Resnica o laznem virusu pocasi prihaja na plano
Prijatelju, istina je voda duboka.
Zanikanje je faza, seveda.
Če ti jaz rečem prijatu, zaje-bali so te, ti bom dal na tisoče drugih neuradnih (nekontroliranih-izmanipuliranih) raziskav, boš rekel to je nateg.
Seveda, a tvoja uradna zadeva ne more bit nateg.
Dvojna merila.
Ne verjameš v teorije ali zarote, hrkati ih pa definiraš.
Druga faza, vsak ki se ne strinja z uradno verzijo je heretik (tak je tudi v zgodovini bilo)
Sej pravi, napadajo ga, blatijo, tepejo, zapirajo in tko naprej isto je bilo v preteklosti.
Pred leti sem se pogovarjal z kolegom o tem če bo še kdaj kaka vojna,tu pri nas, pač sem imel mnenje, da je to nemogoče, da so ljudje ozaveščeni, da ih ne moreš kar tak obrnit okrog..
No, motil sem se.
Isto je, nič se ni spremenilo.
Zavadi pa vladaj, prijatu.
To je vse kaj je.
Simpl as pasulj.
[/quote]
Pisat in brat se začni učit, da boš morda kdaj vsaj minimalno pismen in obvladal vsaj en jezik. Naj bo to slovenski ali bosanski, to kar sem namečeš je neberljiva spakedrajščina na ravni razvitosti šimpanza.
Pisat in brat se začni učit, da boš morda kdaj vsaj minimalno pismen in obvladal vsaj en jezik. Naj bo to slovenski ali bosanski, to kar sem namečeš je neberljiva spakedrajščina na ravni razvitosti šimpanza.
[/quote]
Pišem lahko kako oču.
V vsakem primeru boš razumel.
Jel razmeš, jel razumiš, hai capito?
In spet obsedenost u čimpanzami, dej si nabavi eno, pa nek te guzi, papak.
Glej zaruzkanca, že pred več kot polleta je vse prišlo na dan in bilo konec epidemije. Tkao ste vsi retardiranci večkrat pisali v celem letu epidemije. Ste pozabili smradi ničvredni kaj pišete? Kako potem, da smo še vedno v epidemiji, ko je pa “prevara davno razkrita, vsaj tisočkrat in končana”? Ne gre skupaj noreči majmun, razumeš, da ne gre?
[/quote]
Epidemija ravno je prevara. Samo debilom vam to ni jasno. 🙂
Marsikatera lopovščina je že bila razkrita, pa še zaradi tega lopovi niso v zaporu.
A razumeš, debilko ?
Epidemija ravno je prevara. Samo debilom vam to ni jasno. 🙂
Marsikatera lopovščina je že bila razkrita, pa še zaradi tega lopovi niso v zaporu.
A razumeš, debilko ?
[/quote]
Česa ne razumeš? Pove ti, da ste “razkrili prevaro in da so celo sami priznali”. To ste že več tisočkrat napisali in prav tako, da zdaj je pa konec s “prevaro”. Pa nič od vašega še ni videnega. Torej?
Prijatelju, istina je voda duboka.
Zanikanje je faza, seveda.
Če ti jaz rečem prijatu, zaje-bali so te, ti bom dal na tisoče drugih neuradnih (nekontroliranih-izmanipuliranih) raziskav, boš rekel to je nateg.
Seveda, a tvoja uradna zadeva ne more bit nateg.
Dvojna merila.
Ne verjameš v teorije ali zarote, hrkati ih pa definiraš.
Druga faza, vsak ki se ne strinja z uradno verzijo je heretik (tak je tudi v zgodovini bilo)
Sej pravi, napadajo ga, blatijo, tepejo, zapirajo in tko naprej isto je bilo v preteklosti.
Pred leti sem se pogovarjal z kolegom o tem če bo še kdaj kaka vojna,tu pri nas, pač sem imel mnenje, da je to nemogoče, da so ljudje ozaveščeni, da ih ne moreš kar tak obrnit okrog..
No, motil sem se.
Isto je, nič se ni spremenilo.
Zavadi pa vladaj, prijatu.
To je vse kaj je.
Simpl as pasulj.
[/quote]
Ne rabim teorij zarot. Niti nisem navajal člankov in literature, ker jih večina ne razume.
Kot zdravnik ti povem, da toliko ljudi na intenzivi zaradi respiratornega virusa še ni bilo.
Ni samo smrtnost, so tudi dolgoročne posledice.
Sem zelo srečen, da se situacija izboljšuje pa upam, da bomo s pravim odnosom in tudi cepljenjem zajezili širjenje tako dobro, da bo življenje steklo normalno dalje.
Ne rabim teorij zarot. Niti nisem navajal člankov in literature, ker jih večina ne razume.
Kot zdravnik ti povem, da toliko ljudi na intenzivi zaradi respiratornega virusa še ni bilo.
Ni samo smrtnost, so tudi dolgoročne posledice.
Sem zelo srečen, da se situacija izboljšuje pa upam, da bomo s pravim odnosom in tudi cepljenjem zajezili širjenje tako dobro, da bo življenje steklo normalno dalje.
[/quote]
Hehe, sej niti sam ne razmeš kaj govoriš.
Kolika je smrtnost od covida?
Koliko denarja dobi bolnica za vsako “dijagnozo” covida?
