Restavracija Allegria
Preden odprhutaš na skrivnostno pot, ti poosebljenje ženske pohote … Dej se vsaj ti mal zmigaj in zamahni s krilom, da se spremeni današnja sivina tuki gor.
(čakte mal zdej! posebi ti -JAZ, k te ma da bi zdej kej napisala in se oglasila z ljubkim glasom domišljije. pa ne morem non-stop jst bit “taglavni”) ;-))))
Ljuba Ruty. Že od dopoldneva se mi naseljuješ pod kožo.
Skratka.
Ravno prišel sem iz Allegrie. Prijetno presenečen. Ambient je moderno preprost, v fajn barvah. Toplih. Že fasada ima odtenek prijetno rdeče. Prostorna je tale Allegria. Nisem štel folka, sem pa na hitro prečesal ženski del populacije. OK. Vse zrelo in prijetno. No, kakšne so bile že dozorele, večinoma pa …. 😉
Da preidem k bistvu. Redko kaj je nad 2 tisoč. Ponujajo pa pizze (o fak, tuki tut, ja), pašte, torteline, raviole, makarone, lazanje (tuki mi zihr ne sežejo do kolen), njoke, rižote, solate, glavne jedi (piščanc, ribe, puran, zajc, tele, kralj živali, …), sladice in napitke.
Splošen vtis je – OK. Še jih obiščem. Kave nisem pil ker nimajo Illya, se pa trudijo z Bar 2000.
Kaj sem jedel in ne veliko plačal. Res okusno in ravno dovolj, ker nisem bil lačen.
Kosilo: Porova juha, file postrvi z mandlji, njoki, solata in sladica (pol kremšnite) – 1750 sit. Amen.
;))))))