Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek revmatolog–lj

revmatolog–lj

zanima me kje bi najhitreje prišla do revmatologa,imam znake artitisa zdravnica pa pravi da se bo bolezen spremljala,ker imam komaj 35 let bi rada čimprej obiskala revmatologa da me začne zdraviti,dokler je še začetek.ali je možno samoplačniško na klinični centerali kdo ve?
ali te poleg zdravil pošljejo tudi v toplice?lp

Pokliči v BPD v Šiški, Ljubljana.

Ne, zaenkrat te pa še ne bodo poslali v toplice. Mogoče tam po 70 letu. Lahko greš pa sama samoplačniško. Se pa sicer kar dolgo čaka na pregled.
Dober revmatolog je dr Tomšič iz bolnišnice Petra Držaja v LJ, če ti kaj pomaga. Ima tudi samoplačniško ambulanto. Tudi tam je čakalna doba 2-3 mesece (vsaj bila je, ne vem kakšna je zdaj). Pokliči tja in povprašaj, pa boš vse izvedela.

Ja na revmatološki v Bolnici Petra Držaja se kar čaka. Ampak veš kaj pokliči, povej kakšne težave imaš in prav gotovo se bo našel kakšen datum.

Če pa so težave zelo hude napiše zdravnica na napotnico nujno.

Glede toplic pa najbrž ne bo šlo – danes se jih zelo težo dobi.

…katere od znakov imaš, da si pomislila na to bolezen? Sem na istem, vsa prestrašena, celo malo mlajša od tebe.

bolece členke na rokah,koleno

Samo bolečine? Zatečenih sklepov pa nimaš?
Mene tudi konstantno nekaj boli, imam rengten naslednji mesec, upam da artritisa nimam, baje, da lahko boli tudi zaradi ščitnce, krive hrbtenice itd, so ti to že stestirali?
Te boli vedno na istih mestih ali ponavadi vedno samo v kolenu, clenkih na rokah?

Jaz sem tezila in tezila in tezila, ker me niso resno vzeli, pa mi je sedaj napisala rentgen, ce bo vidna kaksna sprememba.

New Report

Close