Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Resnično dobra AVTOPRALNICA!

Resnično dobra AVTOPRALNICA!

Fantje, iščem potrjeno dobro avtopralnico za čiščenje avta znotraj in zunaj v LJ, lahko tudi v okolici.
Ali mogoče kdo pozna kakšno?

Hvala!

Jaz pa vem za eno, ker pa sem punca in ne fant, ti ne povem!

No, smenta, pa sem se zameril neki gospodicni…

Se opravicujem, ker sem se prenaglil…

punca sem…lahko odgovorim ?

Mnogi, predvsem lastniki dražjih vozil zelo cenijo ročne avtopralnice. Pri nas jo imamo in je v tem času vedno polna, kljub temu, da so nekaj metrov stran krtače. Nekateri imajo še vedno predsodke, da jim bodo krtače poškodovale barvo. To ne drži, saj so danes krtače zelo dobre. Toda vseeno….v ročni pralnici se pralec veliko bolj posveti notranjemu čiščenju vozila, prav tako bolj temeljito očisti pragove in dele vozila, do katerih krtače ne morejo. Seveda pa vse skupaj traja dlje in tudi dražje je.

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Speedy, to je vse lepo in prav, ampak mene zanima konkretna avtopralnica, rocna.

Očitno take avtopralnice NI. Najbolje, da se tega dela lotiš sam. Preverjeno je tako najbolje.

Ni časa, pa tudi, če bi bil, ga raje porabim bolj dragoceno.

Se strinjam s tabo. Včasih pač ne gre drugače.

pravijo, da se po avtomobilu vidi kako clovek skrbi zase…;-)

V Savljah je ena odlična – Horvat.

Če greš od Leka proti obvoznici in ne zaviješ nanjo, kar naravnost še kak kilometer. Na desni strani, sicer je zelo ozek privoz, vendar so fantje profiji.

Ce je se aktualno, najboljsa pralnica od znotraj in zunaj, tudi ne predraga, je Buzga -se mi zdi da je tam Litijska cesta

M+S na Parmovi, skriti za bivšo poslovno stavbo Lesnine. Ne vem, če imajo potrdilo, da so dobri, so pa na zadnjem avto salonu v Ljubljani bili najbolj angažirani pripravljalci in vzdrževalci čistoče razstavljenih vozil.

hehe, saj ves kako je se vedno v glavi nekaterih pobicev….zenske vejo kok stanejo posode in kako kuhat, moski pa itak da bolje vozijo in vejo vec.
c c c

Pri Steskotu (tako mu ze od nekdaj pravimo, uradnega imena ne vem), na koncu Parmove, ob Tiskarni Delo, ulica zavija desno, gre vzporedno z zeleznico, in potem se desno, skrito na enem dvoriscu. Odlicno!

New Report

Close