Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Resno vprašanje

Resno vprašanje

Ko si na službenem wc-ju in generiraš št. 2 (no št. 1 je lulanje 😂), kaj naredite ko vstopi sodelavec/ sodelavka? Pa govorim o delu v pisarnah.

Jaz enostavno moram ustavit in počakam, da on opravi svoje ter da se wc sprazni. Bojim se neprimernih zvokov in vonjev. Vmes seveda večkrat potegnem vodo po defaultu.

Razumem, da ne more dišat in bit neslišno samo se mi zdi tako najbolj kulturno.

Vem, brezvezna drama samo se mi je ravno zadnjič med takim čakanjem pojavilo vprašanje kaj drugi naredite. 😂😂😂

A oni tega ne delajo? Ali domov nesejo?

Jaz sicer zjutraj opravim doma. Zelo zelo redko v službi. Res pa da vstanem 2 uri pred službo. Kava meditacija, topla voda z limono, potem WC, tuš…

Če ti je tako nerodno, to opravi doma

Se le redko zgodi, da službeni WC uporabim za št. 2, a takrat naredim popolnoma enako.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8765, 20.04.2025 ob 19:43

A oni tega ne delajo? Ali domov nesejo?

Jaz sicer zjutraj opravim doma. Zelo zelo redko v službi. Res pa da vstanem 2 uri pred službo. Kava meditacija, topla voda z limono, potem WC, tuš…

Če ti je tako nerodno, to opravi doma

Mislim da te stvari št.2 ne gredo na tipko, ko si ti zaželiš, ampak ko ti rit ukaže 😃

Jaz nosim plenice v službi, ravno zaradi takšnih zadreg.

Odgovor na objavo uporabnika
Grenivka422, 20.04.2025 ob 19:48

Mislim da te stvari št.2 ne gredo na tipko, ko si ti zaželiš, ampak ko ti rit ukaže 😃

Ne drži povsem. Vzeti si moraš čas, potem je ponavadi 1x dnevno, ko ti hočeš oziroma ne ko je že čisto nujno in zadnji moment.

Toaletni prostor, ki se zaklene, v njem je

– prostor s tuš kabino, ta prostor se zapira z drsnimi vrati

– prostor z umivalnikom

-nasproti prostora za tuš pa WC z vrati

Tako da zasebnosti ne manjka.

Kaj pa točka 3 (drkanje z orgazmom)?

Jaz to digitalno opravim. Vsaj za nekaj je digitalizacija dobra.

Samo če imam slučajno drisko in me požene, grem v službi. Kar se zgodi enkrat na leto. Drugače pa čisto vedno to opravim zjutraj doma. Možgani to ukažejo riti, veš, ne obratno. Oz. se metabolizem tako navadi, da vedno zadevo opraviš v istem času dneva.

Absolutno ne maram WC-jev, ki si ločeni samo z neko kvazi steno (ki ni čisto do tal in čisto do stropa). V takih grem še lulat težko, kaj šele na NO. 2. V službi imamo HB normalen WC z zidano steno in vrati na ključ. Tudi jaz gem seveda raje doma, ampak parkrat na leto se pa vendarle zgodi, da moram iti v službi. Se zaklenem, opravim, takoj potegnem in počistim za sabo. Imamo tudi prezračevanje.

Tiho kot miška obsedim in čakam, da gre sodelavka ven 🙂 In tako ugotoviš, da si pol žensk umije roke tako, da voda teče par sekund ali pa si jih sploh ne umijejo 🤮

V vsaki službi, kjer sem bila, smo imeli vrata, prostor z umivalnikom in potem naprej še ločeno z dodatnimi vrati  prostor ali dva prostora z WC školjko. Normalna vrata, z ključem in do tal in z prezračevanjem in tudi metlico, da si počistil za sabo, če je bilo treba. In vsi smo to znali uporabiti.

Že ko si vstopil v prostor z umivalnikom, si prek zastekljenega dela nas vrati videl, ali je stranišče zasedeno.

Če je bilo eno stranišče zasedeno, si pač šel v drugega.

V bistvu če sem morala iti na stranišče, sem šla. Res se nisem obremenjevala s tem, ali je kdo na sosednjem ali ne.

Pa kaj, saj je odvajanje čisto naravno.

New Report

Close