Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Restavraciji Most in As Ljubljana

Restavraciji Most in As Ljubljana

Mnenja o zgornjih dveh restavracijah.

V Mostu še nisem bila, As je pa totalno precenjen. Imajo visoke cene in zato mislijo, da so oh in sploh, ker kao “navadni ljudje” nimajo dovolj denarja, da bi hodili k njim. Znano je, da sta tam redna gosta Kresalova in Senica. Mi smo bili enkrat tam z družbo, oblečeni v vsakdanje cunje (kavbojke, mikice s kratkimi rokavi, natikače – bilo je poleti). Da vidite, kako zviška nas je en kelner gledal, ko da smo vstopili klošarji iz zavetišča! Kaj hudiča si je misli, kreten, da smo prišli noter, ne da bi vedeli za njihove visoke cene in da hrane ne bomo mogli plačati???
Naročili smo, plačali tudi, napitnino ponavadi puščamo, vendar je takrat nismo zaradi nesramnega kelnerja, hrana ni bila slaba, ampak smo že marsikje jedli bolje, nekaj povprečnega skratka. Neradi zahajamo v gostilne ali restavracije, kjer imajo zaposlene prepotentno in prenapihnjeno strežno osebje! Šef Asa bi lahko svoje osebje poslal na šolanje, kako se sprejema goste in kako se do njih obnaša, v Hišo Franko ali v Dvorec Zemono, če se že hoče iti nek “visoki stil”.

Restavracija, kjer se strežno osebje ne zna dostojno/primerno obnašati do gostov – NI NIKOLi na nivoju, kaj šele elitna ali vrhunska. Obnašanje natakarjev veliko pove o poslovanju dotične GOSTILNE, žal ne morem reči restavracije.
V elitnih restavracijah je vse na nivoju, ne samo cene!!!!!

Sem iz popolnoma drugega konca Slovenije. V Ljubljani sem imela kar pogosto nekaj časa opravke, zato sem šla s spremljevalcem tja nekaj pojest. Bila sva dokaj urejena. Nikoli ne bom pozabila, da naju je dal sedeti v prazni gostilni skoraj ob vratih. Sem vprašala, če bom zato plačala polovično ceno, ker sem portir. Žal je bilo vse “zasedeno”, gosta pa niti enega. Sva odšla, saj se cenim toliko, da ne bom sedela na vhodu.
Gostilna se mi je pa zdela ena takšna navadna pač, nič nekaj za “tja past”. Se je pa že takrat govorilo, da tja hodi samo ljubljanska elita. Lahko rečem le, da sem že videla kaj boljšega tudi.

Se niti slučajno ne strinjam. V Asu imajo dva dela, dva menija in dva cenovna razreda. In ta cenejši del je povsem dostopen za “širše mase”. Med tednom imajo solidna kosila za 12,80 eur. Natakarji so vedno prijazni. Slučajno ni res, da te gledajo zviška če si preprosto oblečen, vsaj mene nikoli niso.

New Report

Close