Najdi forum

REVIJE

Pozdravljeni!

Sicer moje vprašanje nima nič v zvezi z knjigami, ampak se mi ta forum zdi še najbolj primeren, za vprašanje.

Zanima me namreč, kakšne revije kupujete in berete?

Sama ne najdem nobene “dovolj zanimive” zame, vedno ko si kaj kupim preberem 1-2 temi ostalo pa mi ni interesantno in nato mi je žal denarja za to!

Jaz si skoraj vedno kupim Mladino, včasih (2 x na leto Vogue), nekdaj sem si vedno kupila She, a sem to opustila. Aja, ko imam kaj denarja si kupim Q magazine (najboljša revija o muziki zame:))), to pa je tudi vse. Glede časopisov pa obvezno Delo, ki ga kupi fotr.
Katere teme pa te zanimajo, če se bolj opredeliš ti bomo morda lahko svetovali.
lp,
lairee

Ja nekaj o meni:

Stara sem 23 let, študentka na turistični šoli, zaposlena v pisarni občasno pomgam pri strežbi in kuhanju.
Fant je rekel, da naj naročim Novice pa se mi zdijo “brezvezne” vedno neka tragedija na začetku pa šport na sredi, pa 1-2 znimivosti pa na koncu oglasi, dokaj zanimive pa so priloge. Vendar se mi zaradi prilog ne da kupovat še potem Novic.

Zanimalo bi me torej: predvsem nekaj v zvezi z športom in vajami, potem novice o gospodarstvu in turizmu, če bi jo naročila, bi pa naj bilo ves tudi nejaj za moško branje.

Glede na želje bom očitno morala kupit tri različne???!!!

Prosim Help!

Hvala in lep dan!

Horizont ( revija o turizmu ): Zanimivosti, potopisi…
Svet in ljudje ( potopisi, slovenske znamenitosti )
Gea -/-
Val- navtika, če te zanima jadranje
Misteriji ( nenavadni, znanstveno nepotrjeni pojavi )

Prelistaj najprej v knjižnici in se potem odloči!

Jaz ti predlagam, da se narocis na dnevnik Delo, ki ima skoraj vsak dan kaksno prilogo. Priloga Ona je zlasti za zenske, Pilot za moske, Vikend magazin vsebuje predvsem TV sporede, Delo & Dom prakticne nasvete za urejanje doma in vsega, kar je z domom povezanega, pa tudi zdravja, prehrane, mode ipd. To niso kaksne “hard” revije, ampak taksne, da jih preberes by the way in kar ti pac ustreza, vendar pa so zadeve uporabne.
Meni osebno niso vsec revije, kjer je sam trac, ker je to le metanje denarja stran.
Drugace pa ti predlagam tudi revijo Gea.
Lp.

jz dostikrat kupim Vivo, ker ima kar dobre članke, zadnje čase pa tud Cosmopolitan berem, kar zanimivo

Ravno danes sem računala, da so revije moja šibka točka. Vsak mesec obvezno kupujem Lady, Anjo in Cosmopolitan. Naročen pa imamo Dnevnik.Sem kar potratna ni kaj.Ampak za dušo pa je tudi treba imeti.

Hvala za nasvete in lep dan vsem skupaj!

Jery jas ti priporočam frko,kul in anteno.noter maš vse od sexa glasbenikov do mode.najboljpša je frka

oj oj
jest imam zate čist x vprašanje. Ko si omenila študij turizma me zanima kako je? Jest sm v tretjem letniku (tur. šola) pa še razmišljam kam na faks. A v Portorož to hodš? PAPA

Jery!

Priporocam ti, da se narocis na casopis Turizem, ki ga izdaja Slovenska turisticna organizacija in imas notri vse o turizmu. poleg tega pa je zanimiva tudi revija pet zvezdic, ce te zanima kulinarika, gostinstvo. Kako si zadovoljna z studijem na turistici. Jst sm ze zakljucil, pa moram reci da sem bil zelo razocaran, saj enostavno ni sluzbe za dobit in sedaj tako studiram dalje.
Lep pozdrav Peter

New Report

Close