote in preprosto uživati z nekom, vsaj na pol, ali čakati ( zame)”ta pravega” oz. “čakati princa na belem konju”… Si privoščiti avanturo, če dajo hormoni za to zeleno luč…. in sprejeti posledice?
Leta tečejo, mladost je še tukaj, v svojih zadnjih izdihljajih….
Takole..
Ce sprasujes, ali je mozno iz tradicionalistke se spremenit v nekoga, ki je zmozen obcasnih avantur? je odgovor da. Sama sem tak primer. Seveda je kup dejavnikov tukaj vmes.
Kaj osebno “zagovarjam” ? Tezko vprasanje. V bistvu ne zagovarjam nicesar v smislu edino prav. Ljudje smo si razlicni, tudi sami se spreminjamo tako, da je vse tole zelo subjektivno.
Sama se rada pogovarjam, ko o cem nisem prepricana.Dobro je dobiti mnenja in poglede iz drugih zornih kotov.
Hvala za tvoje sodelovanje, ampak obračam se na vas, da skupaj razmišljamo o vprašanjih kot so:, spustiti kritetije, odmisliti vrednote in preprosto uživati z nekom, vsaj na pol, ali čakati ( zame)”ta pravega” oz. “čakati princa na belem konju”… Si privoščiti avanturo, če dajo hormoni za to zeleno luč…. in sprejeti posledice?
Leta tečejo, mladost je še tukaj, v svojih zadnjih izdihljajih….[/quote]
Multinik, a nisi to spet ti? 🙂
Kaj nekomu odgovarja, za osebne moralne dileme, ti ne morejo drugi dajati odgovorov, kaj bi bilo prav zate v dani situaciji. Podobna situacija bo za nekoga v redu, moče celo zahtevana, pravilna, da se spusti v njo, za drugega pa nikakor ne. Če je to zate in ne delaš proti sebi, ker če morda živiš po nekih tebi tujih vcepljenih družbenih normah, moraš sam/a ugotoviti (naučiti poslušati sebe), kakor tudi sprejeti posledice, če si se zmotil/a (najlažja pot).
Kriterijev ti res ni treba spuščat, kar pa ne pomeni, da se ne moreš družit z nekom, ki ga trenutno ne vidiš kot bodočega očeta tvojih otrok. Saj, če že naprej veš, da se ne obeta nič resnega, je vseeno s kom imaš opravka, da se le ne spraviš v neke hude težave. Po drugi strani pa se ti ni treba družit z nekom samo zato, ker si mu všeč, če on tebe odbija. V vsakem primeru pa velja, da karkoli narediš, sprejmi odgovornost za tisto, namesto da prelagaš krivdo na druge. Pa če se izide dobro ali slabo.
Če hočeš spoznat pravega, je res, da ga moraš spustiti do sebe. Noben človek nima te moči, če mu ti sama ne dovoliš, kar se ljubezni tiče. Ko osebo spoznaš in vidiš, da ji (mu) lahko zaupaš, ga boš videla morda povsem drugače, kot ga vidiš trenutno. Ni pa nujno.
Živjo,
hvala, da si delila svojo izkušnjo.
Saj z namenom pridobivanja različnih pogledov, argumentov, sem se obnila na ta forum, vas.
Nekateri zelo dobro in nazorno znajo zagovovarjati svoja stališča in obdržati nivo komunikacije tudi, ko so napadeni s strani nasprotnikov.
Zato je ta forum relativno zanimiv in ga včasih prebiram z veseljem. Upam, da se bo tudi pod mojo temo debata razvila… 🙂
Malenkost..
Skoraj ne dvomim, da se ne bo tukaj razvila debata.Se pa hitro zgodi, da se tukajsni “stalni” akterji, oddaljijo od prvotne teme in padejo v svoje scene.
No, zelim ti, da se razvije v pravo smer in dobis kaj odgovorov, nasvetov, mnenj..
V bistvu kaj že sprašuješ? 🙂
»Internetni moški« ti svetuje, da odstrani zavore in spusti nase vse kar se ti ponuja, da boš imela “svoj užitek”?
No, če ti bo to v užitek, potem daj. Daj se na “razprodajo” in uživaj… 😉
Samo ne vem, kolikor mi je znano, tiste, ki so bolj lahke, a bolj uživajo od onih, ki želijo imet od odnosa še nekaj vsebine, ne zgolj telovadbo?
Te bodo taki “hitri odnosi”, zadovoljili ali se boš počutila (še) bolj prazno, oropano?
Rabiš poleg “telovadbe” še čustveno povezanost ali ti je to v breme? Kaj te resnično osrečuje?
Afna ne ga srat spet oz. daj ga, vsak užitek prav pride, četudi analni kajne..
Če avtor ne sodeluje je pogosto tako 😉
mlečna si pa bistene podatke izpostila, tako da bi bil odgovor preširok… starost/videz/prihodki…
mislm dobr sej že to, da se z internetnimi dopisuješ bi moral nekaj povedat… OBVOZ na prvo žogo;D
V bistvu kaj že sprašuješ? 🙂
»Internetni moški« ti svetuje, da odstrani zavore in spusti nase vse kar se ti ponuja, da boš imela “svoj užitek”?
No, če ti bo to v užitek, potem daj. Daj se na “razprodajo” in uživaj… 😉
Samo ne vem, kolikor mi je znano, tiste, ki so bolj lahke, a bolj uživajo od onih, ki želijo imet od odnosa še nekaj vsebine, ne zgolj telovadbo?
Te bodo taki “hitri odnosi”, zadovoljili ali se boš počutila (še) bolj prazno, oropano?
