Najdi forum

revitalift

Spoštovani!

Sem 20 letno dekle s suho kožo. Pred dnevi sem si kupila darilni set Revitalift, v katerem sta bila tonik Hydra Confort in krema Revitalift Tag Antifalten+Straffheit. Pa me zanima če je ta kombinacija pravilna za mojo kožo? Sicer ko si očistim obraz s tonik je malce rdeč vendar me ne srbi oz. peče, ali pa je to normalno.
Kremo Revitalift Tag Antifalten+Straffheit lahko uporabljam kot podlago za puder?Za vaše odgovore iskrena hvala.
Lep pozdrav in veliko uspeha.
Andrea

Lep pozdrav!

Žal vseh proizvodov ne poznam, zato v vašem primeru ne morem trditi ali so proizvodi primerni ali ne za vašo kožo.
Zanima me katere blagovne znamke so ti proizvodi?
Glede na imena proizvodov, predvidevam, da so proizvodi namenjeni glajenju gub?

Torej ne verjamem, da so ravno primerni za vašo kožo.

Lp nada

Proizvodi so iz Loreala in so za glajenje.

Lep pozdrav!

Tudi sama sem si kupila tonik Hydra Confort. Opazila sem podobne znake kot ste jih vi. Koža po uporabi postane rahlo rdeča in me rahlo tudi srbi. Žal vzroka ne poznam. Upam, da mi bo čas dovolil in se bom pozanimala, kaj vsebuje tonik.
Glede kreme pa: vseeno mislim, da je krema nekoliko preintenzivna za vašo kožo.
Sicer vam svetujem, da jo uporabite, ampak zgolj kot “lepotno kuro”.
Ko boste kremo porabila, vam svetujem, da si izberete kremo, ki bo namenjena predvsem vašemu tipu kože, ne pa toliko glajenju gub.

Kremo uporabite namesto nočne kreme. Mislim, da je izbrana krema preveč bogata, da bi jo lahko uporabila kot podlago pudru. Ponavadi si izbiramo predvsem vlažilne emulzije.

Lp Nada

Zahvaljujem se za vaše odgovore, vendar me skrbi kakšne posledice mi lahko povzroči krema? Ali jo lahko porabim do konca, ker je bila draga in si ne morem privoščiti zdaj še da bi si takoj kupila drugo.
Hvala!

Lep pozdrav!

Naj vas ne skrbi, krema ne bo povzročila posledic, vseeno pa vam svetujem, da jo uporabite zgolj kot “kuro”. Redno uporabo te kreme pa vam vseeno odsvetujem.

Lp Nada

no glede podlage za puder pa mi je zelo všeč. Puder je obstojen dalj časa in koža lepše izgleda kot pa sem imela za podlago kremo ki je stala 6x manj.

New Report

Close