Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek rezervno ležišče za goste

rezervno ležišče za goste

Ali ima kdo zložljivo posteljo, ki so jo lani prodajali v Hofru in Interšparu za okoli 30eur z kovinskim ogrodjem? Kako se spi na takem ležišču ali je boljša napihljiva blazina?

jst ne priporočam teh zložljivih postelj,ker smo jo imeli in sčasoma ker se jo prepogiba in pospravlja ko se jo stegne je napol preklana če veš kaj mislim. Je velik boljša varianta ena mega blazina v dimenzijah modroca. Jst mam od Dormea eno napihljivo,zakon res,super se spi.(če kdo kdaj pri meni prespi,ker jst svoje zakonske postelje ne delim z nikomer haha )

___________________________________________________________ http://www.facebook.com/rednnammay ___________________________________________________________

Najboljša je od dormea roll-up, ki se na majhno zvije in pospravi, kadar je ne rabiš. Spi se pa boljše kot na napihljivih in zložljivih varjantah.

Nismo še spali na njih. Preizkusili smo, deluje o.k.

Jaz jo imam, za na morje za spat v baldahinu, men je fajn, ni nč napol preklano, le širine je mislm da 70cm

Postelja mora bit taka, da na njej lahko dva ležita en pa stoji.

Mi uporabljamo ene pene iz Jyska, raztegnejo se na 180×70, zložene so potem na tretjino. Na njih se super spi, sploh če daš dve skupaj, da je malo širše.
Tole bo to:
http://jysk.si/spalnica/vzmetnice/lezisca-iz-pene/basic/zlozleziz-pene-60×190-cm-price-star

Pod tvojo težo verjamem, da se postelja prekolje na pol. In da sama spiš tudi, ker si verjetno nihče ne želi biti polulan.

Smo jih imeli na morju in ko si se obrnil okrog so letvice ven popadale in si pristal na tleh. Nam se niso obnesle pa še veliko prostora zavzamejo.

Pod tvojo težo verjamem, da se postelja prekolje na pol. In da sama spiš tudi, ker si verjetno nihče ne želi biti polulan.[/quote]To pa more človek biti res “zmazek”, da napiše kaj tako nesramnega. Jaz imam že v glavi vašo, dopustniško sliko in me, milo rečeno- kar zmrazi!!! Sram vas bodi…

Milena

Pod tvojo težo verjamem, da se postelja prekolje na pol. In da sama spiš tudi, ker si verjetno nihče ne želi biti polulan.[/quote]To pa more človek biti res “zmazek”, da napiše kaj tako nesramnega. Jaz imam že v glavi vašo, dopustniško sliko in me, milo rečeno- kar zmrazi!!! Sram vas bodi…[/quote]

Zakaj pa nesramno? Saj gre za podatke, ki jih Redna sama z največjim veseljem deli z vesoljno Slovenijo tule na javnem forumu. Tako podatek o teži kot podatek o močenju postelje.

To pa more človek biti res “zmazek”, da napiše kaj tako nesramnega. Jaz imam že v glavi vašo, dopustniško sliko in me, milo rečeno- kar zmrazi!!! Sram vas bodi…[/quote]

Zakaj pa nesramno? Saj gre za podatke, ki jih Redna sama z največjim veseljem deli z vesoljno Slovenijo tule na javnem forumu. Tako podatek o teži kot podatek o močenju postelje.[/quote]

To je čisto vseeno. En normalen (pravim, normalen človek) ji tega pač ne bi šel metati naprej.

Zakaj pa nesramno? Saj gre za podatke, ki jih Redna sama z največjim veseljem deli z vesoljno Slovenijo tule na javnem forumu. Tako podatek o teži kot podatek o močenju postelje.[/quote]

To je čisto vseeno. En normalen (pravim, normalen človek) ji tega pač ne bi šel metati naprej.[/quote]

Ker?

To pa more človek biti res “zmazek”, da napiše kaj tako nesramnega. Jaz imam že v glavi vašo, dopustniško sliko in me, milo rečeno- kar zmrazi!!! Sram vas bodi…[/quote]

v tej temi. Odgovori na temo. Če ne znaš, ne smeti teme, prosim.

To je čisto vseeno. En normalen (pravim, normalen človek) ji tega pač ne bi šel metati naprej.[/quote]

Ker?[/quote]

ker bi jaz, ki me tema zanima, rada avtorjem postavila kakšno vprašanje. Tvoja čreva se mi ne da brat in verjetno bodo avtorji tudi zapustili temo. Jaz pa tudi, v rit pejd!

To mislis tiste, kiazo in imajo cca 7 cm vzmetnico? Mi smo dve taki imeli na vikendu, smo pa dodatno kupili se par cm peno za cez, ker drugace se je cutila vsaka vzmet.. zdaj jih imamo pospravljene, za vsak slucaj,..

To mislis tiste, ki se zlozijo kot lezalniki za plazo in imajo cca 7 cm vzmetnico? Mi smo dve taki imeli na vikendu, smo pa dodatno kupili se par cm peno za cez, ker drugace se je cutila vsaka vzmet.. zdaj jih imamo pospravljene, za vsak slucaj,..

New Report

Close