Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Rezultati 13. razpisa za neprofitna stanovanja v LJ

Rezultati 13. razpisa za neprofitna stanovanja v LJ

Bom še sem napisal, da bo bolj vidno.

Rezultati letošnjega razpisa so tu:
[www.jssmol.si]

Razdeljenih je bilo okoli 350 stanovanj, vendar zaradi tako velikega zanimanja (več tisoč prijav) so bili pogoji za pridobitev zelo strogi, oz. potrebno je bilo veliko točk za pridobitev le tega. To pomeni, da moraš imeti res zelo slabe socialne razmere in dodatne slabše okoliščine, na listi B (višji dohodki) pa višjo izobrazbo in podobno.

Če se bo trend nadaljeval bo prihodnje leto zanimanja še več, kar pa bo pomenilo še bolj strogo ocenjevanje in meja točk se bo še dvignila.

In ko gledam seznam se počutim kot da sem slovenec v republiki balkan… vsako peto ime je slovnsko ostalo so priseljenci…kje je torej merilo???
Kje je pravica? Imam občutek, kot da so ustvarili eno majhno balkansko državico… Bo v tej naši domovini kdaj poskrbljeno za SLOVENSKE mlade družine??? Sam nisem kandidiral, rezultati pa so skrb vzbujajoči…

pa da slišim

Ja lepo bi bilo, da bi bil pogoj za razpis tudi aktivno znanje slovenskega jezika.

To bi bilo zelo koristno! Mislim da bi bilo potem precej bolj pošteno.

Res, sramota, da SLOVENCI ne pridemo do stanovanj, južnjad pa ja…

http://jssmol.si/razpisi/8_11_2008/13_JR_prednostna_lista.pdf

če še kdo ne nejde in dvomi…

Po imenih in priimkih sodeč bi mislil da gre za razpis iz Srbije ali Bosne. Jao jao kam gremo.

Na prvi pogled bi ocenil, da je manjšina 10-15% slovencev ostalo pa….

Jankovič kupuje glasove. Rodni Ljubljančani so tako ali tako preveč naivni in jih ne rabi več “pridobiti na svojo stran”.

To je jasno že vrabcem na strehi!

Da so družine delavcev iz ostalih delov bivše YU, katerih člani so bili vedno dobri za najslabša najmanj plačana dela, na socialnem dnu in je zato največ vlog za socialna stanovanja, temu se nihče ne posveča. Normalno jih je gledati v mizernih poklicih “nevrednih pravega Slovenca”, za ostale socialne in možnosti jih je pa škoda, kajne?

Pogoji so bili za vse enaki.

Tole mi gre pa tko na živce – a ni nobenga medija da bi tole objavu? Pa to ne morem vrjet. Na hrvaškem napisi “slovencem ne strežemo”, luknjanje gum, sprejanje avtov!!! A mi slovenčki pa celmu balkanu lepo novogradnje sredi Ljubljane dajemo za ĐABE bi rekl…

PA TO NE MOREŠ VRJET!!!!!!!

pa tudi na samem vrhu je slovenka, ki ima precej nepremičnin in se ukvarja z gostinstvom, pa bo dobila socijalno stanovanje, to je šele svinjarija

Super. Potem bo lahko še to oddajala za tržno najemnino. A ni lepo, da država pomaga ljudem do denarja 🙂

