Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Resnica ali mit?

Resnica ali mit?

Vlakovodja nima kaj gemblat. 🙂

Ampak si pa trd nekam. Za prispodobe si že slišal?
Mlečna bo ostala v varnem oklepu, nihče je ne bo prizadel, obenem bo v dolgih osamljenih nočeh premišljevala, kako bi bilo, če bi bilo in sanjala celo mnogo več, kot bi se dejansko zgodilo.

In kdo je rekel, da so hazarderji vlakovodje?

Pljuje varno spravljen v milnem mehurčku.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

iščeš torej pravega, a otrok ne želiš imeti. Skozi moške oči to pomeni izgubo časa, ker s teboj ni prave prihodnosti, saj boš mi jemala čas, ne boš pa mi dala tistega primarnega zakar smo moški in ženske skupaj. Zakaj ti manjka želja po potomstvu, znaš pojasniti? Sklepam, da je v tebi nekaj kompliciranega morda je to zakompleksanost, kar je verjetno osnova tvoje nesreče, da ne privlačiš ta pravih. Ljubezen v osnovi poskrbi za bodočnost, ne samo za srečo in varnost, kar ti iščeš. Ampak v tem primeru če a priori nočeš otrok, pa bi bil kaki poročeni idealna partija zate, mar ne? Za normalnega samskega moškega pa mislim da premalo obetaš oz. premalo daješ. če že iščeš partnerja skozi prizmo: IŠČEM LJUBEZEN, OTROK NE BOM IMELA.

Otrok je tisto primarno, zaradi česar sta moški in ženska skupaj? Ko otroci odidejo, pa ni več smisla, zakaj bi še bila skupaj? Kaj si pe?er? Otroci naj bodo sad ljubezni med moškim in žensko, vse drugo je ena velika sebičnost.

in tako je mlečna spodrezala bršljan, ki je že načenjal njene okope, se zaprla nazaj v svojo utrdbo in zavzdihnila. Ne, ne. To ni zame, je pomislila. Resda nikoli ne bom vedela kako lahko dišijo lilije, ko razprejo svoje barvne cvetove, a tudi trpela ne bom, ko bodo le te ovenele.

mlečna

Nisem pričakovala, da se bo tema razvijala naprej… 🙂

Tale, citiran del, mi je izredno lep. Sem se kar videla v tej podobi. Če nisi to povzela od nekod, si pravi poet, Margot. 🙂
Če bo,-ko bo na vidiku kakšen obetajoč moški, in če bom cincala, bom prebrala tole tvoje sporočilo. Lahko da me bo porinilo naprej v neko novo, svežo, drugačno, lepše obdobje mojega življenja.
In nato te povabim na kavico oz.na tisto, kar pač rada piješ, če boš sprejela povabilo. 🙂

Ok, to je tvoje videnje,kakor tudi večine moških, ne pa vseh. Nimajo vsi želje po otrocih, družini. Niti samski, še manj ločenci, ki so že izpolnjeni v vlogi očeta. Moški iz omenjenih skupin, bi bila idealna partija zame, poročeni pa samo za ženske, ki znajo izklopit čustva, ali na moškega gledati kot zgolj seksualni objekt in nič drugega, kakor to navadno počno tovrstni moški v obratni smeri.
Ne gre za odsotnost želje same po sebi, temveč za razumsko odločitev zaradi nekega hendikepa. Nekateri znanci in znanke, s katerimi si delim isto ali podobno usodo, si družino kljub vsemu ustvarijo, a to pomeni, da se “mora” drugi partner izdatno žrtvovati, česar pa si sama ne bi želela. Nočem, da bi moj partner “krpal” moj manjko. Ni pošteno, niti racionalno.
Poleg tega pa se v naši družbi pričakuje “podpiranje treh volagov hiše” s strani žensk, in ne moških.

Ok, to je tvoje videnje,kakor tudi večine moških, ne pa vseh. Nimajo vsi želje po otrocih, družini. [/quote]
Mislim, da ona ravno o teh, ki nimajo te želje govori, tako da ne vem, če si jo pravilno razumel(a).

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

S tem se pa v celoti strinjam. Prejšnji odgovor je bil napisan, preden sem prebral to nadaljevanje. 🙂 Čeprav lahko bi še kaj dodal, ampak je tako kar v redu.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Enim tudi ni nadaljevanje vrste ravno prva misel, ko začutimo željo po zvezi z nekom. Ne rečem, da je to rano izključujoče, vendar pa ni glavna stvar. Kaj pa, če se pozneje izkaže, da otrok ne moreta imeti?

Načeloma je to kar pišeš precej velik egoizem.

Ej, imaš folka, ki smatra vse kar ni v smeri družine in otrok čista zguba časa. Nikamor se jim ne gre in samo krompir pa fižol bi jedli, samo da bodo otroci imeli vse čim več in boljše.

To je najboljša jed!

Mene pa zanima, če so tisti, ki tu gor veselo razlagajo, da imajo partnerja in otroke, ker jim je cilj nadaljevanje vrste, to tudi povedo doma v družinskem okolju. Jaz azse vem, da bi s epočutil precej gnilo, če bi kdaj od staršev slišal, da sta me imela, ker jima je bil cilj nadaljevanje vrste.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tega ti tvojedva ne bosta nikoli rekla, ker ti si njun center vesolja…. 😉
Ti se nisi rodil zaradi nadaljevanja vrst, nadaljevanje vrste se je zgodilo, ker si se ti rodil… :)))

Tega ti tvojedva ne bosta nikoli rekla, ker ti si njun center vesolja…. 😉
Ti se nisi rodil zaradi nadaljevanja vrst, nadaljevanje vrste se je zgodilo, ker si se ti rodil… :)))[/quote]e tako, zdaj pa se v redu pocuti. njega je storklja prinesla. 🙂

Butla, no, da slišim, kaj rečeta svojim babam doma? Upata take klatiti, kot na forumu?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close