Resnica ali mit?
Evo, One, pa imaš odgovor.
In ne reče se použil, ampak poseksal :)))
:))
Ne vem kaj naj napišem ženski, ki ima slabo vest že samo zato, ker si je samo drznila pomisliti na svoj užitek.
Kdo ti je vtepel v glavo te neumnosti?
Edina dilema, ki se meni tukaj poraja je, da o tem dedcu ne veš nič oziroma premalo in da je lahko tip konec koncev tudi bodoči serijski morilec, ti bi bila pa recimo njegova prva žrtev.[/quote]
Okolica kajpak, ožja in širša. Pa najbž je v nezavednem, tudi kaj od cerkveniih naukov ostalo. 😉
Pa ne zdej mislit, da sem totalno zavrta, če bi bila, se ne bi z mano nihče ukvarjal več kot 5 minut.
S tem iz portala se ne mislim srečat, konec koncev, me čedalje bolj pogosto ogovarjajo zunaj, (torej jih (in)dikektno) ne odbijam več toliko s svojo energijo, vibracijami ).
Potencialni morilec bi bil lahko vsak, in če bi tako razmišljali, ne bi zapustili domačega praga, kaj šele, da bi se odzvali na kakšno povabilo na pijačo. In če nekdo pristopi zunaj, ga tudi ne spoznaš v nekaj minutah. Tako zvani čustveni vampirji so pa sploh glumci, da je kaj.[/quote]
No, potem se pa znebi teh zadržkov, okolice, pozabi na nauke in začni uživat 😛
Pa ti sploh veš kdaj je ženska poseksana tako kot je treba? 🙂
[sub][sub]ko ji kosmato stran na not obrne…..[/sub][/sub]
Sej ne vem, res ne vem kako pogosto si ti obiskovala vse tiste….., da imaš danes take zabremzane posledice….
Bil sem že parkrat pri tebi pa nič…zablokirana? 😀
Tu se pa strinjava, naj začne uživat.
Samo upam, da veš kaj ti je v užitek, da ne boš potem obžalovala.
Kolikor sem razbral, se ona ne sramuje tega kar ji ti očitaš. Berem, da si nekdo pripravlja teren, da bi jo na hitro použil, ker se mu ne da preveč čustveno zapletat, do česar ima ona rahle zadržke, ker ni ravno prepričana, da bo uživala ob tem, ko se bo nekdo na njej spraznil. Seveda bi uživala, če bi odmislila zavore…
Sicer ne vem kako je s tabo, ampak jaz imam rad, da se da tut kje mal prbremzat 😉
Kolikor te poznam se tudi ti, u leru, brez bremz okoli ne furaš :)))[/quote]
Zelo dobro si razbral. Le pridevnik bi popravila, imam velike zadržke, cena zabave je lahko previsoka in je nisem pripravljena plačat, ker nisem topogledno flegmatična.
Take igrice se moreš znat iti, in jaz dvomim, da to znam.
Pa smo spet PRI DVOMU. 🙂
Samo upam, da veš kaj ti je v užitek, da ne boš potem obžalovala.[/quote]
Saj pa če ne probaš – ne moreš vedet :))
Tisto zgoraj je pa neka hudo šifrirana zadeva, ki je sploh ne znam razvozlati + drobni tisk,
madonca a lahko napišeš tako, da bom razumela in uporabiš font 16, jaz sem že v letih :))))
Tisto zgoraj je pa neka hudo šifrirana zadeva, ki je sploh ne znam razvozlati + drobni tisk,
madonca a lahko napišeš tako, da bom razumela in uporabiš font 16, jaz sem že v letih :))))[/quote]
Samo zate k si že v letih:
https://www.youtube.com/watch?v=ICeL-H8Irs8
Internetni luzer bi ard na hitro j.ebal in v živo nobena ne pade na njegove finte, zato jih prodaja osamljenim internetnicam.
Moje skromno mnenje glede teme.
No, saj če moški nekaj čuti do tebe in ti do njega, v tem ne more biti nič slabega. Moškemu moraš tudi povedati točno, kaj si želiš, da vidiš, če sta mišljensko usklajena in imate podobne nazore, kar se tiče partnerstva. Itak je ‘dajanje dol’ brez čustev bolj siromašno, če ti ni tudi pomembna oseba kot taka, ampak samo njen videz.[/quote]
Nič ne čutiva. Samo slikice so nama všeč (reala je pa lahko vemo, drugačna) in rada se pogovarjava. Nimava preveč podobnih nazorov, zato tudi radikalnih premikov naprej ne bo. Bodo pa kje drugje, pa tudi če čez 5 let… 🙂
Dec še zdaleč ne bo šel z žensko teoretizirat o seksu, preden je ustvaril čustveno bližino, katera rezultira v tem, da bo ženska debato o seksu jemala kot samoumevno, nevsiljivo.
