Resno vprašanje, nisem gej a se mi vstane v moški družbi
Med pogovorom z moškim mi stopi. Nisem gej niti ne čutim da bi me spolno privlačili moški in tudi se ne zgodi pri vsakemu.
Začelo se je v OŠ koliko se spomnim, ponavadi v garderobi po uri telovadbe sem bil trd, samo takrat je bilo to lažje skriti, ker noben še ni bil toliko pozoren na to.
Recimo če grem s kolegom ven na pivo in sem fokusiran nanj mi pod mizo stoji. Če kdo zmoti pogovor pade dol.
Zakaj se to dogaja? Nisem gej, nisem niti prikriti gej in nimam nobene želje da bi te stvari počel z moškimi. Drugače sem zgleden oče in poročen človek.
Nimaš kaj dosti nasprotovati svojemu telesu. Meni stoji že ob misli na bivšo sodelavko, če pa pomislim kako je skakala po njem, pa mi skoraj pride. Verjetno nisi gej, si pa oboje. Ker meni ne stopi v moški družbi. Možno pa je, da si samo tako fokusiran na občutek sprejemanja in bližine, da te to zelo privlači. Ker recimo ta moja bivša je imela lepo osebnost, vrednote, spoštovanje in tudi luštna mi je bila in tiste joške, ki jih vidiš skozi belo majčko, modrc seveda v službi, ampak okrogle, lepe.
Ti pa razmisli pri sebi… meni ko stoji, hočem seksat, mislim samo na to, tudi če sem z njo na kavi. Tako so se kave tudi končale.
Nisem gej, 22.10.2024 ob 23:37
Med pogovorom z moškim mi stopi. Nisem gej niti ne čutim da bi me spolno privlačili moški in tudi se ne zgodi pri vsakemu.
Začelo se je v OŠ koliko se spomnim, ponavadi v garderobi po uri telovadbe sem bil trd, samo takrat je bilo to lažje skriti, ker noben še ni bil toliko pozoren na to.
Recimo če grem s kolegom ven na pivo in sem fokusiran nanj mi pod mizo stoji. Če kdo zmoti pogovor pade dol.
Zakaj se to dogaja? Nisem gej, nisem niti prikriti gej in nimam nobene želje da bi te stvari počel z moškimi. Drugače sem zgleden oče in poročen človek.
po mojem si bolj napet in nesproščen, introvert. Ženske se takrat znojimo, zardimo, moško telo reagira po svoje. Nima to veze s spolom, da si gej. Napetost v družbi se razodeva preko fizičnih reakcij.
po mojem moškim stopi tudi kdaj v bližini privlačne hčerke denimo. Noče tega, a telo dela po svoje
Sicer sem ženska, težko torej sodim, ampak vem, da moškim nepričakovano stoji v neprimernih trenutkih, brez da bi na to lahko vplivali (oz. vsaj ne vedno). Se vsakič, ko prideš v to situacijo, spomniš, da ti vedno stoji? In morda to povzroči tako reakcijo? Si morda nervozen in nekako adrenalin pri tebi pač tako požene kri? Če veš, da te moški ne privlačijo, potem je lahko tu čisto drugačno ozadje, ki ga boš moral sam raziskati. Mogoče to niti nima nobene veze s tem kolegom …