Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Resnica o laznem virusu pocasi prihaja na plano

Resnica o laznem virusu pocasi prihaja na plano

Nekaj o medicini kaj te niso naučili (namerno)
https://www.youtube.com/watch?v=yzoI2R7R5VE
[/quote]
A ti bi kar z medicino začel? Osnovno opismenjevanje, vso ostalo osnovno izobrazbo, skupaj z osnovno šolo, si pa izpustil? Težka bo majmun pritepeni s ciganskega naselja, težka. 😅

Itak da se bom boril, na nasilje bom reagiral nasilno.
Na mene se nihče še ni spravil, tak kak se je v nekaterih posnetkih kaj sem ih gledal, 10 policajev na enega. Take z veseljem poiščem in se jim maščujem.
Pika.
Tu ni debate.
Viharni me prijavil?
Phahahah, koga to?
[/quote]

Prej si drugače govoril. Prej so bile grožnje za prazen nič. Ti je nekdo blizu prišepnil, da so za to lahko stvarne posledice, a?

A ti bi kar z medicino začel? Osnovno opismenjevanje, vso ostalo osnovno izobrazbo, skupaj z osnovno šolo, si pa izpustil? Težka bo majmun pritepeni s ciganskega naselja, težka. 😅
[/quote]

Ne brkaj pojme.
Me razumeš?
Civilizirani “društveni” ne-čovječe.
Beli Človek se imel v pretekosti za civiliziranega, si pozabu da je zasužnjil pola sveta?
Al misliš da je sadaj kaj drugač?
Namvreč, šola je eno, pramet oziroa inteligenca drugo.
Če to dvoje ne ločiš, si padel v program.
Globoko.
Torej po tvoje Indijanci (ameriški) so po tvoje zaslužili to kaj im je beli civilizirani čovek naredil?
Samo pitam, onako informativno?

Kdo ti je rekel da so me zapiral?
Dokaži?
To niso grožnje, to je dejstvo, na vsakega nasilnega policista ki se iživlja , ai več njih odgovorim z nasiljem.
Sej to ni grožnja, to je dejstvo ali dejstvo je.
Edini bedak tu si ti, sej to je jasno.

Taki si ne zaslužijo nosit uniforme.
[/quote]
Zagotov bodo na sodišču prisluhnili tvojim razlagam in jih spoštovali. 😅 Saj so jih pri tatvinah tudi, pa pri kaznih zaradi katerih boš ob zapufano staro bajto, tudi. Napreduješ necivilizirani, pritepeni opičnjak, napreduješ. 😅

Kaj če bi vsem maskerjem in vsem cepilcem ter teoretikom nezarot raje dali kako škatlico apaurina, kaj ne bi to delovalo pomirjujoče na njih?

Pa še vsak glavobol potem ne bi bil korona ali špik ali srbenje u riti zaradi neumite po veliki potrebi covid -19

Zagotov bodo na sodišču prisluhnili tvojim razlagam in jih spoštovali. 😅 Saj so jih pri tatvinah tudi, pa pri kaznih zaradi katerih boš ob zapufano staro bajto, tudi. Napreduješ necivilizirani, pritepeni opičnjak, napreduješ. 😅
[/quote]

Ti sodiš po sebi.
Ker si strahopetec, igraš na karto tistega česa bi se sam bal.
No, jaz nimam tvoje karte v rokah.
Niti tvoja igra ima prolaz kod mene.
Še najmanj strah. Sem pa presenečen koliko si obseden, pravi psiho.
Sem ogromno ljudi spoznal, ma ti si number 1. Psiho seveda.
In to civilizirani. phahahahhahahahahahahahahh
Torej, to je tvoj svet tu, ta starsevski cvek, jaz sem samo u prolazu.
Naredim kaj imam, potem pa imam drugo “fronto”.
Bom še nekaj časa tu, seveda.

