Revna, pozresna zakonca Musar Pirc telebajskovi
Veste, cloveka taksna pozresnost kar zmrazi. Pohlep po denarju, po drzavniski funkciji , ko podirata vse pod seboj zakona pirc- musar, ko jima je mar le denar , bi zanj naredila se kaj vec morda ? ?
Mar res nimata dovolj ? Tezko ju gledam , lakomna prevaranta povzpetniska. Oholo , slinasto , lepljivo sladkih besed pircev musarjevo.
Pahorjeva partnerica je dalec od premozne, a denarja ni vzela. Zivela je od svojega zasluzka.
Oprostite gabita se mi Musarjeva , gabita !
Stefania, 19.01.2023 ob 13:52
Veste, cloveka taksna pozresnost kar zmrazi. Pohlep po denarju, po drzavniski funkciji , ko podirata vse pod seboj zakona pirc- musar, ko jima je mar le denar , bi zanj naredila se kaj vec morda ? ?
Mar res nimata dovolj ? Tezko ju gledam , lakomna prevaranta povzpetniska. Oholo , slinasto , lepljivo sladkih besed pircev musarjevo.
Pahorjeva partnerica je dalec od premozne, a denarja ni vzela. Zivela je od svojega zasluzka.
Oprostite gabita se mi Musarjeva , gabita !
Tudi meni..samo jaz to tudi pod razno nisem volila. Vsi, ki so volili vse te raznorazne pohlepneze, prevzetneze, kriminalce, lopove pa so sokrivi. Moralno, ce ne drugace. Kar je skregano z mojimi vrednotami nikoli ne volim. Zakaj bi necemu/nekomu kar ti ni sprejemljivo z glasom dal moznost, zeleno luc, da udejani se vec tega??
A res ne dojamete? Kaj pa je tranzicijski denar drugega kot ropanje države?
Če bi jih bilo sram, pa tega ne bi delali.
Vam res ni jasno kaj je to nadoblast, a vam res ni jasno, zakaj hočejo za vsako ceno vladati?
Itak da vas majo za sužnje, če osnov te mentalitete ne dojamete.
Če ne bi imeli tako, pa ne bi bili milijonarji na državni račun, pacienti pa ne bi umirali preden pridejo do zdravnika, ker če požrešnost po denarju ne bi bila taka, bi za vse več ostalo.
hudo je to, 19.01.2023 ob 14:13
A res ne dojamete? Kaj pa je tranzicijski denar drugega kot ropanje države?
Če bi jih bilo sram, pa tega ne bi delali.
Vam res ni jasno kaj je to nadoblast, a vam res ni jasno, zakaj hočejo za vsako ceno vladati?
Itak da vas majo za sužnje, če osnov te mentalitete ne dojamete.
Če ne bi imeli tako, pa ne bi bili milijonarji na državni račun, pacienti pa ne bi umirali preden pridejo do zdravnika, ker če požrešnost po denarju ne bi bila taka, bi za vse več ostalo.
Ma daj daj, kam so pa razporedili denar, ki ga Pahorjeva partnerica ni želela? A je kje nastala kaka javna ambulanta iz tega denarja?
Odziv na komentar – “Če bi vam dali ta denar, itak ne znate z denarjem. Ona dva pa vesta, kako z denarjem. Pa tudi njiju niso tega učili v šoli.”
A vam res ni jasno kako so Zemljaričć in družba prišlo do milijončkov?
Npr. provizija, da je izdelek parkrat dražji kot na Švedskem, na področju medicine. Vaše plače pa pakrat manjše.
Pol pa gledaš na eni strani luksuzne jahte teh oligarhov, na drugi pa upkojenko v solzah, kako razlaga, da ji po plačilo ostane 50 evrov za hrano, da je lačna.
Mentaliteta je tale sultanska…. sužnjelastniško plenilska brez usmiljenja.
Fovšija, 19.01.2023 ob 14:18
Ma daj daj, kam so pa razporedili denar, ki ga Pahorjeva partnerica ni želela? A je kje nastala kaka javna ambulanta iz tega denarja?