Rabiš poleg “telovadbe” še čustveno povezanost ali ti je to v breme? Kaj te resnično osrečuje?[/quote]
Internetni moški mi svetuje naj uživam, se sprostim z nekom, ki mi bo vseč in jaz njemu. Seveda se med vrsticami tudi sam malo ponuja. Rekel je celo, da bi me on naučil uživat in se osredotočiti sam na lepo stran takega odnosa, užitek.
Bolj lahke vsaj časovno dlje uživajo, kot tiste, ki čakamo ( še sama ne vem več na koga, če sploh koga in zakaj).
Za “hitre odnose” sem skorajda prepričana, da bi mi več vzeli kot dali. Seveda se bojim kompleta slabih, turobnih občutkov. Pravijo pa tudi, da je v tveganju sadež…
Čustvena povezanost je nekaj, kar mi je zelo pomembno na splošno v odnosih, v naprotnem primeru sem raje sama.
Mlečna odgovor je takle: Mit je, vendar ti si želiš, da bi bla resnica:D
Hvala za odgovor! Pa ne bi rekla, da si želim, da bi bila resnica. Saj mi je tvoj odgovor zelo vseč. 😉
Odločila sem se pa že pred odprtjem teme 99%.
Mlečna:D Super. Še nekaj za zapomnit https://www.youtube.com/watch?v=0hnhvWKMqm4
To pri ženskah še tok bolj velja, če nekaj ne štima potem ne štima:D
Moj nasvet bi bil nekako ravno nasprotje tistega, kar piše One :)))
Verjamem. Škoda, da kaj več, kaj bolj konkretnega ne zapišeš, ker te rada berem, kljub temu, da imava povsem drugačna stališča. In vem, da si znaš lepo postlati in da znaš z moškimi in ti je posledično veliko bolj udobno, kot marsikateri drugi… 🙂
Hudo. 🙂
Verjamem. Škoda, da kaj več, kaj bolj konkretnega ne zapišeš, ker te rada berem, kljub temu, da imava povsem drugačna stališča. In vem, da si znaš lepo postlati in da znaš z moškimi in ti je posledično veliko bolj udobno, kot marsikateri drugi… :)[/quote]
:))
Ne vem kaj naj napišem ženski, ki ima slabo vest že samo zato, ker si je samo drznila pomisliti na svoj užitek.
Kdo ti je vtepel v glavo te neumnosti?
Edina dilema, ki se meni tukaj poraja je, da o tem dedcu ne veš nič oziroma premalo in da je lahko tip konec koncev tudi bodoči serijski morilec, ti bi bila pa recimo njegova prva žrtev.
No, saj če moški nekaj čuti do tebe in ti do njega, v tem ne more biti nič slabega. Moškemu moraš tudi povedati točno, kaj si želiš, da vidiš, če sta mišljensko usklajena in imate podobne nazore, kar se tiče partnerstva. Itak je ‘dajanje dol’ brez čustev bolj siromašno, če ti ni tudi pomembna oseba kot taka, ampak samo njen videz.
Verjamem. Škoda, da kaj več, kaj bolj konkretnega ne zapišeš, ker te rada berem, kljub temu, da imava povsem drugačna stališča. In vem, da si znaš lepo postlati in da znaš z moškimi in ti je posledično veliko bolj udobno, kot marsikateri drugi… :)[/quote]
Ne vem kaj naj napišem ženski, ki ima slabo vest že samo zato, ker si je samo drznila pomisliti na svoj užitek.
Edina dilema, ki se meni tukaj poraja je, da o tem dedcu ne veš nič oziroma premalo in da je lahko tip konec koncev tudi bodoči serijski morilec, ti bi bila pa recimo njegova prva žrtev.[/quote]
Kolikor sem razbral, se ona ne sramuje tega kar ji ti očitaš. Berem, da si nekdo pripravlja teren, da bi jo na hitro použil, ker se mu ne da preveč čustveno zapletat, do česar ima ona rahle zadržke, ker ni ravno prepričana, da bo uživala ob tem, ko se bo nekdo na njej spraznil. Seveda bi uživala, če bi odmislila zavore…
Sicer ne vem kako je s tabo, ampak jaz imam rad, da se da tut kje mal prbremzat 😉
Kolikor te poznam se tudi ti, u leru, brez bremz okoli ne furaš :)))
Včasih je treba izkusiti. Načeloma se ti najbrž obeta avantura. Nikoli se pa ne ve.
Edina dilema, ki se meni tukaj poraja je, da o tem dedcu ne veš nič oziroma premalo in da je lahko tip konec koncev tudi bodoči serijski morilec, ti bi bila pa recimo njegova prva žrtev.[/quote]
Okolica kajpak, ožja in širša. Pa najbž je v nezavednem, tudi kaj od cerkveniih naukov ostalo. 😉
Pa ne zdej mislit, da sem totalno zavrta, če bi bila, se ne bi z mano nihče ukvarjal več kot 5 minut.
S tem iz portala se ne mislim srečat, konec koncev, me čedalje bolj pogosto ogovarjajo zunaj, (torej jih (in)dikektno) ne odbijam več toliko s svojo energijo, vibracijami ).
Potencialni morilec bi bil lahko vsak, in če bi tako razmišljali, ne bi zapustili domačega praga, kaj šele, da bi se odzvali na kakšno povabilo na pijačo. In če nekdo pristopi zunaj, ga tudi ne spoznaš v nekaj minutah. Tako zvani čustveni vampirji so pa sploh glumci, da je kaj.
Forum je zaprt za komentiranje.