Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek resveratrol – antioksidant?

resveratrol – antioksidant?

Kaj je s tem resveratrolom, a je res kaj na tem, je res top antioksidant? Res veliko se piše o tem zadnje čase..pa je mogoče spet samo “modna muha”.

Vino pij, tam notri je resveratrol:)) to te bo najbolj spucalo, deci na dan.

Je je, vidiš, jaz sem danes dobre štiri ure laksal po stmem hribu, ti povem da je to tak antioksidant, preparat za razkisanje in čiščenje telesa, da ga ne dobiš za noben denar v farmacevtski ponudbi…

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Vsa zelenjava je antioksidant, predvsem zelena, zato ti naj bo pravilo da vsak dan zaužiješ čimveč zelenjave, seveda sveže.

Jah…če hočeš bližnjico, pa po resveratrol. Ne bi rekla da je čisto mimo, če ti sede,ti sede. Tako kot z vsemi drugimi prehranskimi.

meni je recimo pred časom tale zadeva pomagala do več neregije, se pravi dajala me je kronična utrujenost in sem sprobal -jemanje ene 2meseca. Sigurno pa ni vse v tem, več stvari se ti mora poklopit. Za druge stvari pa ne vam kaj je še uporaben.Lp

znanstveno dokazano deluje kot antioksidant, vendra ne če ga uživamo samega, v obliki tablet, praškov. Zraven morajo biti prisotne še druge snovi (drugi polifenoli), zato deluje le, če uživamo rastline, v katerih ga najdemo.

Jaz ga že kar nekaj časa jemljem. so me pa enkrat prinesli naokoli, saj sem nasedel triku in kupil izdelek, kjer je bilo resveratrola bolj za vzorec. Sedaj redno jemljem tega, ki je prikazan tudi v članku z Vizite
http://vizita.si/clanek/zdravozivljenje/neverjeten-antioksidant-ki-lahko-prepreci-debelost-gube-raka-in-kap.html
V cca 4 mesecih se mi je zmanjšal hoelsterol za 1 in počutim se veliko bolje, z veliko več energije. res pa da sem se zraven začel tudi več gibat in pazit na bolj zdravo prehrano…Če že dajem denar, želim potem tudi ostale stvari porihtat

sem začela jemat, ker me je začela grabit malce panika, ko se moje telo ni obnašalo več tako kot včasih… morda je pač kriv emšo:=)
zdaj jemljem 3 tedne, sem opazila, da sem manj utrujena, imam več volje, za ostalo pa še ne morem rečt. bom pa še vztrajala, da se prepričam…

resveratrol je razloga zakaj se svetuje deci rdečega vina na dan, v kakšni boliki resveratrol kdo jemlje je pa bolj stvar posameznika

je bil enkrat na Festivalu za 3 življenjsko obdobje prof. dr. Samo Kreft in govoril o resveratrolu in kliničnih raziskavah. Je omenil kar nekaj študij, ki so bile narejene s čistim resveratrolom, je pa res bolje, če je dodana še kakšna druga fenolna spojina, ki naj bi delovanje resveratrola še izboljšala.
Drugače ga sama jemljem že skoraj 1 leto in zelo zadovoljna, se na splošno počutim bolje, imam več energije pa tudi zbolela nisem niti enkrat tekom zime

New Report

Close