Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Resnica o laznem virusu pocasi prihaja na plano

Resnica o laznem virusu pocasi prihaja na plano

Ima kar prav. Da si pijanec si se v preteklosti sam hvalil in se tudi vidi, kadar nisi zmožen več razločne besede natipkat. Da si pa zabit kmetavzar brez minimalne izobrazbe in minimalnih manir, pa tudi sam pokažeš s pisanjem.
[/quote]

Na zadruznem plotu tud pise piz.da pa to ne pomeni da ga lahk nategnem hehe, poglej si pukladtega kako je izobrazen pa kake kozle strelja …a se pardiniram puklasti je tvoj vzornik in im mas zamegljeno presojo hehe

Na zadruznem plotu tud pise piz.da pa to ne pomeni da ga lahk nategnem hehe, poglej si pukladtega kako je izobrazen pa kake kozle strelja …a se pardiniram puklasti je tvoj vzornik in im mas zamegljeno presojo hehe
[/quote]

Pojdi nekam za šank žežjat v ljudi, pa te zagotovo ne bo nihče maral poslušat vaškega pijanca in stalno enako tečno nalito gnido.

Opica vsaj beri za sabo na forumu, vse drži kot viharni pove. Smrad nad smradovi si, namesto da bi bil tiho na socialni, ki jo izkoriščaš v Sloveniji, kp nočeš delat, se opica necivilizirana, nepismena, nesramna, še repenčiš.
[/quote]

Se ne zmatraš menjavat nicke konstantno?
Prideš me povohat, najbolj dišim med nogami, pravi vonj moškega, te lapnem še po tvojem grdem gobcu s batinom da ti bo zvonelo pet dni v glavi, ko pa vidiš batino, se boš obesil, ker ne boš mogel živeti s tem kakega malega lulčka guraš v svojo ženo, veš kaj bi ji jaz delal, tulila bi od jutra do sutra. Tak kak ti ne moreš.
Te to moti?
Ker bolje fu.kamo? Ker smo kurati?
Kaj točno te moti civilizirani beli človek?
Vse kaj si grdo si lahko tu, virtualno. V živo si pa papak.
In to boli?
A ne da?

Pojdi nekam za šank žežjat v ljudi, pa te zagotovo ne bo nihče maral poslušat vaškega pijanca in stalno enako tečno nalito gnido.
[/quote]
Viharc…ti si ko satan…imas mnigo vzdevkov na forumu hehe…ale eden pravi…ritopik

Se ne zmatraš menjavat nicke konstantno?
Prideš me povohat, najbolj dišim med nogami, pravi vonj moškega, te lapnem še po tvojem grdem gobcu s batinom da ti bo zvonelo pet dni v glavi, ko pa vidiš batino, se boš obesil, ker ne boš mogel živeti s tem kakega malega lulčka guraš v svojo ženo, veš kaj bi ji jaz delal, tulila bi od jutra do sutra. Tak kak ti ne moreš.
Te to moti?
Ker bolje fu.kamo? Ker smo kurati?
Kaj točno te moti civilizirani beli človek?
Vse kaj si grdo si lahko tu, virtualno. V živo si pa papak.
In to boli?
A ne da?
[/quote]
Ej majmun, naredimo ček probo?

Na zavod za zaposlovaje pošljemu tvoje profile in print screne najbolj pestrih postov, kako boš ti pobijalo, ter slike majmuna, da vidijo kaj počneš in da tak hepan nikjer ne dela, vleče socialno. Zraven vprašanje kako to dopuščajo in kaj bodo ukrenili, preden se s tem seznani ministrstvo in inšpekcija?

Potem začnemo na monu pobirat stave, koliko dni boš še na forumu?😁

Mislim, da bi bilo kar za naredit to, nekaj novega.😁 Bom v ponedeljek javil, da sem poslal mail na zavod in naj se ugibanje dneva do kdaj boš na monu tudi če dan, začne.😂😂😂

Spet se delaš kot da si slučajno tu.
Prozorni Beli civilizirani Človek.
Tvoj besedni zaklad je čudovito civiliziran in kulturen.
Razlagal sem in pisal že neštetokrat kdo in kaj.
Preberi si WEF.
Imaš uradno stran https://www.weforum.org/

Seveda. če si pametan, kot trdiš in misliš da si, bi moral že sedaj vedet kaj se dogaja.
Zato mi ni jasno zakaj sploh sprašuješ?

