Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Restavracija Kratochwill e-leclerc

Restavracija Kratochwill e-leclerc

Hrana v restavracija totalen poden, po tem me pa vprašajo, če je bilo dobro in jim odgovorim, da nam ni bilo dobro, pa kaj od hrane vam ni bilo dobro. Nič, prav nič odgovorim natakarju, po tem grem s kartico plačat pa me še tam sprašuje kaj ni bilo dobro pa odgovorim enako in dodam da še račun ni bil dober, pa moj želodec še danes ni dober,

Kakšne izkušnje imate pa vi, greste kdaj tja jest?

Ne nikoli. Smo bili enkrat pred časom in nam ni bilo všeč. Niti ambient, niti hrana, pa še vse potem smrdi po kuhinji. Od takrat ne hodimo več.

Na splošno hodimo samo v restavracije kjer imajo hrano boljšo kot lahko skuham doma, ali pa strežejo kaj takega, česar doma ne pripravljam. Je pa tega vedno manj, zato zelo malo hodimo ven in redke so restavracije, kjer nam je hrana dobra.

Večina pri nas streže hud škart po visokih cenah.

Kakor da bi sam napisal te besede :))))) Popolnoma se strinjam z napisanim.
Še en namig : gostilna Mlakar v Kamniku – mmmmmm odlično,…Žagar – Skaručna -mmmmmmm odlično. Pa kak namig z tvoje strani ???

Jaz jih pa lahko le pohvalim. Njihov namen je verjetno, da pred ali po nakupu ali pa kar tako prideš nekaj pojest. Postrežba prijazna, korektna in hitra. Pice sem jedla boljše že kje drugje, ampak sem odkrila, katera mi je najbolj všeč in običajno izbereva to (vsak pol). Ostala hrana pa tudi v redu.

Res ne vem, kaj vi pričakujete.

zadnjič sva bile z mamo po nakupih tam na zgodnji večerji. kljub temu, da sva bili sami sem lahko samo nemo opazovala svojo pico na pultu kako se je hladila dokler si je kelnar ni blagovolil prinesti. mama je pa dobila skoraj hladen pasulj.

enkrat in nikoli več

…tudi meni so zanič!

zadnjič sva bile z mamo po nakupih tam na zgodnji večerji. kljub temu, da sva bili sami sem lahko samo nemo opazovala svojo pico na pultu kako se je hladila dokler si je kelnar ni blagovolil prinesti. mama je pa dobila skoraj hladen pasulj.

enkrat in nikoli več[/quote]

ampak jaz nikdar ne bom razumela takih ljudi, ki ne uporabljajo jezika??? kaj ga nisi stegnila, medtem ko si gledala svojo ohlajajočo pico … pa mrzel pasulj … jaz bi ga nesla nazaj naj ga pogrejejo.

se sploh ne čudim slabi ponudbi, če pa stranke mirno pojejo in še plačajo na koncu … povejo pa tudi ne kaj je bilo narobe, kljub temu, da te večkrat vprašajo ane đoniboj … skratka jezike imate za to da jih uporabljate, v pravem času na pravem mestu.

ampak jaz nikdar ne bom razumela takih ljudi, ki ne uporabljajo jezika??? kaj ga nisi stegnila, medtem ko si gledala svojo ohlajajočo pico … pa mrzel pasulj … jaz bi ga nesla nazaj naj ga pogrejejo.

se sploh ne čudim slabi ponudbi, če pa stranke mirno pojejo in še plačajo na koncu … povejo pa tudi ne kaj je bilo narobe, kljub temu, da te večkrat vprašajo ane đoniboj … skratka jezike imate za to da jih uporabljate, v pravem času na pravem mestu.[/quote]

sva zavrnili vse, plačali pijačo in šli.

Tudi meni ni všeč, mi je pa všeč K. v BTC. Se mi zdi kar smešno, da je taka razlika.

se sploh ne čudim slabi ponudbi, če pa stranke mirno pojejo in še plačajo na koncu … povejo pa tudi ne kaj je bilo narobe, kljub temu, da te večkrat vprašajo ane đoniboj … skratka jezike imate za to da jih uporabljate, v pravem času na pravem mestu.[/quote]

NAJPREJ YOHNYBOY PROSIM

Oba sta izvedela kaj ni bilo v redu, sicer sem pa že zgoraj napisal, da ni bilo v redu nič, pa me vprašajo kaj od tega, a sem jaz nor ali kaj, če sem rekel NIČ je to nič, a naj naštevam krompir, pa solata ena pa druga pa zrezek pa pizza pa ribe pa kaj naj jim še povem, če jim povem, da ni bilo dobro nič od prinesenega, saj smo več kot pol pustili, kaj naj jim še vrat zavijem, pa če jim rečem, da tudi račun za takšno hrano ni dober, ni mi jasno kaj naj jim odgovorim.
tako, zdaj grem pa spet kozlat pa pridem nazaj, še pir mi ne bo pasal po kosilu iz prepečenca, mater sem razkurjen.

Pa še z bančno kartico ne moreš plačat. Moraš prej v Leclerc na bankomat.
Vsi pa tudi nimamo Eurocarda.