Koliko denarja dobi za priklop na respirator?
Kaj se je dogajalo v Italiji lansko leto?
A misliš da je vse šlo pod preprogo?
Ni.
Najboljše šele prihaja.
Stay tuned.
Ni.
Najboljše šele prihaja.
Stay tuned.
[/quote]
Kaj prihaja? Boš spet rekel da se boš boril do kraja in da boš napadal na domovih ljudi. Nekaj si se ohladil, a te je Viharni res prijavil policajem? Hahaha.
Ni.
Najboljše šele prihaja.
Stay tuned.
[/quote]
Majmun, celo leto se že ponavljaš s tem, kar seveda niti ne zraste na tvojem zeljniku. Pa ni nič novega, še vedno ste peščica istih neciviliziranih, umsko nerazvitih majmunov, ki vas večinska družba zavrača.
Česa ne razumeš? Pove ti, da ste “razkrili prevaro in da so celo sami priznali”. To ste že več tisočkrat napisali in prav tako, da zdaj je pa konec s “prevaro”. Pa nič od vašega še ni videnega. Torej?
[/quote]
Blesavo multinično, sem napisal, pa vam debilom še vedno ni jasno.
Če se neka prevara razkrije, še to ne pomeni, da bodo prevaranti obsojeni za prevaro.
Zato prevaranti lahko še naprej lažejo in varajo ter izvajajo svoje zločine.
In to samo zato, ker ste nekateri še vedno raje prevarani in verjamete prevarantom.
Majmun, celo leto se že ponavljaš s tem, kar seveda niti ne zraste na tvojem zeljniku. Pa ni nič novega, še vedno ste peščica istih neciviliziranih, umsko nerazvitih majmunov, ki vas večinska družba zavrača.
[/quote]
Dej razloži mi in definiraj tvojo civiliziranost.
Poglej kako pišeš, to je civilizirano?
Katera družba?
Kdo me zavrača? Ti? Civilizirani “družbeni človek”?
Phahahaha.
Kaj prihaja? Boš spet rekel da se boš boril do kraja in da boš napadal na domovih ljudi. Nekaj si se ohladil, a te je Viharni res prijavil policajem? Hahaha.
[/quote]
Itak da se bom boril, na nasilje bom reagiral nasilno.
Na mene se nihče še ni spravil, tak kak se je v nekaterih posnetkih kaj sem ih gledal, 10 policajev na enega. Take z veseljem poiščem in se jim maščujem.
Pika.
Tu ni debate.
Viharni me prijavil?
Phahahah, koga to?
Itak da se bom boril, na nasilje bom reagiral nasilno.
Na mene se nihče še ni spravil, tak kak se je v nekaterih posnetkih kaj sem ih gledal, 10 policajev na enega. Take z veseljem poiščem in se jim maščujem.
Pika.
Tu ni debate.
Viharni me prijavil?
Phahahah, koga to?
[/quote]
Ja, v kletko boš spet šlo, saj ne boš prvič. Če so te prej zapirali zaradi tatvin, te bodo tokrat le za to, ker si bedak, ki se ni sposoben obvladat in širi prazne grožnje po netu. Si napredoval, ni kaj. 😅
Ni.
Najboljše šele prihaja.
Stay tuned.
[/quote]
Diagnoza “covid” in priklop na respirator veliko stanejo. Na googlu imaš dostop do cen po Evropi, Ameriki… Lahko vpišeš cost intensive care unit a day pa boš videl kolko je to.
Očitno ne poznaš področja. Že samo zdravila in “hranjenje” teh pacientov je zelo drago, kader je drag(pri nas je anomalija da je v bistvu zelo slabo plačan pa še zmeraj drago pride…). Obvezna zaščitna oprema je draga,… V Italiji se je lansko leto dogajal kolaps zdravstva.
Prešernov dan ni tolko daleč stran, le čevlje sodi naj kopitar.
Diagnoza “covid” in priklop na respirator veliko stanejo. Na googlu imaš dostop do cen po Evropi, Ameriki… Lahko vpišeš cost intensive care unit a day pa boš videl kolko je to.
Očitno ne poznaš področja. Že samo zdravila in “hranjenje” teh pacientov je zelo drago, kader je drag(pri nas je anomalija da je v bistvu zelo slabo plačan pa še zmeraj drago pride…). Obvezna zaščitna oprema je draga,… V Italiji se je lansko leto dogajal kolaps zdravstva.
Prešernov dan ni tolko daleč stran, le čevlje sodi naj kopitar.
[/quote]
Nekaj o medicini kaj te niso naučili (namerno)
https://www.youtube.com/watch?v=yzoI2R7R5VE
Ja, v kletko boš spet šlo, saj ne boš prvič. Če so te prej zapirali zaradi tatvin, te bodo tokrat le za to, ker si bedak, ki se ni sposoben obvladat in širi prazne grožnje po netu. Si napredoval, ni kaj. 😅
[/quote]
Kdo ti je rekel da so me zapiral?
Dokaži?
To niso grožnje, to je dejstvo, na vsakega nasilnega policista ki se iživlja , ai več njih odgovorim z nasiljem.
Sej to ni grožnja, to je dejstvo ali dejstvo je.
Edini bedak tu si ti, sej to je jasno.
Taki si ne zaslužijo nosit uniforme.