Debilov zaosatlih v razvoju, ki se vam je ob epidemiji še bolj strgalo vas je v celi Sloveniji manj kot tisoč, zasmetite, zasmradite pa vse, kot da vas je vsaj miljon.

Sprejema vas nihče normalen in razumen, pa kljub temu ne neahte rinit v ljudi in posljevat s svojo bolnostjo in vsiljujete posredovane teorije zarot s strani sekt ploščate zemlje, ki jih sami niti ne razumete in nič ne zraste na vaših zeljnikih, ste enostavno prezabiti, da karkoli bi.

Kako bo verodostojen mamin sinek in hkrati 42letna lenuharska zguba Darwin, nesposobna za karkoli koristnega?

Kako bo verodostojen pritepeni nepismeni cigansko bosanski majmun, delikvent od majhnih nog, tatič, ki je bil večkrat zaprt?

Kako bo verodostojen en Julka, ki je prepiti kmetavzar, prav tako brez končane osnovne šole?

Kako bo verodostojna v čem ena replika kot zblojena večno samska možača in feministka, ki je toliko bolna, da se je še najbolj goreče feministke same sramujejo?

Kako bo verodostojen psihopat Robi, ki je uničil lastne otroke in se mu s tem ne zdi nič narobe?

In sami taki ste v tej peščici norečih dan za dnem, noč za nočjo.

Debilov zaosatlih v razvoju, ki se vam je ob epidemiji še bolj strgalo vas je v celi Sloveniji manj kot tisoč, zasmetite, zasmradite pa vse, kot da vas je vsaj miljon.

Sprejema vas nihče normalen in razumen, pa kljub temu ne neahte rinit v ljudi in posljevat s svojo bolnostjo in vsiljujete posredovane teorije zarot s strani sekt ploščate zemlje, ki jih sami niti ne razumete in nič ne zraste na vaših zeljnikih, ste enostavno prezabiti, da karkoli bi.

Kako bo verodostojen mamin sinek in hkrati 42letna lenuharska zguba Darwin, nesposobna za karkoli koristnega?

Kako bo verodostojen pritepeni nepismeni cigansko bosanski majmun, delikvent od majhnih nog, tatič, ki je bil večkrat zaprt?

Kako bo verodostojen en Julka, ki je prepiti kmetavzar, prav tako brez končane osnovne šole?

Kako bo verodostojna v čem ena replika kot zblojena večno samska možača in feministka, ki je toliko bolna, da se je še najbolj goreče feministke same sramujejo?

Kako bo verodostojen psihopat Robi, ki je uničil lastne otroke in se mu s tem ne zdi nič narobe?

[/quote]
Ti si živi PRIMEREK, civiliziranega Belega Človeka.
Povej še kaj o sebi?

[/quote]

Jaz pa ravno kontra opažam, da vas je tistih manipulatorjev nekaj čez tisoč v zloveniji, ki hočete prikazati, da ste večina. Imate na voljo masovne medije,kot so radio, televizija, časopisi in pa forume ter polno najetih trolov in botov in tako ustvarjate lažno mnenje. V resnici pa je zelo malo takih, ki bi vse vam verjeli in je ogromno tistih, ki vedo, da se ljudi prinaša okrog in se gre le za oblast in materializem, ki ga hočejo nekateri imeti le zase. Cel svet hočejo zase med tem pa se ne ozirajo na to s kakšnimi metodami bi to dosegli.

Malo vas je ampak šopirite se kot da vas je za tisočkrat toliko.
Jst sam vam pa tud povedal samo eno usrano rit imate vsak zase in to že pregovor govori, (veš kaj je tvoje tist kar ti na rit poje).

No tako in naj se ta vaša manipulacija že neha, ker očtino nimate meja in če slučajno se obrne verjamem, da nekateri tudi za vas ne bodo imeli usmiljenja in bodo glave letele z ramen pa čeprav to ni namen.

