Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija RESNIČNA ZGODBA

RESNIČNA ZGODBA

Ali kdaj gledate torkove resnične zgodbe na popu?
Katera vam je najbolj ostala v spominu?

bljak……:(((

Since, a je tko hudo??????

Aha……..ob torkih se pop tv-ja izogibam ko hudič križa.

človek bi se rad sprostil zvečer, potem pa je po tvju neko sranje o nekih američanih, ko itak ne vejo kolko je 4+2…pa se jim sinček zgubi, pa majo raka v družini, pa hčerko posilijo, pa…..,to so hude in preveč življenske stvari da bi jih gledal še po tvju. Potem pa vidiš kak se oni vsi jočejo, pa so žalostni, so pa v resnici samo igralci in so plačani da to delajo pred tvjem, v resnici pa je njim vseeno in se jim gre samo za $$$$$$$$

NE hvala, resnične zgodbe so 95% brezvezni filmi.

Pretiravaš. Ko hudič križa……….ah, daj no……..
Meni osebno so nekatere všeč. Nekatere mi dajo pogum, nekatere pa me še česa naučijo. Včasih je lepo videti, da grejo tudi drugi čez take preizkušnje kot ti.

Ti prav gotovo obožuješ filme z veliko nasilja, lepimi ženskami in mačo junaki, ki so jih same mišice in nimajo možganov.

by the way……..kak kaj tvoj pes……

lp v mb

TO TO TO ;)))

To so ta pravi filmi – lepe ženske z glavo samo za okras in moške ki jih izkoriščajo in živijo na njihov račun……..@!#$…….samo to pa je na nek način tudi resnična zgodba…..:)))

Naslov, meni najboljšega filma vseh časov je – 1001 mrtev v 15 sekundah ;)))

pes diha, pa laufa, pa prehranjuje se, pa družbo ma

lp v ??

……….kaj čmo, vsako tele ima svoje veselje……….

lp od žabarce

hmmm…..

no ja ti že veš, ???žabarka??? ;)))

} ; ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) TOTI ŠTAJERC

NČ SE NISI SPREMENIL

kako sta zanimiva:-)

stajerc gor ali dol, vsaj spuka ne po sebi:-))zabarka:))))))

lp, pa lep vikend se naprej

Ja, tistim, ki verjamejo, da so “resnične zgodbe” res narejene po resničnih dogodkih, ni pomoči …
To je pač filmska INDUSTRIJA. Tako kot delajo po tekočem traku Coca Cole, dejalo tudi ta solzava skrpucala od “resničnih zgodb”. Če nekdo verjame, da je Coca Cola zdrava, bo najbrž verjel tudi, da so te zgodbe resnične.

Iščem naslove resničnih zgod na pop tv a kdo ve kje jih najdem ali se spomnite kakšnega !

Sej sploh več ne veš, kater film je posnet po resnični zgodbi… Studio dobi neko zgodbo pa jo čist spremeni.. Vsak film k je posnet po resničnosti zgodbi je 80% laži, saj večina…

New Report

Close