Katere države? misliš da maš državo, o ti Beli Človek.
https://www.dnb.com/business-directory/company-profiles.republika_slovenija.6baa95b9de78bd9ba1588a23a727018e.html?fbclid=IwAR0Dwv0cfUuyxhulPGcd5ue9GF3bPGb-gtQqBS8AUxotEwCALszAijbU

https://www.uradni-list.si/glasilo-uradni-list-rs/vsebina/2019-02-0002/zakon-o-ratifikaciji-sporazuma-o-ustanovitvi-medameriske-investicijske-korporacije-msmik?fbclid=IwAR39ZcVARaiewPEKHYrUkk6wYmZMUO2cV-AxdHGqe3TcCWMPlSpOkTTm5Qg
[/quote]

Ne lepi mi neke linke ker jih ne mislim gledat. Želim da mi ti poveš s svojimi besedami. Kdo ima koristi od epidemije?
Vprašanje je razumljivo in je temelj tvojega upora. Prosim razloži mi.

Ej ludo majmun, zmenjeno, naj se igra začne s ponedeljkom? Na sedež SDS bi lahko še spotoma posredoval, čeprav nismo ravno prijatelji, ker sem nevtralen.😁

Na zavod za zaposlovaje pošljem tvoje profile in print screne najbolj pestrih postov, kako boš ti pobijalo, ter slike majmuna, da vidijo kaj počneš in da tak hepan nikjer ne dela, vleče socialno. Zraven vprašanje kako to dopuščajo in kaj bodo ukrenili, preden se s tem seznani ministrstvo in inšpekcija?

Potem začnemo na monu pobirat stave, koliko dni boš še na forumu?😁

Mislim, da bi bilo kar za naredit to, nekaj novega.😁 Bom v ponedeljek javil, da sem poslal mail na zavod in naj se ugibanje dneva do kdaj boš na monu tudi če dan, začne.😂😂😂

Ne lepi mi neke linke ker jih ne mislim gledat. Želim da mi ti poveš s svojimi besedami. Kdo ima koristi od epidemije?
[/quote]

Ti bom jaz razložila. Tvoje vprašanje je sila preprosto in neumno. Po mojem nisi v vrtcu več, da postavljaš takšna vprašanja. Možgane imaš za silo razvite (upam), internet imaš, knjižnico tudi.
Zdaj pa me samo zanima.
1. Imaš dostop sami do enega medija oz. omejen dostop do informacij?
2. Imaš manjši IQ od 70?
3. Si v penziji?
4. Mentalno lena?

Ne lepi mi linke??? Prosim? Tebi ne pomaga nobena obrazložitev. Niti najbolj preprosta ne.

Ej komarac, odzuji.

Ej komarac, odzuji.
[/quote]
Dobro, velja torej. Obljubim, da se bom maksimalno potrudil za ta poskus, zbral čimveč nazornega gradiva in dodal dopisu. Res me zanima rezultat in kako hiter bo.😁

Ti bom jaz razložila. Tvoje vprašanje je sila preprosto in neumno. Po mojem nisi v vrtcu več, da postavljaš takšna vprašanja. Možgane imaš za silo razvite (upam), internet imaš, knjižnico tudi.
Zdaj pa me samo zanima.
1. Imaš dostop sami do enega medija oz. omejen dostop do informacij?
2. Imaš manjši IQ od 70?
3. Si v penziji?
4. Mentalno lena?

Ne lepi mi linke??? Prosim? Tebi ne pomaga nobena obrazložitev. Niti najbolj preprosta ne.
[/quote]
Dej ne seri. Še vedno nisem dobil odgovora.
Naslov teme je o resnici o lažnem virusu. Če so si vlade virus zmislile imajo za to nek motiv.
KDO SI JE VIRUS IZMISLIL IN KAKŠEN JE MOTIV?

Koji ku.rac odpirate teme, če ne znate na osnovno vprašanje odgovorit. Dej razloži meni, ki nimam pameti in sem s programiran. Razsvetli me! Če ne veš odgovora potem se sam pri sebi zamisli kaj in zakaj lajaš kot stekel pes eno te isto.

Naslov teme je o resnici o lažnem virusu. Če so si vlade virus zmislile imajo za to nek motiv.

