Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Resnica ali mit?

Resnica ali mit?

Praviš, da nobenemu ne pametuješ, a v isti sapi (stavku) narediš ravno to. Ti podčrtam, odebelim in ti še vedno ni jasno. Kje je sedaj ta samorefleksija?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Odprl ti je nek nov pogled… ki seveda napaljuje na čisti užitek, avanturo… kaj pa drugega.
Če ti je do avanture, si jo privošči. Ampak brez kakršnega koli obžalovanja!
Če pa si želiš resno zvezo.. potem pa ti njemu odpri nov pogled.. da se najprej spoznavata v živo, nikakor ne virtualno, ker tu lahko pade na kupe lepih a neresničnih besed… in se potem, ko več vesta drug o drugem.. prepustita..

Komu jaz vsiljejem kako mora ziveti?

Buzerator si kot vsi ostali forumski nedojebanci. Kot trop ulicnih psov ste. Matjazko zali s podtikanji. Ti pod kritko smajlijev. On buzerira vse ne farosko usmerjene. Robi… skoda besed. V bjstvu ste pa vsi po vrsti luzerji. Pusi mi onu stvar. 😉

To vsi ljudje počnejo/mo, zato je to neumno nekomu rečt. Kot, da bi mu očital, da diha. Tu torej nastopi odličen trenutek za samorefleksijo.

Buzerator si kot vsi ostali forumski nedojebanci. Kot trop ulicnih psov ste. Matjazko zali s podtikanji. Ti pod kritko smajlijev. On buzerira vse ne farosko usmerjene. Robi… skoda besed. V bjstvu ste pa vsi po vrsti luzerji. Pusi mi onu stvar. ;)[/quote]
Prek foruma pa res težko komurkoli kaj vsiliš, se ti ne zdi? Niti Matjažko nima te moči. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti pa z luzerji al kako? Se pravi spadaš zraven. In nad njimi (nami) se jeziš, ker…? Si enak? Kakšno presenečenje.

@mlečna … ni druge: pusti mi tukaj mail, da se zmeniva za preizkus tvojih potreb, želja, domišljij … v živo ♥

Buzerator si kot vsi ostali forumski nedojebanci. Kot trop ulicnih psov ste. Matjazko zali s podtikanji. Ti pod kritko smajlijev. On buzerira vse ne farosko usmerjene. Robi… skoda besed. V bjstvu ste pa vsi po vrsti luzerji. Pusi mi onu stvar. ;)[/quote]

In kaj hočeš ti?
S tvojimi predsodki razsvetljevati luzerje?

https://www.youtube.com/watch?v=COEUVNi0dnM

To vsi ljudje počnejo/mo, zato je to neumno nekomu rečt. Kot, da bi mu očital, da diha. Tu torej nastopi odličen trenutek za samorefleksijo.[/quote]
Samo res vas je tu vecina zatagnjenih drkedzija. Ocitno je vas smisel zivljenja drkanje folka okoli sebe. Neumna, ampak resljiva stvar je samo ena, da se mi da z vami tu drkat.

Saj nima smisla karkoli razlagat kako predvidljive drkedzije ste. Matjazkove zalitve, replika da mimo strelja, ocitki hvale, potem pa nastopite drugi nedojebani buzeratorji.

Ne, nisem jaz kot ti, Marko, in en kup drugih buzeratorjev tega foruma, enoumnih zaplankanih prepotentnezev.

Kje si VELIKA NAPAKA? Ti jaz povem kje je moja VELIKA NAPAKA? Da se mi da z buzeratorji tu ukvarjat. Ker me niso vredni.

Pusite mi kurac nedojebani zaplankanci.

To vsi ljudje počnejo/mo, zato je to neumno nekomu rečt. Kot, da bi mu očital, da diha. Tu torej nastopi odličen trenutek za samorefleksijo.[/quote]
Samo res vas je tu vecina zatagnjenih drkedzija. Ocitno je vas smisel zivljenja drkanje folka okoli sebe. Neumna, ampak resljiva stvar je samo ena, da se mi da z vami tu drkat.

