Resnica o laznem virusu pocasi prihaja na plano
Kaj ti ovca bleješ? Dej raje gobec drži, da se ne bo Božo pregrel.
Vlade držav po svetu bojo svoje državljane je.bale v glavo jim uničevale službe, jih rinile na rob preživetja, hkrati pa plačevale neke dodatke in nadomestila zato da bo nek Bill Gates in tuje farmacevtske družbe služile???
Resno? V to verjameš? IDI.OT!!!
[/quote]
Civilizirani Beli Človek, ki ima čudovito bogat besedni zaklad, in ga konstantno ponavlja, da nam vedno znova in znova svojo lepoto dočara.
Vprašal sem te Beli Človek, kaj je Cerkva?
Kdo stoji za Big Pharmo?
Na drugo vprašanje ti bom jaz odgovoril.
Rockefeller.
Veš kdo je bil on?
Boš se pozanimal?
Veš da njegova loza familijarna še živi?
Sem te prašal če naštevam?
Nisi odgovoril.
Napisal sem ti večino zadev katere tvoji civilizirani možgani Belega Strahopetnega Človeka ne sprejemajo.
Zakaj je Beli Človek Bel?
Ker se skoz nekaj Boji.
Shaka Zulu.
Kaj je Cerkva, pardon da drugače ponastavim vprašanje, kaj so religije?
Zakaj obstaja Vatikan?
Veš da je Vatikan Banka?
Zdaj si se pa v hlače in misli#, da je kdo toliko butast kot ti. Res je misija nemogoče povezat ludiD profil in druge na monu s tvojimi profili na fb in gusterno. 😅😅😅Ti si res ekstra debil ludi. Boš pač pojedel, kar si si skuhal, enkrat je moralo do tega pridet.
[/quote]
Lepo sem ti povedal, drž se Stevudina. Ne menjavaj Dilerja.
Jutri bom po gasu, moram vas še bolj ozaveščat, nisem bil dosti aktiven par dni.
Idemo sad punom parom naprej!
Kako se je ludo majmun posralo in začelo histerično zaklepat profile…..jaoooooo Zaklepaj , zaklepaj, nič ne pomaga.😁😁😁 To sem jaz spesnil, se hvali na vseh profilih z istimi objavami, pod Despotovičem, ludim, trolhunterjem, miškičem, itn. Ampak pravi, da je nemogoče odkrit, da je pod ludim in trolhunterje Despotović Andrej…….jaoooooo. 🤣🤣🤣🤣🤣Točno 47 groženj imam na print screnih, kako bo on pobijal in vse ostalo, sem kar sproti beležil, preden je bilo kaj od tega brisano, vse kar sem izpustil, ker me ni bilo na monu, mi lahko posredjete na ZS.😁
Pa se igrajmo pritepeni majmun. Si pravi čas bil opozorjen, ne rabiš bit zdaj ves posran in mislit, da ti lahko kdo nasede, da to nisi ti. Taka strahopetna delikventna, kriminalna sodrga, ki grozi počez v virtuali, ki je povrh lenuh in se hvali s tem kako izkorišča sistem in kako je pameten, ker ne dela, mi vsi pa neumni, pa mora nosit posledice, tu pa ni debate.
Jutri bom po gasu, moram vas še bolj ozaveščat, nisem bil dosti aktiven par dni.
[/quote]
Kja ti debil strahopetni pomaga zdaj laganje, zaklepanje profilov in brisanje, če je shranjeno nekje in že posredovano piliciji? Mislim, kako tele si pa ti, se pa res ne da verjet.
[/quote]
No, kako boš zdaj take grožnje zbrisalo z zaklepanjem profilov in brisanjem, ki si jih pisalo ali obrnilo, da nisi ti? No kako?[img]http://shrani.si/f/19/5X/3RXcSp8/despotovi-5.jpg[/img] Res verjameš v to, da so vsi neumni tako kot ti?….mislim
Si res še bolj zabit majmun kot si videt sicer, še dvakrat bolj zabit.
No, kako boš zdaj take grožnje zbrisalo z zaklepanjem profilov in brisanjem, ki si jih pisalo ali obrnilo, da nisi ti? No kako?[img]http://shrani.si/f/19/5X/3RXcSp8/despotovi-5.jpg[/img] Res verjameš v to, da so vsi neumni tako kot ti?….mislim
Si res še bolj zabit majmun kot si videt sicer, še dvakrat bolj zabit.
[/quote]
Če si posredoval policiji tega gospoda na fotki, zaradi suma grožnje, zakaj meni to sporočaš tu?
Tudi če bi jaz bil on, hipotetično, zakaj bi to ti njemu, hipotetično meni sporočal tu na čveku?
Hm, bom zadržal zaenkrat razmišljanje za sebe.
Če si posredoval policiji tega gospoda na fotki, zaradi suma grožnje, zakaj meni to sporočaš tu?
Tudi če bi jaz bil on, hipotetično, zakaj bi to ti njemu, hipotetično meni sporočal tu na čveku?