Tvoje roke so tvoje roke, tvoje telo tvoje telo ne odločaj pa o drugem telesu gravž demon.

Jaz pa ravno kontra opažam, da vas je tistih manipulatorjev nekaj čez tisoč v zloveniji, ki hočete prikazati, da ste večina. Imate na voljo masovne medije,kot so radio, televizija, časopisi in pa forume ter polno najetih trolov in botov in tako ustvarjate lažno mnenje. V resnici pa je zelo malo takih, ki bi vse vam verjeli in je ogromno tistih, ki vedo, da se ljudi prinaša okrog in se gre le za oblast in materializem, ki ga hočejo nekateri imeti le zase. Cel svet hočejo zase med tem pa se ne ozirajo na to s kakšnimi metodami bi to dosegli.

Malo vas je ampak šopirite se kot da vas je za tisočkrat toliko.
Jst sam vam pa tud povedal samo eno usrano rit imate vsak zase in to že pregovor govori, (veš kaj je tvoje tist kar ti na rit poje).

No tako in naj se ta vaša manipulacija že neha, ker očtino nimate meja in če slučajno se obrne verjamem, da nekateri tudi za vas ne bodo imeli usmiljenja in bodo glave letele z ramen pa čeprav to ni namen.

Tvoje roke so tvoje roke, tvoje telo tvoje telo ne odločaj pa o drugem telesu gravž demon.
[/quote]
Dobro, da spet ti “opažaš” defek vsiljivi, ker na protestu zblojencev se vas je pa dalo preštet manj kot dvesto, ne le opazit,.

Dobro, da spet ti “opažaš” defek vsiljivi, ker na protestu zblojencev se vas je pa dalo preštet manj kot dvesto, ne le opazit,.
[/quote]

Me zanima koliko bi vas bilo če bi vas mi s koli, s pištolami in vodnimi topovi pričakali, da vas mikastimo pa potem še denar poberemo manipulator.

Preveč slovencev težko zasluži denar da bi ga potem nekdo tako zlahka od njih vzel, ker bi iz njih kriminalce delal, ker se pač nekje zberejo, nekaj povedo in zapojejo.
Verjemi, pa to že zgodovina kaže, da ko pa se bo in če bo počilo pa je robocopov premalo v vaši posesti in njihovih zavesti, da jih ne bi bili zmožni z vsem kar imamo zmleti v prah.

[/quote]

Odgovor ti je dal Darwin.
Sej se ve zakaj je tak kak je.
Razdeli in vladaj.
Vpiv na javno mnenje, zavajanje, manipulacije.
Troli, televizija časopis.
Ampak……
Vsak dan število pogumnih narašča.
Sej to je naš namen. Ozaveščati.
Tvoj namen je pa to ustavit. Ne vem sicer zakaj, tvoji motivi in kalkulacije me ne zanimajo.
Civilizirani Beli Človek.
Phahahhaha

Me zanima koliko bi vas bilo če bi vas mi s koli, s pištolami in vodnimi topovi pričakali, da vas mikastimo pa potem še denar poberemo manipulator.

Preveč slovencev težko zasluži denar da bi ga potem nekdo tako zlahka od njih vzel, ker bi iz njih kriminalce delal, ker se pač nekje zberejo, nekaj povedo in zapojejo.
Verjemi, pa to že zgodovina kaže, da ko pa se bo in če bo počilo pa je robocopov premalo v vaši posesti in njihovih zavesti, da jih ne bi bili zmožni z vsem kar imamo zmleti v prah.
[/quote]
Manj kot 200 pacientov na trgu. Če bi bila država kaj vredna, bi to takrat zmeali v kletke in bi bil danes mir.

In še enkrat za defekta Darwina, beri zelo počasi in vprašaj koga za razlago.

Kako bo verodostojen pritepeni nepismeni cigansko bosanski majmun, delikvent od majhnih nog, lenuh,ki noče delat in vleče socialno, tatič, ki je bil večkrat zaprt?

