Rezervna guma
kristus, 14.04.2025 ob 22:42
To je pa že 10+ let. Ni neka nova pogruntavščina :). Imaš pa komplet za popravilo pnevmatik in si lahko daš delo če želiš. Ostali pa ja…pokličemo asistenco.
Večina vas bo tako ali tako crknila od lakote in žeje kar za cesto, ampak googlate pa dobro!
Mitja559
ja mitko, bilo bi zelo enostavno ja. sam žal ni za levuharje. jaz imam puno rezervo. menjam v 10 min. pa sem rešen. levičarka, lezbičika pa jesrečna da pride asistenca. MOŠKI. ahahha luzerke ugabne babje. vidiš zato paj az ne poamgam nobeni nič več. nobeni. če želi pomoč bo fafala dala luliko. al pa nič. denarja ne rabim. imam dovolj. al bo dala fukat al pa se naj odfuka. simpl. ahahaha nja ji pride jebaček al pa ati pomagat.
Anonimno 3469, 15.04.2025 ob 08:01
Mitja559
ja mitko, bilo bi zelo enostavno ja. sam žal ni za levuharje. jaz imam puno rezervo. menjam v 10 min. pa sem rešen. levičarka, lezbičika pa jesrečna da pride asistenca. MOŠKI. ahahha luzerke ugabne babje. vidiš zato paj az ne poamgam nobeni nič več. nobeni. če želi pomoč bo fafala dala luliko. al pa nič. denarja ne rabim. imam dovolj. al bo dala fukat al pa se naj odfuka. simpl. ahahaha nja ji pride jebaček al pa ati pomagat.
Tebe bi morali dati v reklamo, zakaj bi morali ljudje psiho teste opravljat preden se jim da izpit za avto. Ali pa dovoljenje da se prosto gibljejo na splošno.
Anonimno 1813, 15.04.2025 ob 09:59
Tole res ni logično. Guma ponavadi ne poči na AC, kjer je asistenca pri roki. Poči običajno v kakšnih božjih rovtah in znajdi se potem.
Zadnji defekt sem doživel nekje pod Peco v Karavankah. Mi je en kmet pomagal iz zagate.
Če imaš asistenco ni važno kje si.
Med priborom za ‘krpanje’ je tudi električna tlačilka zato je dela skromno in še to malo. Električno tlačilko sem kupil za kolo ampak zmore napolniti gume štirih avtomobilov, poganja pa jo vgrajena polnilna baterija. Rezervno gumo sem menjal enkrat ob 23.uri v mrazu brez rokavic v kočevskih gozdovih in ne bi več, zato se mi zdi pribor lepša rešitev.