Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Resno delo od doma – a to sploh obstaja?

Resno delo od doma – a to sploh obstaja?

Ker je boj za lepši jutri krut in iz dneva v dan hujši, sem se tudi sama lotila nekega dodatnega dela. Sprva sem po internetu le tipala, seveda sem takoj zagrabila priložnosti, kjer so za malo dela obljubljali veliko denarja, zato sem vsak dan gledala videe in jih ocenjevala, da bi prilezla do obljubljene št. 300$, ker to je bila meja za izplačilo. Ampak a uganete kaj, to izplačilo še kar čakam. Danes po dveh mesecih o tem denarju ni ne duha ne sluha in seveda mi je sedaj že jasno, da iz te moke ne bo kruha. Potem sem imela še eno podobno zgodbo, spet sem naletela na link kjer so obljubljali 10$ če nekdo samo lika tvojo objavo in ja v enem tednu zaslužim 500+$, ki jih spet ne gre izplačat. No in to me je pripeljalo do tega, da na spletu ni lahkih in hitrih zaslužkov. Kjer to obljubljajo potem tam sigurno nekaj ne štima. In po tako vnetem brskanju naletim na oglas, ki ga je dala kolegica … čakaj malo, njo pa poznam in vem, da se že ne bi spuščala kar v nekaj. Kliknem se registriram in začnem delat. Ne ni bilo obljubljenih bajnih zaslužkov čez noč, niti niso obljubljali, da bi zaslužili z nič dela. Prebrala pa sem si, da če si priden, če vložiš v to delo svoj čas in trud in se nekaj res naučiš ( v tem času sem pridobila ogromno znanja o sami rabi računalnika, o čemer se mi prej še sanjalo ni) in potem to deliš z drugimi, lahko na dolgi rok prav lepo služiš. Jaz sem si zadala, da si zaslužim za položnice, ki me morijo in me ne dajo spati. Stvar je preverjena, izplačila so mesečna in nič ni čez noč. Precej truda je treba vložit in časa, dva meseca se skoraj samo učiš, ko pa stvar steče, ko jo obvladamo pa je zaslužek zagotovljen.
Žalostna pa sem, da imamo v naši veliko ljudi, ki samo jamrajo, nič pa ne bi naredili, da bi se to spremenilo. Ponudiš mu delo pa se mu ne da, ker je v angleščini, ker je treba brat, ker si je treba kaj pogledat, se naučit in se vsak dan z dnevnimi aktivnostmi dokazovat, da misliš resno … To je pa že preveč za delo od doma. Ker, če delaš od doma pa pomeni, da boš delal malo ali nič, plačan boš pa veliko .. žal tako ne gre , potrebno se je truditi in truditi in delati in iskati nove načine in nove poti, to pa vzame čas. Samo vztrajni in prodorni so v tem delu nagrajeni in če mislite, da imate takšne lastnosti, si lahko več preberete tukaj http://bit.ly/1u0Lhjr, za vso pomoč in podporo pa me lahko najdete tukaj. Uspešen dan in se vidimo na vrhu!

Jst sem tudi mela obdobje, ko sem hotela nekaj zaslužiti. Poskusila sem tudi gledanje reklam. Pa ni bilo nič od ničesar. Avtorica, kaj sploh tu delaš in koliko lahko zaslužiš?

Ker je boj za lepši jutri krut in iz dneva v dan hujši, sem se tudi sama lotila nekega dodatnega dela. Sprva sem po internetu le tipala, seveda sem takoj zagrabila priložnosti, kjer so za malo dela obljubljali veliko denarja, zato sem vsak dan gledala videe in jih ocenjevala, da bi prilezla do obljubljene št. 300$, ker to je bila meja za izplačilo. Ampak a uganete kaj, to izplačilo še kar čakam. Danes po dveh mesecih o tem denarju ni ne duha ne sluha in seveda mi je sedaj že jasno, da iz te moke ne bo kruha. Potem sem imela še eno podobno zgodbo, spet sem naletela na link kjer so obljubljali 10$ če nekdo samo lika tvojo objavo in ja v enem tednu zaslužim 500+$, ki jih spet ne gre izplačat. No in to me je pripeljalo do tega, da na spletu ni lahkih in hitrih zaslužkov. Kjer to obljubljajo potem tam sigurno nekaj ne štima. In po tako vnetem brskanju naletim na oglas, ki ga je dala kolegica … čakaj malo, njo pa poznam in vem, da se že ne bi spuščala kar v nekaj. Kliknem se registriram in začnem delat. Ne ni bilo obljubljenih bajnih zaslužkov čez noč, niti niso obljubljali, da bi zaslužili z nič dela. Prebrala pa sem si, da če si priden, če vložiš v to delo svoj čas in trud in se nekaj res naučiš ( v tem času sem pridobila ogromno znanja o sami rabi računalnika, o čemer se mi prej še sanjalo ni) in potem to deliš z drugimi, lahko na dolgi rok prav lepo služiš. Jaz sem si zadala, da si zaslužim za položnice, ki me morijo in me ne dajo spati. Stvar je preverjena, izplačila so mesečna in nič ni čez noč. Precej truda je treba vložit in časa, dva meseca se skoraj samo učiš, ko pa stvar steče, ko jo obvladamo pa je zaslužek zagotovljen.
Žalostna pa sem, da imamo v naši veliko ljudi, ki samo jamrajo, nič pa ne bi naredili, da bi se to spremenilo. Ponudiš mu delo pa se mu ne da, ker je v angleščini, ker je treba brat, ker si je treba kaj pogledat, se naučit in se vsak dan z dnevnimi aktivnostmi dokazovat, da misliš resno … To je pa že preveč za delo od doma. Ker, če delaš od doma pa pomeni, da boš delal malo ali nič, plačan boš pa veliko .. žal tako ne gre , potrebno se je truditi in truditi in delati in iskati nove načine in nove poti, to pa vzame čas. Samo vztrajni in prodorni so v tem delu nagrajeni in če mislite, da imate takšne lastnosti, si lahko več preberete tukaj http://bit.ly/1u0Lhjr, za vso pomoč in podporo pa mi lahko pišete na cirila.k@gmial.com. Uspešen dan in se vidimo na vrhu![/qute

