Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu resno me zanima…

resno me zanima…

…če nima nihče več nobenega problema, vprašanja, dvoma ..pr sexu?

Ja tako rada kej pokomentiram, pa….nč od vas:)

Hja mirellca

neki pa bi me zanimalo…ampak kljub temu da vas berem in se nasmejem zraven, ne vem če smo po letih blizu….No ja, pa saj je to verjetno vseeno…

Stara sem khm khm…no, drobtinico čez kristusova leta, pa me zanima, ehm…kaj mislite, zakaj se mi libido povečuje? Partner se pa pritožuje…hehe…

lp

čeprav sem moški:

Pri ženskah se libido poveča tam po 35+; takrat odvržejo vse psihične okove, bolj poznajo svoje telo in tudi vedo kaj lahko pri sexu dobijo in tudi zahtevajo:-)))

To ti bo tudi naša Mireli priznala čez xy let, no če bo sploh tale forum še obstajal takrat:-)))))))

KIR, pa ne tko pisat nooooo, zdaj se pa ve kam padem in da je tista drobtinca kar drobtinaaa….joooooj…

:-)))

dej mladenka, ne nakladi! Skor mulica si še, hahahaha

Predvsem tvoj hahahahaha…..me pozitivno spodbuja….:-((((

spono pa nič ne privlači?:-)))

caress, a tvoj je pa mlajši al kako?

KIR s tabo se strinjam v tem, da se ženski libido poveča okol 35-40, takrat je menda ženska v najlepših letih, kar se tiče spolnosti, ker je otroke v večini že dala čez, so ravno prav samostojni, da ji niso več za vratom ,da ne nosi celo noč stekleničk, dudic in polnih joškov po sobi….torej, začne se ukvarjat s seboj in začuti, kar je leta prej zanemarjala.
Težava je z njenim moškim, če mu je prej odnašala rit, pa ni čutil nobene obremenitve zaradi otrok, in gospodinjstva….potem se za njega od 30 do 50 nič ne spremeni, razen da nekaterim potenca začne nagajat….in tukaj je potem za žensko problem, ker on opazi razliko in misli da:ali je znorela ali pa ima ljubimca….da bi kar naenkrat rada sprobala vse poze in sexala v vsaki sobi v bajti:)

Da bom pa jaz to priznala čez par let….si se pa zmotil, ker jaz to že priznavam…približno vem, da mi gre z leti vse bolje od rok in da vedno bolj uživam.
Mislim, da pa mešaš povečanje libida z željo po ljubimcu, KIR.
Ker nikoli ne bom pa rekla, da ko je ženska stara 35, mora pa najt ljubimca, ker je doma dolgčas…..ker to enostavno ni res, ne povsod (ne rečem pa da ni pogost pojav)
Če dva skupaj doživljata spremenbe, v zakonu, pri otrocih, v odnosu, pri sexu….potem se samo zbližujeta in si imata vedno več povedati in vedno več pokazati….torej med njima je vedno bolj trdna vez in ju ostali, hitrošpricajoči, trdi, veliki in nevemkakšni sexarji …ne zanimajo, ker imata to….doma:)

Enako se tudi jaz strinjam s tabo, vendar določene teze si pa napisala malo površno:

– Vsaj jaz ne mislim, da moški misli da je podivjala, ima ljubimca, da je vzrok v partnerjevih potenčnih težavah.., da si želi ljubimca… Mislil sem na tisto, kar si napisala na začetku odstavka glede skrbi za otroke in družino, pa na to da postane samozavestnejša in še kup reči zraven..

– Tudi nisem trdil, da ti ne gre vedno bolje, hotel sem le reči, da glede na tvoja leta lahko pričakuješ še več, saj po moje še zdaleč nisi tam pri 40-tih!

Torej nisem mešal povečanje libida z željo po ljubimcu; besed ki jih nisem pisal, mi menda ne boš polagala v usta

Torej da ne dolgovlačim: moje “spoznanje” ni sad nekih razmišljanj kar tako, pač pa predvsem pogovorov z ženskami v tistih najlepših letih; in tu predvsem mislim na mojo ženo

glede na to da jst otrok nimam, sem že kar zdaj v najlepših letih : )

amen:)

KIR lepo si zdej to potolmačil, zdaj mi je vse jasno in mi je v veselje, da me najlepše šele čaka:)

si res tak dobra, kot se ne upaš pohvalit?

leta letijo - iščem stevardeso

Očitno nas je zajela monotonija. Podobno kot v zakonu… 🙂

hehe Mirelca, no vidiš:-))
Kot da bi prešla iz gobove rižote na na zrezke, skoraj tako bo:-)

Ti pa moram priznat, da sem vajino razpravljanje resnično z veselje bral. Kar tako naprej, če bi bilo še več takih razprav, bi bil ta forum veliko bolj zanimiv.

zakaj pa spet ravno v zakonu?

kdo je kriv, da je monotono v zakonu? sosedova francka gotovo ne!

Torej, veselo na delo, s preganjanjem monotonosti v zakonu in na forumu!

Jaz bi sam rada sexala,,sem pa zbirčna ko hudič ,mislim nekateri ne zmorejo tega bremena,hi,hi,hi….mi kdo pomaga,ha,ha,….

New Report

Close