Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rezervna guma

Rezervna guma

Pozdrav

Mam vprasanje ? Ali je bolje imeti rezervno gumo ali set za pnevmatike? S tem da v avtu nimam prostora za pnevmatiko… kako deluje set hvala?

Ravil bi mnenja hvala

S setom lahko pelješ zelo počasi max 30 km.
Ko enkrat napolniš gumo s setom, jo lahko vržeš stran.
Danes so vse rezervne gume tanke in ne zavzamejo veliko prostora.
Kak avto imaš, da ti ne gre rezervna noter? Si pogledal s spodnje strani, mogoče je montirana na dnu :))

Če gumo presekaš, ti ne koristi noben set!

Popravljam – zelo počasi (do 50-60 km/h), do razdalje max 30 km. (da ne bo kdo mislil na uro)

Bolje je imet rezervno gumo. Set ni rečeno da bo deloval, odvisno od predrte gume. Sam sem jo letos presekal, oben set je ne napolni, ziher ne. Drugo, guma se težko očisti od tega purpena. Sicer sam sem se razpizdil in foknil rezervno gumo stran, ker je niti ob kasnejši pomoči vulkanizerja na cesti nisem mogel dol dobit in mi je potem prinesel eno od starih gum, ki jih je imel.

Bmw 318i…. ni prostora … razen ce odtegnem sraufe in vzamem plastiko ven?? Vprasanje kaj je pod njo…

Najbolj se ti splača zavarovat pomoč na cesti. Daš tistih 30-40 ojrov in veš, da bojo prišli po tebe.

Rja. Kaj vraga te stare bemveje kupujete, če so sami problemi z njimi? Noben avto nima toliko težav kot satr BMW, deli pa dragi kot suho zlato.

Jaz vedno – če se le da – rezervno gumo normalne velikosti. Je najbolj zanesljiva možnost, če gre karkoli res zelo narobe.
Če se bolj ali manj voziš le par deset km okrog doma pa ni važno.

New Report

Close