[/quote]
No, ta gospod je tu napisal pod ludim D, to sem jaz spesnil, enako je napisal pod vsemi svojimi profili na fb. Kako bo ta gospod majmun Andrej Despotović potem dopovedal, da ni isti ludi d majmun na monu in trolhunter? jaoooooooo…….😂😂😂 Pojdi smrad, dal bom ajz tebi tinte pit, prav da si se posral v hlače.
Veš zakaj, ker traja nekaj mesecev, lahko celo leto, dokler boš dobilo od tožilstva za predobravnavni anrok, da se izjasnišo krivdi kaznivih dejanj, naj te prej žre. Zato ker sem žleht, ko je treba bit žleht.😂😂😂 Krivo si si pa samo.
Civilizirani Beli Človek, ki ima čudovito bogat besedni zaklad, in ga konstantno ponavlja, da nam vedno znova in znova svojo lepoto dočara.
Vprašal sem te Beli Človek, kaj je Cerkva?
Kdo stoji za Big Pharmo?
Na drugo vprašanje ti bom jaz odgovoril.
Rockefeller.
Veš kdo je bil on?
Boš se pozanimal?
Veš da njegova loza familijarna še živi?
Sem te prašal če naštevam?
Nisi odgovoril.
Napisal sem ti večino zadev katere tvoji civilizirani možgani Belega Strahopetnega Človeka ne sprejemajo.
Zakaj je Beli Človek Bel?
Ker se skoz nekaj Boji.
Shaka Zulu.
Kaj je Cerkva, pardon da drugače ponastavim vprašanje, kaj so religije?
Zakaj obstaja Vatikan?
Veš da je Vatikan Banka?
[/quote]
Aja zdej je že cerkev in Rockefeller familija. Pozabu si še Eliona Muska, ki šiba satelite v vesolje. Ti so šele zaje.bani, ovaj če da te prati ko aerosolni oblak. Bud.ala zblojena!
[/quote]
Da si tak majmun, da si svoje slike lepilo na mon in se hvalilo, zdaj pa misliš, da je policija toliko butasta, da bo verjela, da je ludi,ki serijsko grozi na monu s pobijanjem nekdo drug in ne Andrej Despotović….jaoooooo,😂😂😂😂 Kar naj te žre, sem zajeban ko satan, kadar je treba bit in še žleht povrh, da te še podjebavam, veš?😁
Da si tak majmun, da si svoje slike lepilo na mon in se hvalilo, zdaj pa misliš, da je policija toliko butasta, da bo verjela, da je ludi,ki serijsko grozi na monu s pobijanjem nekdo drug in ne Andrej Despotović….jaoooooo,😂😂😂😂 Kar naj te žre, sem zajeban ko satan, kadar je treba bit in še žleht povrh, da te še podjebavam, veš?😁
[/quote]
Da sem jaz ta Despotovič, se nebi žrl.
Grem spat pozdravi vse te tvoje virtualne prijatelje v moje ime. Despotoviča posebej ,ta če se te dočepa, jeba-t češ ježa.
Pa nebi se igral jaz s takimi čefurji ki nimajo kaj za izgubit, kak si rekel, ta proces traja dolgo, koliko jaz kapiram Despotovič ima časa za marsikaj v tem času.
Lahko nič, lepo sanjaj.
Ps, mene sanjaj, ne Despota, lepše boš zaspal. Milane.
Da sem jaz ta Despotovič, se nebi žrl.
Grem spat pozdravi vse te tvoje virtualne prijatelje v moje ime. Despotoviča posebej ,ta če se te dočepa, jeba-t češ ježa.
Pa nebi se igral jaz s takimi čefurji ki nimajo kaj za izgubit, kak si rekel, ta proces traja dolgo, koliko jaz kapiram Despotovič ima časa za marsikaj v tem času.
Lahko nič, lepo sanjaj.
Ps, mene sanjaj, ne Despota, lepše boš zaspal. Milane.
[/quote]
Nisi, nisi, še danes si sliko limal iz picerije tu, ne le včeraj,a p vse slike prej od peka kruha doma dalje,.ponos, kako si ti “močan”za rztegnenimi rokami, kar imaš enako tudi v profilu fb….jaooooooo😂😂😂😂Vsi ti bodo verjeli, da nisi ti, nisi vedel? Jaooooooooo, pa to ne moreš verjet, kak ves posran majmun to rata kar naenkrat.🤣🤣🤣🤣🤣On pa že ni, pa pogumen je, ni strahopetno usrane in pezde.🤣🤣🤣🤣🤣
tale multinick vas obrača kot svinjo na žaru, vse vas žali in to ornk žali, zmerja, diskriditira, ima čas za to in je plačan za to kar počne. On – ne da se mu ljubi, ampak to dela za denar, vi ostali pa mu kontrirate dokler se vam pač ljubi, potem pa vas je vedno manj…pustite ga, ne odgovarjajte mu, naj si j e b e mater svojo, kozo svojo, ni vreden da bi ga pes poscal! Ne odgovarjajte mu, ne trošite časa za takšen gnoj.
Ludi, ti samo piši, daj gor posnetke, s tem bedakom pa se sploh ne ukvarjaj, kot da ga ni!