Kako bo verodostojen psihopat Robi, ki je uničil lastne otroke in se mu ne zdi nič narobe?

Kdo lahko take ljudi jemlje drugače kot nebodigatreba nesnago, ki bi moralo bit odstranjeno iz sredine družbe, da ne škoduje?

HAHAHAHAHAHAHA!!! Pa saj zate to tako ali tako ne velja.

Manj kot 200 pacientov na trgu. Če bi bila država kaj vredna, bi to takrat zmeali v kletke in bi bil danes mir.

Kako bo verodostojen pritepeni nepismeni cigansko bosanski majmun, delikvent od majhnih nog, lenuh,ki noče delat in vleče socialno, tatič, ki je bil večkrat zaprt?

Kako bo verodostojen psihopat Robi, ki je uničil lastne otroke in se mu ne zdi nič narobe?

Kdo lahko take ljudi jemlje drugače kot nebodigatreba nesnago, ki bi moralo bit odstranjeno iz sredine družbe, da ne škoduje?
[/quote]

Že pri prvi trditvi si se zmotil, da ostalih sploh ne naštevam. Kako boš potem takem ti nekdo, ki pa je kompetenten za kaj drugega kot zavajanje manipulacijo in žalitve. BRUH

Že pri prvi trditvi si se zmotil, da ostalih sploh ne naštevam. Kako boš potem takem ti nekdo, ki pa je kompetenten za kaj drugega kot zavajanje manipulacijo in žalitve. BRUH
[/quote]
Mamici daj prebrat, naj ti razloži. Ne rabimo ti mi več tisočkrat isto ponavljat, zato ker si defekt.

[/quote]

Povej kaj o sebi ti družbeno civilizirani Beli Človek?
Lastnim civiliziiranim besednim zakladom.

Mamici daj prebrat, naj ti razloži. Ne rabimo ti mi več tisočkrat isto ponavljat, zato ker si defekt.
[/quote]

Hočeš reči,da si invalidsko upokojen ali boš in vlečeš od države sedaj denar, ker pa ni ravno veliki znesek in imaš cajta ter žlehtnobe na pretek si se odločil še dušo prodati in sedaj dneve in dneve manipuliraš z zavestjo ljudi kako bi morali vse zapret, vse ljudi označiti za kriminalce, jih cepiti kot govedo za zakol in jim vse to mastno zaračunati, da bi ti one lahko v miru v svoji gnusni “duši” zvečer zaspalo?

Ne, nočem da to še kdo drug bere. fuj

Vidim, da je spet fronta odprta. Čef.určina zblojena spet najbolj pameten. Ajde Idi se naprej na drevo obešat majmun ret.ardiran. Vse je nateg virusa ni. Vlade po svetu so se zmenile da bojo malo svoje državljane je.bale v glavo. Zato so po DSO nabirali igralce ki bi glumili bolnike, da bojo lahko prepričali nas butaste da je virus. Zato bojo načrtno zje.bali še gospodarstvo, se zapufali do onemoglosti in ljudi spravili ob službe, ker imajo od tega koristi. Kdo že? Ajaaa, tuji farmacevti in slovenski kripto milijonari.
In ti Buda.lo blesavo verjameš, da so v vseh vladah po svetu taki Idi.oti, da bi uničili svoje države zaradi profita posameznikov.
Če se ne strinjaš z mojo trditvijo mi pa ti povej KDO in KAJ imajo tisti, ki zahtevajo ukrepe od tega virusa in epidemije?

Povej kaj o sebi ti družbeno civilizirani Beli Človek?
Lastnim civiliziiranim besednim zakladom.
[/quote]
Tako je.

Med norečimi majmuni ni enega samega resno izobraženega in urejenega človeka z nekim stalnim statusom. Ste le delikventi, lenuharji, ki niti pod razno ne bi nič delali in prizadetki.