Saj nima smisla karkoli razlagat kako predvidljive drkedzije ste. Matjazkove zalitve, replika da mimo strelja, ocitki hvale, potem pa nastopite drugi nedojebani buzeratorji.

Ne, nisem jaz kot ti, Marko, in en kup drugih buzeratorjev tega foruma, enoumnih zaplankanih prepotentnezev.

Kje si VELIKA NAPAKA? Ti jaz povem kje je moja VELIKA NAPAKA? Da se mi da z buzeratorji tu ukvarjat. Ker me niso vredni.[/quote]

https://www.youtube.com/watch?v=88Lsv1JBPSE

Glede postiljanja sem mislilla na to, da znas poskrbeti zase, s šarmom in tudi na račun materialno dobro stoječega moškega ( Mislim, da si nekje napisala,da moškega na minimalcu ne bi mela, oz.ekonomsko šibkega, je pa res, da tudi ti najbrz kaj moras dati, ali kot pravijo ekonomisti: nobeno kosilo ni zastonj).
Jaz, tukaj in zdaj, ne bi mogla na ta račun izkoriščati moške in jih gledati skozi prizmo €€€.Oni pa mene ne morejo izkoriščati na seksualni način,če meni res ni do tega. Tako razmišljam pač. Družine pa si vem da zagotovo ne bom ustvarila, tako da name dohodek moškega ne učinkuje posebno. Delo more biti pa porazdeljeno.
Postlano bom imela na svoj račun, oz že imam in je rezulat izključno mojega dela. Pa četudi je po nekih merilih, skromno.

Pa brez zamere, sej sam debatiramo, ne?[/quote]

Kolikor se pa jaz spomnim, je njen partner na začetku bil ekonomsko šibak – samo takrat se je temu reklo “reven kot cerkvena miš”…
[/quote]

Točno tako. Mlečna me je najbrž z nekom zamenjala. In tudi nikdar nisem nikjer napisala, da ne bi bila z nekom, ki je na minimalcu. Halo? Strinjam se, da je življenje z denarjem veliko udobnejše in manj stresno, ampak zame je osebna sreča in zadovoljstvo nekaj neprecenljivega in tega ti v primeru prave ljubezni tudi minimalc ne more vzeti.

Sploh pa nisem pri “postiljanju” imela v mislih evriče. Bolj to, kakšno držo ima ženska in kakšne signale oddaja. Če se pač držiš kot metla, te ljudje uporabijo za metlo. Pa ne mislim zdaj konkretno nate, mlečna. Pogovarjamo se.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Avtorica, daj si duška glede seksa. Samo ne s tem tvojim dopisovalcem. Ti internetni nakladači niso za nikamor. Niso zanimivi ženskam v reali, zato lapajo prek neta.
Najdi si loverja v reali. Daj si duška. Pazi na zaščito.

Za loverja je pa res pomembno, kje ga najdeš (sarkazem). Celo za partnerja ni. Važno je, da ti ustreza.

Okaaay, sem pogledala, torej, tip je pri dveh puncah v negližeju uspel obdržati fokus na štedilniku, kar ne vem, če je ravno pohvalno, odvisno iz katere pozicije gledaš. Če bi mu slekli tisto modro haljo, bi spodaj najverjetneje našli karirasto srajčico. Imel bi tudi prečko kot tisti fantje iz Spiderjeve teme, žal pa to ni več možno, ker nima las. Kako imajo speljano elektriko.. Kar po zidu, bog pomagaj.. Me je prijelo, da bi se ga lotila s štemarco. Opazila sem tudi kavč, eeem, si ga ti videl? Obupen je. Bolje da ga Goldfishka ne vidi. In to je to. Kaj si mi želel povedati s tem? :DDD

Za loverja je pa res pomembno, kje ga najdeš (sarkazem). Celo za partnerja ni. Važno je, da ti ustreza.[/quote]

Na portalih se zbirajo pretežno taki tipčki in tipinje, ki v reali nimajo uspeha. Tako, da je bolje it na en žur ali pa ne vem, recimo na eno potovanje, izlet, na smučanje pa ujagat tipa. Manj časa zapraviš kot s temi internetnimi spoznavanji in srečanji.
Sploh za loverja je važen izgled pa vse to. To pa, če iščeš v reali takoj vidiš. Na netu se moraš pa dopisovat v nedogled, srečevat v nedogled.

yes!