Samo naivni luzerji nekaj prijateljsko seksualno svetujejo, še preden je karkoli med njima in še preden ženska nasvete sploh želi oz., natančneje, želi bližine…
Imaš prav. Ampak omenjenih dedcev je silno malo, drugih pa ogromno, po mojih opažanjih. 🙂
Kot da gre za nek test, kako se bo ženska odzvala, da se izognejo vnaprej frigidnicam. Po svoje razumljivo, je pa milo rečeno, neokusno, sploh, če so “na štiri oči” tako vsiljivi.
Že, ampak če ženska ni več najstnica, potem rabi to šolo, da jo moške vrže na tako cenene finte, ker če živi v nekem zasanjanem domišljijskem svetu, kjer ne zna oceniti moškega, ki smo v povprečju precej lahko za ‘prokužit’.
Samo še tole o postiljanju … Ne vem kako si ti zamišljaš, da boš imela nekoč nekje postlano, če že v štartu sama sebe postavljaš v deprivilegiran položaj. Kako se boš ti v konkretnem primeru odločila zdaj ni niti toliko pomembno, razmišljam bolj za naprej. Vedno znova me iritira, ko slišim taka bedasta razmišljanja kako je določeno vedenje in kako so nekateri užitki rezervirani samo za moške. Sploh, če pridejo iz ženskih ust. Pa sprašujem se, kdo za božjo voljo je vas ženske vzgajal?
Samo še tole o postiljanju … Ne vem kako si ti zamišljaš, da boš imela nekoč nekje postlano, če že v štartu sama sebe postavljaš v deprivilegiran položaj. [/quote]
Glede postiljanja sem mislilla na to, da znas poskrbeti zase, s šarmom in tudi na račun materialno dobro stoječega moškega ( Mislim, da si nekje napisala,da moškega na minimalcu ne bi mela, oz.ekonomsko šibkega, je pa res, da tudi ti najbrz kaj moras dati, ali kot pravijo ekonomisti: nobeno kosilo ni zastonj).
Jaz, tukaj in zdaj, ne bi mogla na ta račun izkoriščati moške in jih gledati skozi prizmo €€€.Oni pa mene ne morejo izkoriščati na seksualni način,če meni res ni do tega. Tako razmišljam pač. Družine pa si vem da zagotovo ne bom ustvarila, tako da name dohodek moškega ne učinkuje posebno. Delo more biti pa porazdeljeno.
Postlano bom imela na svoj račun, oz že imam in je rezulat izključno mojega dela. Pa četudi je po nekih merilih, skromno.
Pa brez zamere, sej sam debatiramo, ne?
Mislim, da moraš začeti tako, da najprej odgovoriš na vprašanje : Kaj si sploh želiš?
No, ko si boš na to odgovorila sama pri sebi boš ugotovila, da naših nasvetov sploh ne potrebuješ več. :-))
Tedaj boš vedela kaj hočeš, kaj iščeš in boš pozorna pri moškem na tisto, kar ti bo pomembno.
Sicer pa samo še to… Idealni ali popolni moški ne obstaja. Princi sicer obstajajo v kakšni kraljevini, ampak so samo moški. Torej niso idealni ali popolni. To spoznanje pa uporabi, ko boš sestavljala spisek “želja”. Zato naj bodo želje realne, življenske in ne pravljično – fantazijske, kot da iščeš idelanega princa. :-))
Tko sedaj pa te še samo nežno brcnem v tazadnjo, pomaham in zaželim srečno pot. :-))
Mislim, da moraš začeti tako, da najprej odgovoriš na vprašanje : Kaj si sploh želiš?
No, ko si boš na to odgovorila sama pri sebi boš ugotovila, da naših nasvetov sploh ne potrebuješ več. :-))
Tedaj boš vedela kaj hočeš, kaj iščeš in boš pozorna pri moškem na tisto, kar ti bo pomembno.
Tko sedaj pa te še samo nežno brcnem v tazadnjo, pomaham in zaželim srečno pot. :-))
:))
Hvala, hvalaaa.
Zelo simpatično si tole zapisal.
[/i]
Popravek:
Jaz, tukaj in zdaj, ne bi mogla na ta račun izkoriščati moške in jih gledati skozi prizmo €€€.Oni pa mene ne morejo izkoriščati na seksualni način,če meni res ni do tega.
Ali lepše, korektneje; nikakor ne toleriram spolnosti, ki ni tudi pod mojimi pogoji oz. da se me laže, vleče za nos, zavaja za ta namen. Ne toliko let nazaj, je šel nekdo predaleč z manipulacijo, pa jih je dobil krepko po prstih. Do tega nimam niti najmanjše tolerance.
Zaradi ženskarjev ogromno žensk trpi, so pa soodgovorne. Jaz samo ne ponavljam babičinih, maminih napak,ki imajo lahko dolgoročne posledice, sploh,če so otroci posredi. Morda mi je distanca tudi v škodo, a menim, da mi vseeno bolj koristi.