Največ vas je pritepenih lenuharskih delikventov iz bivše juge, ki izkorišlčate socialni sistem, česar doma niste mogli, bi hitro dobili kramp v roke al pa po betici.

Tako je.

Med norečimi majmuni ni enega samega resno izobraženega in urejenega človeka z nekim stalnim statusom. Ste le delikventi, lenuharji, ki niti pod razno ne bi nič delali in prizadetki.

Največ vas je pritepenih lenuharskih delikventov iz bivše juge, ki izkorišlčate socialni sistem, česar doma niste mogli, bi hitro dobili kramp v roke al pa po betici.
[/quote]

Milijonkrat sem ti ze napisal, ne sodi drugih po sebi, o meni ne ves nic razen zgodbic ki si jih napletas v svoji zblojeni glavi…hehe…viharni ritopik…od niskega incidenta nisi vec pri pravi hehe

Tako je.

[/quote]

Ne veš katero šolo imam končano.
Delal sem do marta.
Bivša juga je tudi slovenija.
Torej? Sem prišel z bivše juge v bivšo jugo.

Po betiici domnevam da bi ti dal, ma ne moreš, ker si strahopetec.

Kramp, lopato, Hilti, sem uporabljal več kot ti, ki krampa š držat ne zna, a kamoli uporabljat.
O Hiltiju da ne govorim.

Milijonkrat sem ti ze napisal, ne sodi drugih po sebi, o meni ne ves nic razen zgodbic ki si jih napletas v svoji zblojeni glavi…hehe…viharni ritopik…od niskega incidenta nisi vec pri pravi hehe
[/quote]

Ima kar prav. Da si pijanec si se v preteklosti sam hvalil in se tudi vidi, kadar nisi zmožen več razločne besede natipkat. Da si pa zabit kmetavzar brez minimalne izobrazbe in minimalnih manir, pa tudi sam pokažeš s pisanjem.

Spet se delaš kot da si slučajno tu.
Prozorni Beli civilizirani Človek.
Tvoj besedni zaklad je čudovito civiliziran in kulturen.
Razlagal sem in pisal že neštetokrat kdo in kaj.
Preberi si WEF.
Imaš uradno stran https://www.weforum.org/

Seveda. če si pametan, kot trdiš in misliš da si, bi moral že sedaj vedet kaj se dogaja.
Zato mi ni jasno zakaj sploh sprašuješ?

Katere države? misliš da maš državo, o ti Beli Človek.
https://www.dnb.com/business-directory/company-profiles.republika_slovenija.6baa95b9de78bd9ba1588a23a727018e.html?fbclid=IwAR0Dwv0cfUuyxhulPGcd5ue9GF3bPGb-gtQqBS8AUxotEwCALszAijbU

https://www.uradni-list.si/glasilo-uradni-list-rs/vsebina/2019-02-0002/zakon-o-ratifikaciji-sporazuma-o-ustanovitvi-medameriske-investicijske-korporacije-msmik?fbclid=IwAR39ZcVARaiewPEKHYrUkk6wYmZMUO2cV-AxdHGqe3TcCWMPlSpOkTTm5Qg

Ne veš katero šolo imam končano.
Delal sem do marta.
Bivša juga je tudi slovenija.
Torej? Sem prišel z bivše juge v bivšo jugo.

Po betiici domnevam da bi ti dal, ma ne moreš, ker si strahopetec.

Kramp, lopato, Hilti, sem uporabljal več kot ti, ki krampa š držat ne zna, a kamoli uporabljat.
O Hiltiju da ne govorim.
[/quote]
Opica vsaj beri za sabo na forumu, vse drži kot viharni pove. Smrad nad smradovi si, namesto da bi bil tiho na socialni, ki jo izkoriščaš v Sloveniji, kp nočeš delat, se opica necivilizirana, nepismena, nesramna, še repenčiš.

New Report

Close