Koji ku.rac odpirate teme, če ne znate na osnovno vprašanje odgovorit. Dej razloži meni, ki nimam pameti in sem s programiran. Razsvetli me! Če ne veš odgovora potem se sam pri sebi zamisli kaj in zakaj lajaš kot stekel pes eno te isto.
[/quote]

Tebe bi razsvetlil samo metek v čelo

[/quote]

Želim da mi poveš svojimi besedami.
Vagabund?
Si to res ti?
Temelj mojega upora je lažna teorija o virusu, kamen temeljac cele prevare.
Sej to ne smejo dovolit da gre skozi, da se resnica izve, da začnejo ljudje verjet končno vanjo, v čisto nago resnico.
Kdor ima koristi?
Ogledalce ogledalce, ko je najbogatiji na svijetu?
Naštevam,?
Ampak….
Ne gre se za denar več, gre se za kontrolo, ker jo izgubljajo, vedno manj ljudi zaupa zdravstvu, cepivu, in na splošno sistemu.
Ne glede na to kako izgleda na prvo žogo vsesplošno stanje, materijalno NAS GUŠI, jemlje svobodo, lastno svobodo, sužnji smo svojih materijalno navideznih potreb.
Karkoli bodo naredili, pobili, ali poskusili pobit ljudi na razno razne načine, tehnike, kolektivna evolucija se ne more ustavit.
Mogoče jaz ne bom doživel tega, ampak to je nekaj kaj se bo zgodilo.
Rabiš imena?
Kdo je infiltriral aleopatsko medicino v šole?
Kdo stoji za Big Pharmo?
Kdo je bil Gates?
Kaj je Cerkva?

Tebe bi razsvetlil samo metek v čelo
[/quote]
Jp, ludo, “metak” ti sicer praviš, metak, ne rabiš se skrivat pod multinikom. Materiala vrh glave, če ne ga pa lahko še policija kaj odstopi socialni in zavodu.😁[img]http://shrani.si/f/1y/v2/lC8zY4A/1/ludo-majmun-andrija.jpg[/img]

Jp, ludo, “metak” ti sicer praviš, metak, ne rabiš se skrivat pod multinikom. Materiala vrh glave, če ne ga pa lahko še policija kaj odstopi socialni in zavodu.😁[img]http://shrani.si/f/1y/v2/lC8zY4A/1/ludo-majmun-andrija.jpg[/img]
[/quote]

Tega človeka prvič vidim, kdo je to?
Ne razmem, enkrat enega Despota omenjaš, sedaj nek drug tipček, kar lušken je.
Tak macho se mi zdi.
Mal se tebi meša že civilizirani Beli človek?

Tak macho se mi zdi.
[/quote]

Saj ni važno, eden od tvojih fb profilov in slika tebe Despotović. Glej, nihče ni tako zabit, kot si ti, to, to moraš imet vedno v obziru, ko si na netu in nekontrolirano divjaš,še najmanj policija, ki že ima v rokah goro tvoje norije. Zdaj bo pa še zavod dobil, zakaj te podpira hepana delikventnega?

Dost bo pritepenec delikventni, prekoračilo si mejo, ko si začelo vsem grozit, zdaj bo pa treba pše kako posledico sprejet, mar ne?

Želim da mi poveš svojimi besedami.
Vagabund?
Si to res ti?
Temelj mojega upora je lažna teorija o virusu, kamen temeljac cele prevare.
Sej to ne smejo dovolit da gre skozi, da se resnica izve, da začnejo ljudje verjet končno vanjo, v čisto nago resnico.
Kdor ima koristi?
Ogledalce ogledalce, ko je najbogatiji na svijetu?
Naštevam,?
Ampak….
Ne gre se za denar več, gre se za kontrolo, ker jo izgubljajo, vedno manj ljudi zaupa zdravstvu, cepivu, in na splošno sistemu.
Ne glede na to kako izgleda na prvo žogo vsesplošno stanje, materijalno NAS GUŠI, jemlje svobodo, lastno svobodo, sužnji smo svojih materijalno navideznih potreb.
Karkoli bodo naredili, pobili, ali poskusili pobit ljudi na razno razne načine, tehnike, kolektivna evolucija se ne more ustavit.
Mogoče jaz ne bom doživel tega, ampak to je nekaj kaj se bo zgodilo.
Rabiš imena?
Kdo je infiltriral aleopatsko medicino v šole?
Kdo stoji za Big Pharmo?
Kdo je bil Gates?
Kaj je Cerkva?
[/quote]

Se mi je zdelo da ne veš odgovora, ker si majmun. Bill Gates je prepričal vse vlade na svetu v obstoj virusa??? In vse vlade na svetu mu verjamejo in ga ubogajo, a ne?
Pa dej norec prf.ukjen kere mamile ti ješ?
Govedo nevaspitano zakoplji se v jamo, ker za drugam nisi. Lajaš neki u 3 dni pa nimaš blage veze o čem in zakaj.

Saj ni važno, eden od tvojih fb profilov in slika tebe Despotović. Glej, nihče ni tako zabit, kot si ti, to, to moraš imet vedno v obziru, ko si na netu in nekontrolirano divjaš,še najmanj policija, ki že ima v rokah goro tvoje norije. Zdaj bo pa še zavod dobil, zakaj te podpira hepana delikventnega?