Da te ni sram.

tukaj se dela reklama za spletno trgovino, s tem da imaš več možnosti …. postaneš kupec v tej spletni trgovini, lahko gradiš svoj tim ( seveda neposredno tako tudi delaš reklamo) lahko sodeluješ na aukcijah ali igraš igre, pa tudi svoje izdelke lahko v tej spletni trgovini prodajaš, če se seveda s čim takim že ukvarjaš (prodaja ličil, nakita, oblek, tehnike …) tudi rabljene stvari lahko prodajaš gor. Skratka, možnosti je veliko, registracija je brezplačna, nekih začetnih, skritih vložkov ni, članarine ni … Služiš pa na način zbiranja točk, seveda spet lahko to na več načinov, več kot imaš objav na internetu( fb, twitter, TSU…) večja je verjetnost, da pripelješ več kupcev, ali pa sodelavcev, ki bodo stvar reklamirali … To je posel na daljši rok, vendar z vztrajnostjo se trud poplača. Brez nič, pa vemo da ni nič 🙂 Pa lep dan.

Ne! Zakaj … opravljam pošteno delo, tudi svoje zmote sem jasno razkrila in nikogar v nič ne silim … še eden takih, ki znajo samo kritizirati in pljuvati okoli sebe … pa lep dan še naprej

lahko napišeš kakšen mail, kamor bi ti pisala in te kaj povprašala?

Od doma oz. doma najlažje in največ zaslužiš z široko tazprtima nogama, pa še pametna ni treba bit, edino za higieno pa poskrbi.

Jaz se strinjam z avtorico, da se nekaj da zaslužiti.
Ampak jaz sem v taki stiski, da se ne morem prijaviti v spletno trgovino in kupovat, ker ne kupujem nič, kar ni res nujno za preživetje, torej ne morem nič niti zaslužiti?!

Ah, še ena iz sveta piramid, ki ne ve, kam vse bi še svoj link prilepila, da ima potem čim več članov pod sabo…
Mi je vse tako zelo znano in sveže, ker sem se tudi sama šla en podoben posel, čeprav dosti bolj resen od tega, ki ga vidim na linku.
Čeprav sem se priključila v tisti posel in delala 2 meseca, sem v tem času ugotovila, da iz te moke pač kruha ne bo. To si tako zelo odvisen od drugih, da glava peče. Skoz moraš nekoga pod sabo iskat in upat, da bo še tisti iskal druge in boš od tega imel profit. Ja, na koncu imajo profit samo oni pri koritu, to pa je tudi vse.
Tako sem sama potem konec koncev po spletu naključij tudi prišla do internetnega posla, kjer pa delaš vse sam in si odvisen samo od sebe, svoje motivacije, zagnanosti, pripravljenosti za učenje, ipd. Pač vse je bolj kot ne na tebi in ne potem na ostalih, ker ti prav nikogar ni potrebno iskati, ampak se res fokusiraš samo nase in na svoje znanje.

