Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style REVUELE KOZMETIKA

REVUELE KOZMETIKA

Jo poznate?Je kakovostna?Ker cene imajo nekam nizke…

Raje kupi The Ordinary in boš ceneje skozi prišla + imela super rezultate


reklama?????
te so še enkrat drazji.
sicer pa ne iščem poceni varjant ampak sprašujem če je kakovostna kot jo oglašujejo.
vse drogerije imajo vedno več proizvodov te znamke


V MULLERJU SO DOBILI POLNO NOVIH NJIHOVIH ARTIKLOV.
jih noben ne uporablja????

Njihovi izdelki so samo slabše verzije The Ordinary izdelkov. Predlagam izjemno previdnost, če se boš odločil/-a za nakup.


previdnost zakaj???muller bo pa ja vedel…
aja točno samo za The Ordinary delaš reklamo.


previdnost zakaj???muller bo pa ja vedel…
aja točno samo za The Ordinary delaš reklamo.
[/quote]

Haha le kdo dela reklamo. 🙂 Previdnost sem priporočala zgolj zaradi sestavin, ki jih vsebujejo njihovi izdelki. Tudi za uporabo The Ordinary izdelkov vsem predlagam previdnost, saj kisline niso hec. Paziti moraš, da nekaterih izdelkov ne uporabljaš prepogosto, da ne mešaš sestavin iz različnih izdelkov, itd. Ne vem zakaj pišeš na forum za mnenja potem pa napadeš vse, ki ti komentiramo? Kupi in preizkusi. Če je tako poceni nimaš nič zgubiti, kajne?

Precej časa sem uporabljala njihovo Bioactive 3D dnevno kremo, ampak mi nikakor ni ustrezala. Mislim, da imam preveč občutljivo kožo za njihove izdelke, zato sem potem zamenjala na LuxFactor 4D kremo. Od Revuele sedaj uporabljam samo še Sugar Scrub (tisti, ki ima tropski vonj) in občasno kakšen njihov serum.

Ravno sem brskala po spletu glede te njihove Bioactive 3D kreme in se mi zdi, da bo tudi meni bolj ustrezala od LuxFactorja. Si jo bom naročila jutri, hvala za priporočilo.

New Report

Close