Dost bo pritepenec delikventni, prekoračilo si mejo, ko si začelo vsem grozit, zdaj bo pa treba pše kako posledico sprejet, mar ne?
[/quote]

Kdo pa je ta Despotovič?

Tak macho se mi zdi.
[/quote]

Si opazil kako vohunijo? Cel internet pretaknejo, da izvohajo s kom govorijo in da bi prikazovali napačno “sliko” o človeku in ga umetno demonizirali in “degradirali” v njegovih izjavah s tem, da jemljejo vse iz konteksta, kot se jim zazdi in to eni in isti. Kot plačanci.
Smradi fuj, pa če tumpaste se delajo, zakaj bi nekdo to in ono pa vse kar so u lajfu za koga naredili je da so tudi sami naredili to le za keš. Potem pa sprašujejo zakaj bi nekdo povzročal neko paniko v sbvetu in na tem lepo služil ter zakaj bi bil kdo povezan med seboj.
Svetovni manipulatorji. Še ptice v jatah letijo pa se po njihovem ne bi zmogle “vlade sveta” -korporacije skupaj kaj domeniti in skleniti. Ej kaj imamo mi to okrog sebe si zamisliš.

Bolje, da se začne povsod drevesa saditi in povsod gozd zraste pa naj potem manipulirajo z medvedi med drevesi dokler jim bo uspevalo.

Se mi je zdelo da ne veš odgovora, ker si majmun. Bill Gates je prepričal vse vlade na svetu v obstoj virusa??? In vse vlade na svetu mu verjamejo in ga ubogajo, a ne?
Pa dej norec prf.ukjen kere mamile ti ješ?
Govedo nevaspitano zakoplji se v jamo, ker za drugam nisi. Lajaš neki u 3 dni pa nimaš blage veze o čem in zakaj.
[/quote]

Vse odgovore si dobil Vagabundo.
Civilizirani Beli Človek, to te je šola naučila?
Lepo.

Si opazil kako vohunijo? Cel internet pretaknejo, da izvohajo s kom govorijo in da bi prikazovali napačno “sliko” o človeku in ga umetno demonizirali in “degradirali” v njegovih izjavah s tem, da jemljejo vse iz konteksta, kot se jim zazdi in to eni in isti. Kot plačanci.
Smradi fuj, pa če tumpaste se delajo, zakaj bi nekdo to in ono pa vse kar so u lajfu za koga naredili je da so tudi sami naredili to le za keš. Potem pa sprašujejo zakaj bi nekdo povzročal neko paniko v sbvetu in na tem lepo služil ter zakaj bi bil kdo povezan med seboj.
Svetovni manipulatorji. Še ptice v jatah letijo pa se po njihovem ne bi zmogle “vlade sveta” -korporacije skupaj kaj domeniti in skleniti. Ej kaj imamo mi to okrog sebe si zamisliš.

Bolje, da se začne povsod drevesa saditi in povsod gozd zraste pa naj potem manipulirajo z medvedi med drevesi dokler jim bo uspevalo.
[/quote]
Kaj ti ovca bleješ? Dej raje gobec drži, da se ne bo Božo pregrel.
Vlade držav po svetu bojo svoje državljane je.bale v glavo jim uničevale službe, jih rinile na rob preživetja, hkrati pa plačevale neke dodatke in nadomestila zato da bo nek Bill Gates in tuje farmacevtske družbe služile???
Resno? V to verjameš? IDI.OT!!!

Kdo pa je ta Despotovič?
[/quote]
Zdaj si se pa v hlače in misli#, da je kdo toliko butast kot ti. Res je misija nemogoče povezat ludiD profil in druge na monu s tvojimi profili na fb in gusterno. 😅😅😅Ti si res ekstra debil ludi. Boš pač pojedel, kar si si skuhal, enkrat je moralo do tega pridet.

Vse odgovore si dobil Vagabundo.
Civilizirani Beli Človek, to te je šola naučila?
Lepo.
[/quote]

Mama ti vagabund čef.ur prf.ukjen.

Kaj “znanstveniki” počnejo. Nekaj na to temo je bilo danes že kajne

Še malo NE mojega komentarja.
https://www.youtube.com/watch?v=zT3_OhvWckg

[/quote]

Koji kura.c sprašuješ, a ne znaš googla uporabljat?! Ma kaj ste v posebne šole hodili? Vtipkaj si to tvoje faking vprašanje v google, po možnosti še v angleščini (đabe) pa beri in se izobražuj tele dosadno.

New Report

Close