NAJPREJ YOHNYBOY PROSIM

Oba sta izvedela kaj ni bilo v redu, sicer sem pa že zgoraj napisal, da ni bilo v redu nič, pa me vprašajo kaj od tega, a sem jaz nor ali kaj, če sem rekel NIČ je to nič, a naj naštevam krompir, pa solata ena pa druga pa zrezek pa pizza pa ribe pa kaj naj jim še povem, če jim povem, da ni bilo dobro nič od prinesenega, saj smo več kot pol pustili, kaj naj jim še vrat zavijem, pa če jim rečem, da tudi račun za takšno hrano ni dober, ni mi jasno kaj naj jim odgovorim.
tako, zdaj grem pa spet kozlat pa pridem nazaj, še pir mi ne bo pasal po kosilu iz prepečenca, mater sem razkurjen.[/quote]

:))))) pazi da se skret ne zamaši … đoniboj :)))

Samo enkrat sva bila z možem tam in je bilo točno tako – zanič. Če bi me vprašali, kaj je bilo zanič, bi odgovorila enako – vse. Enostavno neokusno kosilo. Naju ne vidijo več.

Kratochvil v BTC je pa zakon.

Se strinjam. Zanič!

Enkrat smo bili tam, nikoli več.

https://www.facebook.com/actio.si

NAJPREJ YOHNYBOY PROSIM

tako, zdaj grem pa spet kozlat pa pridem nazaj, še pir mi ne bo pasal po kosilu iz prepečenca, mater sem razkurjen.[/quote]

:))))) pazi da se skret ne zamaši … đoniboj :)))[/quote]

ja že razmišljam o tem, da bi jim poslal račun, ker nekaj slabo požira, lahko pa se javiš in prideš počistit

NAJPREJ YOHNYBOY PROSIM

ajajaj papapagaj me res zanima kje ješ, da ti je tam tako všeč, jaz ko berem tele poste zgoraj mi je čistojasno, da so vsi zelo podobnega mnenja. ajajajaj

men je pa super, večinoma si naročam telečji zrezek ali na žaru, ali pa na pariški način, pa kalamare frigane, svinjsko ribico v slanini, al pa pico kratochwill, včasih tudi jem kakšno enolončnico. V glavnem super, le zadnjič je bil pečen krompir napol surov, reklamirala, dobila novega pravilno pečenega. Redko kdaj kaj reklamiram, vedno pa kadar ni v redu!
Kratochwill v ELeclercu je super! Preverjeno! In v glavnem veliko obiska, čakanje kratkotrajno na svojo porcijo, pir super, pa še sa,i pečejo lruh iz modela………

Meni pa v BTCju ni všeč. Hrana ni dobra, staro olje, kelnarji totalno nenavdušeni. Ne vem no, pri vsej ponudbi je res bedarija it tja jest.

Kako mora biti potem grozno šele v Leclercu:)

Jih ne poznam,vendar vam priporočam,malo več spoštovanja do gostinskega osebja,ne pa kar žalitve vsepovprek.Če vam kaj določeno ni všeč jim to povejte na samem,da bodo lahko izboljšali,ne pa da jih blatite po monu.Z tem ves njihov trud zaničujete.Je hči rekla,da je tam jedla in je bilo super.Veste kaj pravijo,kdo sam ne zna kuhati,ta najbolj kritizira druge.

če se prav spomnim tule ni nihče blatil osebja, razen mene kot gosta v tej gostilni in to tu na MON-U

Kdor sam ZNA kuhati dobro in kvalitetno hrano, bo rekel, da tam ni dobro. Ja, meni v BTCju ni všeč. Mogoče so pice pa dobre, ne vem. In tudi marsikaj marsikje drugje mi ni všeč, kjer nekateri blazno hvalijo, pa ne gre zato, da bi bila izbirčna.

Seveda odvisno tudi od okusa, ampak tisti, ki doma vsak dan jedo pohane šnicle in gredo enkrat na pol leta ven pa se jim že to zdi fino, pač zelo radi vse pohvalijo. Tako kot je za otroke mogoče kulinarično doživetje McDonalds!

ajajaj papapagaj me res zanima kje ješ, da ti je tam tako všeč, jaz ko berem tele poste zgoraj mi je čistojasno, da so vsi zelo podobnega mnenja. ajajajaj[/quote]

žal kratohvila ne morem komentirat, še nikdar nisem jedla v nobeni njihovi oštariji, gor sem samo komentirala da je treba pač povedat kaj konkretno ti ni všeč … ampak če je blo vse katastrofalno no … pol štekam tvoj zamašen sekret :)))))

je pa fino da si kljub slabemu počutju še vedno zabaven 🙂

Včasih smo več hodili v Kratochwil na Kolodvorski, na kosilo med službo al pa tud kdaj zvečer. Zmeraj je bilo fajn za jest, pa njihovo pivo mi je blo všeč. Tega je zdaj že kar nekaj let, morda so se tud tu že pokvarili.

V šoping mi pa ni za jest, so mi nujno zlo in zginem, takoj ko nabavim potrebno.

Kratochwill je zame ena redkih restavracij, katere sem si zapomnila: v negativnem smislu. Na Rudniku hvala bogu še nisem bila, bila sem pa v tisti v BTC-ju. Slaba postrežba, nesramnost, vsaj tista dva (ena ženska in en moški), ki sta nas stregla. Hrana neokusna, pa čakali smo res dolgo (čeprav niso imeli gneče). Pač nikoli več, kar se mene tiče in to je to.

Očitno pričakujemo kaj več kot neukusno menzna prehrano.

New Report

Close