revija o videu in televizorjih
Hvala za nasvete glede firme. Se mi je kar zdelo, da vas bo večina za Sony, ki je sicer tudi meni všeč, vendar odpade, ker ne ponuja Surrounda (ima le virtual S.) Surround reciever sicer že imamo posebej, ampak sedaj želimo malce manj “navlake” okrog televizorja.
Torej še enkrat vprašanje: Ali res nihče ne pozna kakšne revije?
In pa še eno vprašanje za tiste, ki imate 16:9. Koliko je programov (filmov, oddaj ipd.), ki se jih da dejansko gledati v tem formatu? Brez “super wide zoom” in podobnega sr*** – torej brez da je slika odrezana in brez popačitev.
hvala,
mia
Kar se revij tiče, ti ne morem pomagat, ker jaz za take zadeve uporabim internet (npr. tole: http://www.homecinemachoice.com/testbench/index.html). Programov, ki bi oddajalil široki format je na kabelski bolj malo. Mislim, da imajo to Mtv, VIva, TV1000, pa mogoče kaki nemški (ne gledam), drugače pa TV itak kupuješ za prihodnost, kjer pa lahko pričakujemo vse več kanalov, ki bodo oddajali širokozaslonsko sliko. JAz sem si 16:9 TV nabavil predvsem za gledanje DVD-jev in tv sporeda in verjetno ti tudi, glede na to imaš sorround receiver.