Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Revni dedci, zakaj mislite da ste všeč ženskam

Revni dedci, zakaj mislite da ste všeč ženskam

Ni bolj odvratnega od moškega, ki še za svojo partnerko ne zna poskrbeti 🙁

jbg take najboljš da pr mamicah doma ostanete.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Slaba je tista, ki ne more za dedca in štiri otroke poskrbet:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ne mislim, da sem jim všeč. Brezposelnost je še en razlog, zakaj sploh ne hodim na spoznavne portale, ker čim bi spoznal eno in ji povedal, da nimam službe in da je ne morem preživljati, bi me odjebala. Konec.

Ti že veš!

Če narediš vse kar lahko, da bi delal in če si toliko sposoben, da si najdeš občasno delo, ti ne rabi biti nerodno …

Ti, Brezposeln, ne bodi neumen. Začni nakladat o sebi, kot vsi drugi dedci. Zapomni si, da vsak dedec naklada, da babi pod hlačke zleze. Pol te bo verjetno itak odpikala, ko bo izvedela resnico, ampak to ni tvoj problem. Solidna doza nakaldacije, pa boš slej ko prej prikavsnil, zveze pa itak ne rabiš, kaj ti bo.

Jaz kasiram od žene 1500 na mesec.Vse kar lahko, mi da.Imam njen račun in vse.Imam tudi ljubice in od ljubic kasiram kje kašen eur,če rabim.Ljubice pa imam zato,ker se žena ne seksa redno.Imam tudi bajto in avto visoke klase.V bistvu sem reven in obenem bogat.
Povzetek;Revni moški je tisti,ki je babi copate pa tudi,če zasluži on trikrat več.Bistvo je kdo razpolaga z denarjem in ne kdo ga zasluži.
Poslanci tudi nič ne zaslužijo ,vendar razpolagajo z našim denarjem.
Avtorica revnost in bogatost ni tako enostavna definicija.Eno je pa sigurno.Baba ,ki je frigidna in brez denarja ne bo nikoli imela bogatega dedca.Če ga bo pa res hotela,potem bo morala vsaj dvakrat na dan razpreti noge in ne samo dvakrat na leto.

Ma sploh ne nakladat. To je bolj odbijajoče, kot pa realnost, da si pač brezposeln. Tip, ki naklada in z dejanji ne potrdi svojih besed je itak en kreten, za katerega se že od daleč vidi, da bi samo v hlačke zlezel.Te bo odpikala, ker te bo porajtala, ti boš pa imel še beden sloves. Raje išči službo naprej in če kakšno vmes spoznaš, poveš, kako je pri tebi. Odpikala te bo itak samo pleharca, brezposeln pa tudi ne boš v nedogled.

E
Lepega luzerja nesposobnega bo preživljal tast, grdi reveži bodo pa drkali.

Junačina. :)))

Sej, pol se bo pa zbudu, pa bo vidu, da je mokre sanje imel. Je pa prov, da mamo ob prostitutkah tudi pristitute.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close