Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rezervni deli za Armal pipe

Rezervni deli za Armal pipe

Pozdravljeni,
imamo cca. 24 let stare Armal enoročne pipe. Delujejo res dobro, vendar se je pri dveh zlomila ročica t.i. gornji del s katerim reguliraš toplo/hladno. Želel bi ga kupiti, vendar je številka 02 828 19 00, stalno zasedena, morda tudi ni prava .
Vesel bom vsakršne informacije s strani Mariborčanov, serviserjev, trgovcev z deli itd.
Hvala vnaprej na odgovorih in lep pozdrav

Mislim, da tovarna ARMAL v Mariboru ne obstaja več. Ali se pa motim. Poskusi s tem naslovom. Cobra servis in trgovina d. o. o. Razgledna ulica 23 3000 Celje tel. 041 628 714. Vem da je pred leti imel rezervne dele za armalove pipe. Ker sem jaz kupoval pri njemu doma tesnila in podobne stvari. Kako je pa sedaj s tem pa ne vem.

Armala ni več. Bo treba kaj novega nabavii. Čeprav se strinjam, da Armalove kvalitete ne bo več. Pri 24 letih sem jih jaz kar nekaj zamenjal. Bab. Tako da, le pogumno.

Armal kot blagovna znamka obstaja še vedno, samo da ga je odkupil hrvaški Nord. Je pa zato pri nas zdaj težko dostopna… tipično slovensko, kaj naj rečem.

https://www.nordprodukt.hr/listalice/armal_2018.html#book/page/30

Glede rezervnih delov – poskusi v Mariborski livarni (Oreško nabrežje 9, tel: +386 (0)2 2346 388). Nisem sicer iz MB, sem pa ravno danes dobila ta intel, ker tudi sama nekaj rabim 😉

O, hvala vsem res ste super. Takoj kličem na številke, ki mi jih ponujate. Hvala še enkrat in lep pozdrav vsem.

New Report

Close