Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Restavracija Allegria

Restavracija Allegria

Ne on pri meni

Lunca, kar posluš, hahaha

OPA!!

Ne ne…to je samo restavracija..ampak tako ne..a nisi ti reku da je treba zenske razvajat. 😉

www.studentarija.net

No kaj zdaj, kakšna je ta restavracija, gremo al ne, pit kavo tja;))

Klinc. Ko bojo dal kakšn “the sign” – tuki smo! – grem pogledat. Kdo jih bo pa iskal!? Bi se počutil ko kouch potato. Zato sem si dons privoscil kavo nekje drugje. In dobil diskretno lekcijo “lahko-vzamete-sladkor-ja. Ker sem samo stegnil roko, da bi jo poblize ogledal, me je lepo poducila. ;)))

Preden odprhutaš na skrivnostno pot, ti poosebljenje ženske pohote … Dej se vsaj ti mal zmigaj in zamahni s krilom, da se spremeni današnja sivina tuki gor.

(čakte mal zdej! posebi ti -JAZ, k te ma da bi zdej kej napisala in se oglasila z ljubkim glasom domišljije. pa ne morem non-stop jst bit “taglavni”) ;-))))

A strežejo kelnarce zgoraj brez? (:-P)

Morda bo pa treba kak nov forum o kulinariki odpret? (:-P)

Ce bi prebral se naslednji posti bi videl da sm napisala da sm se zmotla 😛

www.studentarija.net

Ljuba Ruty. Že od dopoldneva se mi naseljuješ pod kožo.

Skratka.
Ravno prišel sem iz Allegrie. Prijetno presenečen. Ambient je moderno preprost, v fajn barvah. Toplih. Že fasada ima odtenek prijetno rdeče. Prostorna je tale Allegria. Nisem štel folka, sem pa na hitro prečesal ženski del populacije. OK. Vse zrelo in prijetno. No, kakšne so bile že dozorele, večinoma pa …. 😉

Da preidem k bistvu. Redko kaj je nad 2 tisoč. Ponujajo pa pizze (o fak, tuki tut, ja), pašte, torteline, raviole, makarone, lazanje (tuki mi zihr ne sežejo do kolen), njoke, rižote, solate, glavne jedi (piščanc, ribe, puran, zajc, tele, kralj živali, …), sladice in napitke.

Splošen vtis je – OK. Še jih obiščem. Kave nisem pil ker nimajo Illya, se pa trudijo z Bar 2000.

Kaj sem jedel in ne veliko plačal. Res okusno in ravno dovolj, ker nisem bil lačen.

Kosilo: Porova juha, file postrvi z mandlji, njoki, solata in sladica (pol kremšnite) – 1750 sit. Amen.

;))))))

Kosilo: Porova juha, file postrvi z mandlji, njoki, solata in sladica (pol kremšnite) – 1750 sit. Amen.

1500 sit!
2 in pol deci steklenica Radenske je nanesla razliko do 1750.

New Report

Close