resveratrol – antioksidant?
Je je, vidiš, jaz sem danes dobre štiri ure laksal po stmem hribu, ti povem da je to tak antioksidant, preparat za razkisanje in čiščenje telesa, da ga ne dobiš za noben denar v farmacevtski ponudbi…
Jaz ga že kar nekaj časa jemljem. so me pa enkrat prinesli naokoli, saj sem nasedel triku in kupil izdelek, kjer je bilo resveratrola bolj za vzorec. Sedaj redno jemljem tega, ki je prikazan tudi v članku z Vizite
http://vizita.si/clanek/zdravozivljenje/neverjeten-antioksidant-ki-lahko-prepreci-debelost-gube-raka-in-kap.html
V cca 4 mesecih se mi je zmanjšal hoelsterol za 1 in počutim se veliko bolje, z veliko več energije. res pa da sem se zraven začel tudi več gibat in pazit na bolj zdravo prehrano…Če že dajem denar, želim potem tudi ostale stvari porihtat
je bil enkrat na Festivalu za 3 življenjsko obdobje prof. dr. Samo Kreft in govoril o resveratrolu in kliničnih raziskavah. Je omenil kar nekaj študij, ki so bile narejene s čistim resveratrolom, je pa res bolje, če je dodana še kakšna druga fenolna spojina, ki naj bi delovanje resveratrola še izboljšala.
Drugače ga sama jemljem že skoraj 1 leto in zelo zadovoljna, se na splošno počutim bolje, imam več energije pa tudi zbolela nisem niti enkrat tekom zime