Pozdravljena,

lahko mi pišeš na lilikaliko@gmail.com in z veseljem ti bom vse razložila in odgovorila 🙂

Pa lep in uspešen dan .. všeč so mi ljudje, ki se ne bojijo informacij

tukaj res iščeš sodelavce, ki s tabo gradijo tim tako tvoj kot potem svoj, ampak še zdaleč pa ni piramida, ker je lahko tisti, ki bo več delal in vlagal več časa in truda veliko bolj uspešen od mene, ali pa če jaz odneham on se pa gre naprej jaz nimam potem več nič, ker mora vsak zase čez cel mesec dokazat svojo delavnost s točkami in minimum je 1500 in tudi tu je vsak odvisen v prvi meri od sebe in svoje zagnanosti, potem pa še od drugih. Sem pa vesela da si našla nekaj kar ti odgovarja .. pa lep dan še naprej

Resno delo od doma seveda obstaja. Ni pa to, kar ti ponujaš resno delo. Za resno delo je treba znati kaj več, kot le utrujati znancem in neznancem.

Hint: če moraš težit z linkom in referralom, potem se takoj ve, kaj se greš. No, tule je pa res kar precej takih, ki bi ti znali nasesti, kljub vsem možnostim guglanja, ki jih imajo. In se bodo kregali z mano, da je tole res resno delo 😛

lahko služiš, ampak gre stvar potem malo bolj počasi, ker boš pač potrebovala nekaj časa da zgradiš tim in da pač najdeš ljudi, ki bodo mogoče samo kupci, eni bodo pa tudi delali v globino in hkrati gradili tim sodelavcev in kupovali, ene pa bo zanimala samo njihova prodaja , spet druge aukcije, eni bodo gor zaradi iger, možnosti je veliko … kjer je volja tam je pot in se vse da, ampak z delom. Z lufta nič ne pade, pa lep dan

Aja, to potem služiš tako, da kupuješ njihovo robo :-))))))

Pa lep dan tudi tebi! 😀

lahko služiš, ampak gre stvar potem malo bolj počasi, ker boš pač potrebovala nekaj časa da zgradiš tim in da pač najdeš ljudi, ki bodo mogoče samo kupci, eni bodo pa tudi delali v globino in hkrati gradili tim sodelavcev in kupovali, ene pa bo zanimala samo njihova prodaja , spet druge aukcije, eni bodo gor zaradi iger, možnosti je veliko … kjer je volja tam je pot in se vse da, ampak z delom. Z lufta nič ne pade, pa lep dan

Služiš tako, da kupuješ robo? Amway in Tupperware variante? 🙂

Obstajajo tako delo na domu, delo od doma, delo na internetu, storitve v oblaku pa še kaj bi se našlo. A vse zahteva izjemno veliko znanja, discipline in garaštva. Komur uspe tu, mu uspe povsod.

__________________________________________________________ 1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

Tukaj ni nič določenega, da moraš kaj kupiti, seveda pa je priporočljivo, ker kako boš drugače delal reklamo za nek izdelek, če ga ne poznaš .. v tej spletni strani je 90.000 produktov in tu bi težko vse pokupil, seveda pa se priporoča, da se od časa do časa kupi tudi kak izdelek, saj je to tako, kot bi kupoval v svoji trgovini 🙂 Povsem se pa strinjam z napisanim da se je potrebno tu veliko naučiti, res moraš biti discipliniran vsak dan moraš opraviti neko delo, zdaj garaštvo je pa v toliko kolikor pač to opravljaš z muko, če ti je tako delo všeč in ti ne predstavlja težav, pa je prej zabava kot garanje … Zadnji stavek pa mi je še najbolj všeč in zelo drži … Pa srečno na vaši poti.

Tukaj ni nič določenega, da moraš kaj kupiti, seveda pa je priporočljivo, ker kako boš drugače delal reklamo za nek izdelek, če ga ne poznaš .. v tej spletni strani je 90.000 produktov in tu bi težko vse pokupil, seveda pa se priporoča, da se od časa do časa kupi tudi kak izdelek, saj je to tako, kot bi kupoval v svoji trgovini 🙂 Povsem se pa strinjam z napisanim da se je potrebno tu veliko naučiti, res moraš biti discipliniran vsak dan moraš opraviti neko delo, zdaj garaštvo je pa v toliko kolikor pač to opravljaš z muko, če ti je tako delo všeč in ti ne predstavlja težav, pa je prej zabava kot garanje … Zadnji stavek pa mi je še najbolj všeč in zelo drži … Pa srečno na vaši poti.[/quote]

lahko si pogedate, za katero spletno trgovino gre in kaj vse ponuja: http://www.tripleclicks.com/14830020

A Primož ti dovoli reklamo brez € ?

Glej še 1x si preberi kaj si napisala v prvem postu….. razmisli in se prilagodi v izjavah.
Veliko dobička v tvojem novem poslu ti želim !!!

A s to traparijo misliš zaslužit? Na dolgi rok?
Jaz nekaj delam tudi od doma, ampak to je prevajanje in lektoriranje preko pogodbe, ne pa tak ne tič ne miš…

Eh vi pač razmišljajte po svoje, jaz bom pa po svoje in bomo vsi zadovoljni …

New Report

Close