Gre se za mentaliteto. A res ne dojameš? A res ne dojameš? To je mentaliteta. 850 ali milijonček ali nekaj milijončkov… sej je skoraj isto…. za njih… Lahko to delajo in delajo. Gre se izključno za mentaliteto in nič drugega.
Ključni stavek je. Zakaj pa ne in Kaj nam pa morejo.
hudo je to, 19.01.2023 ob 14:20
Odziv na komentar – “Če bi vam dali ta denar, itak ne znate z denarjem. Ona dva pa vesta, kako z denarjem. Pa tudi njiju niso tega učili v šoli.”
A vam res ni jasno kako so Zemljaričć in družba prišlo do milijončkov?
Npr. provizija, da je izdelek parkrat dražji kot na Švedskem, na področju medicine. Vaše plače pa pakrat manjše.
Pol pa gledaš na eni strani luksuzne jahte teh oligarhov, na drugi pa upkojenko v solzah, kako razlaga, da ji po plačilo ostane 50 evrov za hrano, da je lačna.
Mentaliteta je tale sultanska…. sužnjelastniško plenilska brez usmiljenja.
Nisem se poglabljala v preteklost. Meni tudi ne ostane kaj dosti. Zdaj smo 19., jaz imam še cca 15 €.
In kaj naj zdaj jaz naredim, če imam še 15 € do 31.1.? Pač moram s tem preživet.
Zakaj se ukvarjat z življenji drugih. Pač naj ima tistih 800 € na mesec, jaz bi jih tudi vzela na njegovem mestu.
Lep dan.
Fovšija, 19.01.2023 ob 14:24
Nisem se poglabljala v preteklost. Meni tudi ne ostane kaj dosti. Zdaj smo 19., jaz imam še cca 15 €.
In kaj naj zdaj jaz naredim, če imam še 15 € do 31.1.? Pač moram s tem preživet.
Zakaj se ukvarjat z življenji drugih. Pač naj ima tistih 800 € na mesec, jaz bi jih tudi vzela na njegovem mestu.
Lep dan.
Ne moreš dojeti…. Žal ne moreš.
Zaradi te mentalitete se kradejo milijarde.
Fovšija, 19.01.2023 ob 14:28
In kaj naj jaz naredim??? Pokličem Logarja in Janšo???
Nič ne moreš narediti, noben nič ne more. To je praktično tako kot v Bosni, ko so jih Turki nadvladali.
Oni imajo jajca, premoč, upajo si, drznejo, morale in vesti nimajo, ogromno jih pa še nasilnih, skupaj držijo kot geto – to je pa ključno – en za vse in vsi za enega.
To je sicer vodilo šiptarskih getov in mafije in nadoblasti. Narod nič ne more, ker se gre za organizirano krajo. Isto kot nadvlada. Če se posameznik upre, ga hitro sankcionirajo, če je preveč glasen. Klasika.
čekdisout, 19.01.2023 ob 14:49
vrhunec vsega je, da je ta denar neobdavčen, ker ne gre za plačo, ampak za “povračilo stroškov, ki jih ima s funkcijo moža predsednice”
kakšne stroške? 850 evrov stroškov ima na mesec s tem, da jo trikrat spremlja nekam in igra fikus?
bruh
Res je en velik bruh. Za fikuse, lenuhe in prevarante, kradljivce, se najde denar, za poštenega delavca pa ne.
ehhh, kreleti janšistični.., če ne bi VI tako disciplinirano volili pacienta v preteklosti in ga boste tudi v bodočnosti, pač ne bi bilo niti pirc musar niti goloba.. Tako pa.., dokler ste vi.., smo tudi mi, ki volimo proti vam in vašemu pacientu.. Fora je.., jebeno več nas je, ko se volitev udeleži 70% volivcev…
Jst bi dal temu musarju 1600€, ne samo 800€, sm da nobenga iz s(d)s greznice ne vidim na tv ekranu..