rezervno ležišče za goste
jst ne priporočam teh zložljivih postelj,ker smo jo imeli in sčasoma ker se jo prepogiba in pospravlja ko se jo stegne je napol preklana če veš kaj mislim. Je velik boljša varianta ena mega blazina v dimenzijah modroca. Jst mam od Dormea eno napihljivo,zakon res,super se spi.(če kdo kdaj pri meni prespi,ker jst svoje zakonske postelje ne delim z nikomer haha )
Mi uporabljamo ene pene iz Jyska, raztegnejo se na 180×70, zložene so potem na tretjino. Na njih se super spi, sploh če daš dve skupaj, da je malo širše.
Tole bo to:
http://jysk.si/spalnica/vzmetnice/lezisca-iz-pene/basic/zlozleziz-pene-60×190-cm-price-star
Pod tvojo težo verjamem, da se postelja prekolje na pol. In da sama spiš tudi, ker si verjetno nihče ne želi biti polulan.[/quote]To pa more človek biti res “zmazek”, da napiše kaj tako nesramnega. Jaz imam že v glavi vašo, dopustniško sliko in me, milo rečeno- kar zmrazi!!! Sram vas bodi…[/quote]
Zakaj pa nesramno? Saj gre za podatke, ki jih Redna sama z največjim veseljem deli z vesoljno Slovenijo tule na javnem forumu. Tako podatek o teži kot podatek o močenju postelje.
To pa more človek biti res “zmazek”, da napiše kaj tako nesramnega. Jaz imam že v glavi vašo, dopustniško sliko in me, milo rečeno- kar zmrazi!!! Sram vas bodi…[/quote]
Zakaj pa nesramno? Saj gre za podatke, ki jih Redna sama z največjim veseljem deli z vesoljno Slovenijo tule na javnem forumu. Tako podatek o teži kot podatek o močenju postelje.[/quote]
To je čisto vseeno. En normalen (pravim, normalen človek) ji tega pač ne bi šel metati naprej.
To pa more človek biti res “zmazek”, da napiše kaj tako nesramnega. Jaz imam že v glavi vašo, dopustniško sliko in me, milo rečeno- kar zmrazi!!! Sram vas bodi…[/quote]
Zakaj pa nesramno? Saj gre za podatke, ki jih Redna sama z največjim veseljem deli z vesoljno Slovenijo tule na javnem forumu. Tako podatek o teži kot podatek o močenju postelje.[/quote]
v tej temi. Odgovori na temo. Če ne znaš, ne smeti teme, prosim.