Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek rezervacija hotela preko agoda.com

rezervacija hotela preko agoda.com

A je kdo že rezerviral hotel preko spletne strani http://www.agoda.com? Jaz sem do sedaj vedno preko bookinga, sedaj pa ima za našo destinacijo agoda ugodnejše ponudbe. Povejte mi, a rezervacije štimajo, so fer, je vse ok kakor navajajo? Ni ob prihodu v hotel kakšnega neljubega presenečenja? Se priporočam za mnenja.

pred tremi leti sem rezervirala z agodo hotele po vietnamu
vse štimalo v nulo

Jaz pa sproti, med potovanjem po Indiji. Vse OK, moraš pa seveda v državah izven Evrope vzeti v zakup nižje higienske standarde.

Želel bi rezervirati nekaj nočitev v hotelu na makarski rivieri.. Ker bi mi bila to prva rezervacija preko Agode, prosim za informacijo glede izkušenj poslovanja z Agodoi.

hvala

Agoda je super dokler ni problemov, ko so pa težave pa groza.

Zakaj ne pokličeš direktno v hotel? Jaz tako zmeraj dobim najboljše cene.

Agoda je nek azijski šit. V našem primeru po opravljenem plačilu od njih enostavno ni bilo potrditvenega emaila za rezervacijo cca 3 ure. Je bilo treba do polnoči čakati, da smo se lahko čekirali v hotel.

Če lahko, kontaktiraj direktno hotel, če izenačijo ceno. Sicer booking.com, ker je definitivno bolj zanesljiv.

Agoda je hčerinska firma booking.com in je tudi precej uveljavljena za rezervacije. Kakorkoli, jaz imam z njimi katastrofalne izkušnje. Enkrat sem za Malto našel en soliden hotel, ki je imel kar nižjo ceno, kot je bila na hotels.com ali booking.com, naredim rezervacijo in vseeno par tednov prej preverim v samem hotelu, kjer mi pa javijo, da bom moral tam doplačati. Potem izmenjam par mailov posebej s hotelom in posebej z Agodo (kjer odgovarjajo različni ljudje na helpu za isto stvar, skratka cela zmeda). Agoda trdi, da je vse ok, da je končna cena, hotel, da ni res in da bom moral doplačati. Na koncu mi Agoda skensla rezervacijo, in sicer tako, da mi daje 3h časa, da spremenim kreditno kartico, češ da trenutna ni veljavna. Ker nisem bil pri računalniku, tega nisem mogel narediti in so mi ukinili rezervacijo. Potem sem moral najti novo, ki pa so že bile dražje. Tako da, NEVER AGAIN s temi kljukci …

jaz sem naredil ze preko 20 rezervacij preko https://hotellook.tp.st/UfwxLJSb in do sedaj ni bilo nobenega problema in vse je vedno stimalo.

Jaz vedno rezerviram direktno preko spletne rezervacije hotela.  Po izkušnjah sem prišel skozi vedno ceneje kot pa preko raznih bookingov, agod, ali turističnih agencij.

Slabši so od bookinga. Včasih tvoja rezervacija preko agode ne pride takoj do hotela in potem tam čakaš tudi 3 ure kot butl, da te sprejmejo.

New Report

Close