ma dej kaj ste glasni vsi tuki…kdo vam je pa zgradiu vse to če ne južnjaki in za kakšn dnar-za posrano minimalno plačo in kr priznajte da brez njih tut slovenije ne bi blo.kje si pa še vidu slovenca u sctju razen teh tajkunov k vse u svoj žep pobašejo in janković je prvi k je na južnjaški strani in zakaj ne bi biu…sej on je tut od dol in kaj zdej-u njegovih žilah teče južnjaška kri, če si tko nabira glasove-zakaj pa ne…dej prosm vas lepo pozabla sm že kdo je sploh kandidiru z njim ker se mi zdi ful nepomembno in dokler bo tak člouk na čelu ljubljane svaka mu čast.in btw kr priznajte si vsi vi da poznate več južnjakov kot pa čistokrvnih slovencev!!!!
kar se pa tiče slo in hrvaške …ne morte vse južnjake u en koš metat če ma slovenija probleme s hrvaško še ne pomen da je skregana z vsemi državami bivše juge.slovenija je itak hinavska država in njeni slovenski prebivalci tut…
in rajš se vprašte kok slovencev res potrebuje tako stanovanje ker se najdejo tut budale k majo po tisoč eurov plače in grejo vlagat za neprofitno stanovanje medtem ko se večina “južnjakov” komaj prebija čez mesec…and so on …

A mi lahko prosim kdo prevede zgornje skorpucalo.

Vsi skupaj ste neumni.

živel revež ŠROT IN BAVČAR

zgleda so spet tablete pri nekomu popustile…

jaz sem kandidiro na raspisu in so mi dodelili stanovanje u celovškim dvorim ki bo veliko dovolj za 5 člansko družino. rekli so da bo tri sobno. a kdo ve kje se lahko pritožim za večje stanovanje da bi dobo vsaj šter sobno. in koliko časa se potem čaka na odgovor??

Jaz bi na tvojem mestu iz protesta odklonil stanovanje, ker je res podlo da ti ponujajo samo tro sobno stanovanje.

Ej ljudje

dejstvo je, da za to, da prides na listo moras met v zivljenju ogromno smole, pa se pol moras vse podatke in okoliščine še prikrojit oz. pokazat še v slabši luči kot so dejansko. Je pa na žalost ogromno primerov, ko bogati, ki imajo že več stanovanj v lasti (oz. so pač na ime nekoga drugega)pridejo do socialnih stanovanj.

Pa še pol ko si enkrat na listi ne mislt da ti kar takoj dajo stanovanje. Jaz čakam že eno eno leto in pol, pa čeprav sem že zdavnaj na prednosti listi, še vedno nisem prišla do stanovanja. Pa verjamite, nisem edina. Toliko časa se vse skupaj že vleče, da sploh ne morš verjet, da je to možno. Tko da realno stanje soc. stanovanj je mal drugačno kokr je prikazano v javnosti.

Pa kaj vi nabijate?

A se je kdo od vas ča*ac haterjev sploh prjavu že na ta razpis, da se tako bajno spoznate na to? Jaz recimo sem se in sem s 500 pikami gladko prišel na prednostno listo, pišem se pa ne glih na ić. Tko da loh recimo sproščate svoje ventile na tisto nepremičninsko baronico, ne pa ne Dževada, ker je pač reven če*ur.

Loleki.

se strinjam!!! ;))) briga te kaj si te tuki mislijo itak majo sami s sabo probleme, vazn da se mi znajdemo HIHIHI

Sej naslednji razpis bojo sami slovenčki,ker so ostali brez zaposlitve,pa pejte vi javne wc-pucat pa na gradbišča in smetišča.Nevoščljivi NACIONALISTI..

Sicer pa dragi Slovenceljni pejte nazaj v jugo..ta nam je zagotavljala neprofitna stanovanja,katera ste odkupovali za pičlih 10000mark a zdej vam je hudo,ko gledate priimke nacionalisti ..

lejte nevem kaj vam dogaja sej na konc koncev samo usi iz koze in mesa drgac ce juznjakov nebi blo nebi bilo pou slovencev sej na konc koncev so usi neki mesancki slovenckov cisto krvnih ni k so se itk pomesal z usako vero i ne samo z bosanci tko da tih bote tist en procent slovencov k vs je ne serite sej vi ste sami alkoholicari itd prvo mal poglejte okol sebe kaj pa kako pol pa koga blatite pijanci!!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close