Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika restavracija -slaba

restavracija -slaba

Kaj vas je razjezilo…s čim niste bili zadovoljni……zdaj imate priložnost….naj zvemo tudi mi,kam ne bomo šli papcati….

V reviji 5 zvezdic (za gurmane) sem prebral,da je v Komnu na krasu ena zelo dobra gostilna PRI ŠPACAPANU……predlagal sem nedeljski izlet v Komen,kjer se ustavimo še na kosilo in…….
Že ko smo vstopili se mi je zdelo vse skupaj hladno…nobenega pravega sprejema (hočem reči pozdrava)…..lastnik je stal pri mizi na kateri je bil v stojalo vpet pršut poleg pa v stojalo vpeta pečena šunka v testu skoraj še nedotaknjena čeprav je bila ura 14 in 30 minut…..mojim sem dejal le kam bodo porabili to šunko,danes je nedelja,čas za kosilo se izteka,v ponedeljek in torek pa imajo zaprto…le kam bodo naslednji teden vtaknili to šunko….no jaz je zagotovo ne bom jedel,sem dejal,ker itak ne jem svinjskega mesa…..
pride natakar bla..bla…bla….jaz ga ustavim in mu povem,naj nam predlaga kaj njihovega,kaj dobrega s posebnim poudarkom da ne jem mesa (razen rib in morskih sadežev),da ne jem mlečnih izdelkov in jajc……
predlagal mi je za predjed škampov coctail,potem bučno joto in za glavno jed pečeno tuno s prilogo…….OK sem dejal,slišati je zelo dobro……..
ko prinese škampov coctail (za vse tri osebe) sem ga vprašal,kaj je ta BELA omaka s katero je vse skupaj zalito, mi je odgovoril JOGURT……no nisem hotel komlicirati in sem prijazno ponudil ženi in hčerki,vsaki polovico mojega coctaila,sam pa sem grizljal skorjico kruha……..ko je postregel z bučno joto,sem v njej našel ocvirke,oz.koščke šunke,ali nekaj podobnega….pač nisem jedel bučne jote in nisem hotel komplicirati…….natakar pa tudi ni vprašal zakaj nisem pojedel jote…….ko pa je prinesel glavno jed,meni na zunaj zapečeno tunino,ki je bila v sredini KRVAVA in še ZAMRZNJENA…….MI JE POČIL FILM…….šel sem do gospodarja in mu lepo potiho na štiri oči povedal kar jim gre in še malo več……
torej ljubčki moji,ni vse zlato,kar piše po raznih revijah in časopisih,ni vsak lokal,ki je že dobil kakšno priznanje že kar apriori vedno tega priznanja vreden…..GOSTILNA ŠPACAPAN iz Komna gotovo ne…..mene so postregli zelo,zelo neprofesionalno ……..

Danes je res veliko dobrih in slabih restavracij. Sem vesela, da se je nekdo spomnil in odprl rubriko na to temo. Jaz in moja družina načeloma jemo kar doma, če pa gremo kam ven, so pa taki nasveti kot je ta forum zelo zaželjeni.
Torej velja, v Gostilno Špacapan ne gremo, pa če nam kosilo častijo.

Zdravo!

Sam sem ne dolgo tega jedel v Špacapanu z razširjeno družino, vsak je mlatil svoje, vsi smo se nekaj posebej zmišljevali …

… hrana je bila super, premalo popečen steak so brez besed popekli tako kot je treba (ker nikoli ne veš kaj je za koga “srednje zapečeno”), vino je bilo čisto v redu.
Kaj pa vem, morda niste imeli sreče, morda niso vajeni Vašega načina prehrane …

Glede praznega lokala – ob taki uri zagotovo! V tistih koncih jemo precej pozneje.

LP
BlaJo

Ja BlaJo, kdaj pa jeste? Mi ob nedeljah kosilamo ob 11.30-12, da smo popoldne fraj….

Popoldne …

… ko smo fraj … 😉

Čisto resno …

Se je kar razpaslo, da ješ malce pozneje in malce bolj “na dolgo”

LP
B

New Report

Close