Postlano bom imela na svoj račun, oz že imam in je rezulat mojega dela.Pa četudi je po nekih merilih, skromno.
/quote]
Samo še tole o postiljanju … Ne vem kako si ti zamišljaš, da boš imela nekoč nekje postlano, če že v štartu sama sebe postavljaš v deprivilegiran položaj. [/quote]
Glede postiljanja sem mislilla na to, da znas poskrbeti zase, s šarmom in tudi na račun materialno dobro stoječega moškega ( Mislim, da si nekje napisala,da moškega na minimalcu ne bi mela, oz.ekonomsko šibkega, je pa res, da tudi ti najbrz kaj moras dati, ali kot pravijo ekonomisti: nobeno kosilo ni zastonj).
Jaz, tukaj in zdaj, ne bi mogla na ta račun izkoriščati moške in jih gledati skozi prizmo €€€.Oni pa mene ne morejo izkoriščati na seksualni način,če meni res ni do tega. Tako razmišljam pač. Družine pa si vem da zagotovo ne bom ustvarila, tako da name dohodek moškega ne učinkuje posebno. Delo more biti pa porazdeljeno.
Postlano bom imela na svoj račun, oz že imam in je rezulat izključno mojega dela. Pa četudi je po nekih merilih, skromno.
Pa brez zamere, sej sam debatiramo, ne?[/quote]
Kolikor se pa jaz spomnim, je njen partner na začetku bil ekonomsko šibak – samo takrat se je temu reklo “reven kot cerkvena miš”…
Bom ugibala, kot pri Activity-ju… Okej, si samska, nek “internetnik” bi te rad malo podučil, ti odprl oči, pomagal, nekaj v tem smislu, skratka, a ne? Tebi se ideja niti ne zdi toliko slaba, zanima pa te, kako bi to v praksi zgledalo. Kako mi gre?
…anyway, praviš, da se moški (vsaj zadnje čase) nate kar pozitivno odzivajo, samo med njimi nekako ni nobenega, ki bi te seksualno privlačil. Nooo, ko te bo, pride pa ta trenutek, ko opraviš s priučenimi strahovi o tem, kako boš izpadla, če mu boš dala “že” na tretjem zmenku, ali če te bo (bog ne daj!) kdorkoli drug na svetu imel za lahko, namesto da bi razmišljala o tem, kaj sledi, se prepusti in osredotoči na “tukaj in zdaj”. It’s about you.
Lahko pa čisto iskreno navedeš strahove, zadržke, predsodke, ali karkoli te že zavira, pa jih predebatiramo. 🙂
Samo še tole o postiljanju … Ne vem kako si ti zamišljaš, da boš imela nekoč nekje postlano, če že v štartu sama sebe postavljaš v deprivilegiran položaj. Kako se boš ti v konkretnem primeru odločila zdaj ni niti toliko pomembno, razmišljam bolj za naprej. Vedno znova me iritira, ko slišim taka bedasta razmišljanja kako je določeno vedenje in kako so nekateri užitki rezervirani samo za moške. Sploh, če pridejo iz ženskih ust. Pa sprašujem se, kdo za božjo voljo je vas ženske vzgajal?[/quote]
Kje si ti to prebrala, da so nekateri užitki rezervirani samo za moške?
Saj ona si želi uživat, si želi užitkov, le predlagani način, kako do njih prit, se ji ne zdi sprejemljiv.
Sploh pa ljudje uživamo v različnih stvareh, to kar je tebi v užitek se lahko drugemu gabi… neglede na spol.
madonca a lahko napišeš tako, da bom razumela in uporabiš font 16, jaz sem že v letih :))))[/quote]
Tako kot o tem o cem pametujejo nic ne vedo matjazkoti in oneti. Pa se gredo profesorje.
Tako kot o tem o cem pametujejo nic ne vedo matjazkoti in oneti. Pa se gredo profesorje.[/quote]
V čem si ti večno samski in sam, profesor? V bevskanju v mesec?
Tako kot o tem o cem pametujejo nic ne vedo matjazkoti in oneti. Pa se gredo profesorje.[/quote]
V čem si ti večno samski in sam, profesor? V bevskanju v mesec?[/quote]
Skrbi ti raje za svojo prvo in edino. Ker nedojeban kot si, me gledas prevec skozi prizmo svojih kompleksov.
Za razliko od tebe bi jaz lahko bil profesor marsicesa, pa vseeno nobenemu ne pametujem kako mora ziveti.Vi pa buzerirate vsakega ki pride mimo. Ajd, zdravo.
Še dobro da imamo tukaj vse črno na belem. Je veliko bolj zabavno. 🙂
Še dobro da imamo tukaj vse črno na belem. Je veliko bolj zabavno. :)[/quote]
Kje pa tebe cevelj zuli?
Forum je zaprt za komentiranje.