Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek RESNO!!!! Organizirajmo ze ta zur..in to cim prej!!!!

RESNO!!!! Organizirajmo ze ta zur..in to cim prej!!!!

Alo..zdaj je pa dost..zmenmo se kdaj in kje se dobimo..in gremo zurat…lahko je to tudi Ljubljana..zacetek pr Stumpiju (BTC)..tam je zlo okej ambient..in tudi veliko drugih lokalov..z dobro glasbo..al cim drugim…povejte…meni je vseeno kje…samo da bo okej;))!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Jaz imam žure posamično z vami,hehe…;-)))
Čau Žabi!A kaj poskakuješ?
🙂

seksam;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A tako,,kot sva ze zmenila?
;-)))))))))))))))))))

tocno tko;))..kako ves..

Sva pač usklajena!
;-))))

kaj s žurka bo sedaj samo za vaju????

leta letijo - iščem stevardeso.....

Manj,ko bo petelinov…več bo mesa zame,hehe…
;-)))

hihiihihihihi…..saj bi jest kakšne friške kokice (NE KOKE) Ppripelo…

Torej velja za pojutrišnjem!
;-)))

ok te kličem…če bo le mogoče………..bom se potrudil….

saj veš, mater zadnjič…a si videl če dva prava petlja…..k maldim kokicam nastopta…hhihihihiihi…jestše zdaj čist vsega ne štekam…..pismo, saj niso ble premlade, kajne????

Ma kje pa!!!
Sam ona ta biondasta…a misliš,da si barva tud ta spodnjo muco?
😉

saj ti itak ne upas priti

čaki a tvoja je imela “muco..ops…laske…hihiihihih

mater sej sem ti rekel, naj se ti ne mudi tako domov….bučman…bi jih lahko še zamenjala…majo je imela..ops……kot doječkova ritka..heheheh

ok bom drugič pazil, dabova še mal gemišt naredila…hihi

ej..se pomnis..kaj sem ti dejala..ce prides na prvi nas zur..da ti na mizi odplesem ples v crnem..pa te ni bilo..ko bi vedel kaj si zamudil;))

Potrjujem!Tolk so cape dol z nje letel…da smo jo komi prepričal,da še muce ni strgala s sebe…kr je mislila,da so tange!
😉

ne tolk nakladat no..lahko le poves,d a sem bila res v crnem..in pr luftu..in da so mi lasje lepo disali..no da me je blo lepo videt…haha

Ja….pa ta lepš je blo na konc…ko smo hrenovke pa banane žrli…;-)))

New Report

Close