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Okaaay, sem pogledala, torej, tip je pri dveh puncah v negližeju uspel obdržati fokus na štedilniku, kar ne vem, če je ravno pohvalno, odvisno iz katere pozicije gledaš. Če bi mu slekli tisto modro haljo, bi spodaj najverjetneje našli karirasto srajčico. Imel bi tudi prečko kot tisti fantje iz Spiderjeve teme, žal pa to ni več možno, ker nima las. Kako imajo speljano elektriko.. Kar po zidu, bog pomagaj.. Me je prijelo, da bi se ga lotila s štemarco. Opazila sem tudi kavč, eeem, si ga ti videl? Obupen je. Bolje da ga Goldfishka ne vidi. In to je to. Kaj si mi želel povedati s tem? :DDD[/quote]

Da je treba uštekat, če češ da se đezva segreje….. 😉

Saj točno to bi rad ta njen dopisovalec. :))

Ooo boš rekel, da te niso zasrbeli prsti? :))) Kot da ne vemo kakšni bi bili vaši nasveti.
Saj pa smo imeli že toliko tem na to vižo in toliko se tudi že poznamo, da vemo, kaj bi kdo napisal :)))

Ujagaj kakega poročenega. Samo pazi, da se ne zatrapaš. Samo uživaj v seksu.

Ooo boš rekel, da te niso zasrbeli prsti? :))) Kot da ne vemo kakšni bi bili vaši nasveti.
Saj pa smo imeli že toliko tem na to vižo in toliko se tudi že poznamo, da vemo, kaj bi kdo napisal :)))[/quote]
Zdej pa ne vem… se mi zdi, da sva kot bi bila poročena, ti že vnaprej veš kaj jaz mislim in me, kar tako mal na zalogo, obsodiš, da ne bi slučajno kaj grešil…. :))
Margotka saj ti ne bom nikamor pobegnil. Za veno tvoj 😀

Glede na to kake nasvete daješ, a tebe malo nostalgija grabi? 😉 Al samo obžaluješ vse izgubljene priložnosti? 🙂

Kolikor razumem ji oba privoščiva užitke, razlikujeva se le v načinu kako naj pride do njih. Ti zagovarjaš, da naj pusti vsakemu inštalaterju, da priklopi šporhet takoj, ko jo zamika kava?

Saj točno to bi rad ta njen dopisovalec. :))[/quote]
Itak, kdo bo pa vodo nalil, pa kavo prinesel, kje so še skodelice, sladkor, mizica, prt…. in nenazadnje, kdo bo potem vse to pospravil!? 😉

V vsakem primeru se mora naučiti sama presojati. Ponavadi človek tako začne ja. Ni pa nujno, zavisi od preteklih izkušenj in predvsem značaja. :))

Za loverja je pa res pomembno, kje ga najdeš (sarkazem). Celo za partnerja ni. Važno je, da ti ustreza.[/quote]

Na portalih se zbirajo pretežno taki tipčki in tipinje, ki v reali nimajo uspeha. Tako, da je bolje it na en žur ali pa ne vem, recimo na eno potovanje, izlet, na smučanje pa ujagat tipa. Manj časa zapraviš kot s temi internetnimi spoznavanji in srečanji.
Sploh za loverja je važen izgled pa vse to. To pa, če iščeš v reali takoj vidiš. Na netu se moraš pa dopisovat v nedogled, srečevat v nedogled.[/quote]
Ampak, to tvoje priporočilo je povsem nerealno.
Kdor ni sramežljiv, tako ali tako ne bo rabil iskati partnerja preko portalov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close