Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek revije

revije

punce, ali ste naročene na kakšne revije? jaz sem na lepoto, pa mogoče se bom sedaj še na Gloss, ker dobiš dobro darilo.

Jaz nisem na nobeno naročena, saj imam rada tiste trenutke ko stopim v trgovino po svojo najljubšo revijo….
Redno pa prav tako kupujem Lepoto in ne predstavljam si meseca brez Cosmopolitana, res ne. Doma imam celo zbirko od prve številke, manjka mi le ena-žal!
LP

Piši na urednjištvo, naj ti jo pošljejo!

ja sej to sem že razmišljala, pa potem vedno pozabim!
Hvala, ker si me spomnila!
LP

lahko pa poveš meni,kera stevilka ti manjka pa pogledam, ce jo imam doma

lp

Naročena še nisem kupim pa vedno Gloss-super članki, pa Modno Jano – nekaj časa sem norela tudi za Cosmopolitanom, dokler nisem 1x kupila hrvaško izdajo, od takrat SLO tudi povoham več ne
Drugače pa rajši kaj tujega aja pa National geographic (upam da sem prav napisala)

Naročujem: Ambient in Colors.
Nekoč sem krajši čas naročevala Gloss, dokler sem ugotovila, da nima smisla naročevati revije, če sam nisi uporabnik (oz. uporabnica) kozmetike in če ne maraš v naročje polagati težkih in neskončnih strani reklam, ki se kotijo in bohotijo čez vso mero.
Tu in tam je seveda treba kupiti National Geographic.

Kake v smislu Lady, Jana, Anja, Cosmopolitan, so mi bedne. Same bedarije not pišejo. Preberem jih pa kdaj pri stari mami, če mi je dolgčas. Cosmo je še kr, nekak privlačen zarad slikc, pa mode pa tega. Sam da bi si ga kupovala ne.

Mam raj kako bolj strokovno revijo. No ja, al pa niti ne tko strokovno. Revija Šport mi je fajna, k so povzete kake raziskave. Npr. Flex, al pa Sokol, al pa Motorist od kakih bl komercialnih…. Čeprav Motorist mi je tko, tud premal kvalitetna revija. Sam če si že morem kaj kupit.

meni je Cosmo beden, raje prelistam Ambient, Kaprico ali pa Jano
vsake toliko casa pa tudi Novo in Lady
mi cisto zadostuje

Od SLO revij redno kupujem edino HISE, od hr ORIS, narocena sem le na ART.SI.
Imela sem Ambient, pa je zal ratal podpovprecen. Kupim se mogoce parkrat na leto.
Cosmo clanki so mi najvecji podn, kupila sem samo dvakrat. Itak samo kopirajo.
Vcasih je kak dober avtorski clanek v GLOSSu. Pa kupim kaksen hrvaski ELLE.
Res vsec mi je pa In Style, pa kaksen Allure.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close