Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Revija Moja poroka in nakup obleke

Revija Moja poroka in nakup obleke

Za sve, ki ste kritizirela revijo Naj…poroka.
Kupila sem revijo Moja poroka in ugotovila, da je je čisto namenjena porokam. Všeč mi je, da so notri predstavljene obleke iz poročnih salonov po Sloveniji in tako dobiš kakšno dobro idejo za obleko.
Med stranmi, kjer so predstavljni šopki iz cvetličarn, sem pa najdla točno takega, ki bi ga rada imela – iz cvetličarne Art iz Kranja.

Sem si pa ogledala tudi ponudbo poročnega kotička (vabil in poročnih oblek Cymbeline) in moram rečt, da se vedno bolj nagibam k temu, da bi si kupila obleko.
Če pomislim, da bom dala 60.000 za izposojo ali pa 100.000 za novo obleko, se mi zdi, da je to boljša možnost. Potem se bom pa zmenila v in Poročnem kotičku, da bodo obleko vzeli v komislijsko prodajo in bom v končni fazi kar se denarja tiče na istem, kot, da bi si obleko izposodila.

Vsem, ki se bodo poročile priporočam nakup revije, ker je čisto poročna.

Lep pozdrav

Katarina

Oj!

Samo nečesa ne zastopm pri reviji Naj poroka, zakaj je tolk oglasov od raznih radijev na zadnji strani, ko bi lahko kako bolj pametno stvar prikazali.
Anja

punce mešate dve reviji ..ena je naj poroka ena pa je moja poroka…prva je zanič, druga pa ok..

lp,lara

oj!
Meni je Moja poroka O.K.
Anja

zato, ker majo pol zastonj oglase na radiu.

Katarina, prav razmišljaš. temu se reče tudi kompenzacija. Tudi radijci moramo dinarčke za plačo dobiti. So pa plače porazne, čeprav ljudje tega ne verjamejo.
Naj vas ne motijo. Vzemite, da je revija za en list tanjša in jih preskočite. :))))

punce že 5krat sem oddla naročilo za revijo in sicer preko neta a je žal še nisem prijela….čudno res…
zdaj pa me zamima če mogoče katera od vas prodaja te revije oz če ve na katero tel št lahko pokličem in jo naročim mi deluje da bo bolj ziher,hehe
no ker v naših trafikah jih nimajo,sramota

Jaz za simoblično ceno prodam zadnje dve številki revije Moja poroka.

kontaktiraj me na mail: [email protected]

kolikor vem, jim je večina starih izvodov že pošla. sem se pri njih oglasila, ker mi niso poslali, pa so imeli sam še ene 3različne stare številke

New Report

Close