Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek resničnostni šov kmetija

resničnostni šov kmetija

kdaj se začne?

..kokr sem slišala je gospodar umrl,….a bojo vseen do konca spelal,….pa ne me napadat,k sem bila nekaj časa odsotna in nimam pojma kaj je s temi trači,…

---------------------------------------------------------------------------------------------- Veliko več smo, kot le telesa in osebnosti. Ne glede na spreminjajoči se zunanji videz je notranji duh vedno lep in ljubeč

Kaj se je zgodilo z gospodarjem kmetije, gospodom Podobnikom, kdo ve?
v Lady piše, da je umrl tragično???

Gospod mi je bil zelo všeč, zelo mi je žal da je prezgodaj umrl.
Sožalje njegovi družini.

nova
Uredništvo priporoča

Gospodar je umrl pred dobrim mesecem.

Kmetije ne gledam, pravzaprav ne prenašam! Brala sem,da jo bo tokrat vodila Anja Tomažin. Ni mi všeč v nobenem pogledu, tako da… pa naj vodi.

dobro, mene ne zanmajo vaša mnenja o oddaji temveč, če se že ve kdaj bo. za tiste, ki jih to zanima. tisti, ki tega ne prenašate, preskočite temo.

Septembra,ne vem katerega.

To vem, da je umrl. Zanima me, kaj se mu je zgodilo?????
Nesreča, kap, bolezen????

Nikjer ne navajajo, kako,samo tragično.

Srce.

Kje pa bo to? Kdaj, vsak dan, ob kateri uri??

Mislim,da na kanalu A. Lani je bilo vsak večer v najbolj gledanem terminu ! ((

Po statistikah sodeč sploh ni bila tako grozno velika gledanost. Res ne vem zakaj je bilo vedno predvajano v takem terminu? Saj tisti,ki radi gledajo, bi gledali tudi popoldan ali pa kasneje zvečer.

Vprašanje je, kdo je delal statistiko. Najbolj udarna gledanost je od 20. do 22. ure. Če pa je oddaja v naprej napovedana bombastično, je gledanost zagotovljena.
Popoldanski in poznonočni termini se rezervirani za ponovitve oz. za ljudi, ki jih ne kličejo obveznosti že zgodaj zjutraj.
To sem enkrat prebrala v Vikend sporedu.

R

Vsekakor statistika v statistiki! Če pa je gledanost določene oddaje manjša kot toliko, naj bi bila uvrščena v nek malo manj gledan termin. To je verjetno hotela povedati predhodnica /statistike?/. Osebno te oddaje ne gledam, me pa ne moti,naj jo gledajo tudi v tem terminu /mogoče malo nefer do kar precej gledalcev,ki tega ne spremljajo ?/. Vendar imamo veliko izbiro programov,kajne ? Tisti,ki tega ne spremljamo,ne bomo tega programa gledali ob določeni uri.Po eni strani bo bolj gledan /kmetija fani/, po drugi pa manj . Na tv-nvemkaj že vedo, kaj se jim bolj splača.

Nekje sem slišala, da se začne v začetku oktobra. Jaz je ne gledam- mi je ful bedna- tisti,ki jo pa gledate, pa uživajte.

Vse je zrežirano- v nulo! Ta Kmetija je še posebno- kot bi rekli ta-mladi- bedna! Voditeljica lanska ali letošnja- isti šmorn!Špela..no,ja , Anja,no ja. Ma glejte tisti,ki uživaste !

Še vedno verjamete, da so resničnostni šovi resnični ?? !

Nikoli nismo verjeli !! Samo v tej kmetiji…je pa to še bolj potencirano ! 🙂

Kako ni resnično??

Pa kaj še…

Men je pa Kmetija res fajn.

Meni se zdijo vsi čist resnični, nič zrežirani.

Pa ljudje res verjamejo v to???!

Meni je res the best, Komaj čakam! Pa Anjo! Špela je bila tudi zelo dobra.

Čakam.Bo kmalu.

New Report

Close