Rezultati cepljenja se že poznajo, število okuženih hitro pada
Rezultati cepljenja so se že začeli konkretneje kazati, število novih okužb hitro pada in procent pozitivnih testov je bil samo 12{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, kar je najmanj po oktobru 2020.
Že v sredo se lahko nadejamo novih sproščanj ukrepov in ob koncu meseca je zelo verjeten vstop v zeleno fazo ter s tem sprostitev večine ukrepov.
Skupaj zmoremo. 🤝🇸🇮
Seveda k upadu okužb nič ne vpliva pomlad, višje temperature in konec glavne sezone prehladnih obolenj, kajne?
Res me zanima, kaj boste pa jeseni spet privlekli na plano, ko se bodo, pričakovano, okužbe spet začele večati?
[/quote]
V Indiji imajo 40°C, pa imajo vseeno porast okužb, v večjem delu Brazilije je tudi tropsko podnebje, pa vemo, koliko okužb imajo.
V Indiji imajo 40°C, pa imajo vseeno porast okužb, v večjem delu Brazilije je tudi tropsko podnebje, pa vemo, koliko okužb imajo.
[/quote]
Povsod kjer je vroče špricajo z vijnim strupom SARIN-om, vse to bo na sodišču, nič bati….dokazi se zbirajo. prehladni virusi ne morejo biti aktivni v tolplem vremenu. Razen delavci, ki delajo v hladilnicah itd…..
Ja, avtor, prejšnji teden je bil točka preloma, antivaxerji so odjebali na celi črti, Slovenija se cepi in se bo cepila. Slovenceljni pač malo več rabijo, da so opazovali prve cepljence kaj in kako, zdaj pa, ko vidijo, da so stranski učinki minimalni v mejah pričakovanega in, da cepljenje že daje rezultate, se folk pika k’ pr’ norcih. Eni sicer samo zaradi Covid potrdila, ampak tudi to je o.k. Gremo Slovenija! Yeaaahhh
V Sloveniji se je cepilo tako malo ljudi, da še ni pravih rezultatov, v EU pa je slika že drugačna, prilagam dva linka z opozorilom, da so to že stari podatki, novi so št. še večje: poglej si tole trolček:
https://humansarefree.com/2021/05/european-database-of-adverse-drug-reactions-for-covid-19-vaccines.html
in za ZDA:
https://www.openvaers.com/covid-data
Poznam zelo malo ljudi, ki še čakajo na cepljenje. Kdor se je mislil se je že. Sem kar malo razočaran.
[/quote]
za tale prehladek CEPIVO NI POTREBNO!!
Ne mi potem jokat, da nisi bil opozorjen!
Če zboliš, ti ZAVOD NE KRIJE ZDRAVLJENJA, ker prostovoljno sodeluješ pri POSKUSNEM CEPLJENJU, ki ni odobreno!!!
Seveda k upadu okužb nič ne vpliva pomlad, višje temperature in konec glavne sezone prehladnih obolenj, kajne?
Res me zanima, kaj boste pa jeseni spet privlekli na plano, ko se bodo, pričakovano, okužbe spet začele večati?
[/quote]
Rekli bodo, da cepivo več ne drži in bo čreda debilna šla po novo osvežitveno dozo.
Poznam zelo malo ljudi, ki še čakajo na cepljenje. Kdor se je mislil se je že. Sem kar malo razočaran.
[/quote]
Ti kar bodi. Podatki kažejo drugače.
Na koncu bo tako, kot sem zapisal kar nekaj časa nazaj.
Vsi , ki ste vpili in še sedaj nekateri, da smo ovce vsi ,ki se cepimo in naj se zapremo v bunker.
Sedaj bo pac tako, da boste NEcepljeni zaprti v bunkerje.
In prav je tako.
Vsi , ki ste vpili in še sedaj nekateri, da smo ovce vsi ,ki se cepimo in naj se zapremo v bunker.
In prav je tako.
[/quote]
Še vedno vpijem – nehaj zganjat paniko. Stori, kar moraš in moreš. Brez panike.
In prav je tako.
[/quote]
Pozabilo si, da če boš želelo normalno v trgovino, da boš moralo na POŽIVITVENI ODMEREK že jeseni….no, takrat bo pa tudi tebi vrglo pokrov iz butare dol in boš reklo, DOST JE !!!!
To, se bo zgodilo čez malo časa, ne pozabi kaj sem ti napisal!!!
o teh protestih pa kako bodo strica JJ odnesl nekam poslušam že eno leto… in kaj so nardil, razen širil epidemijo in zvonil kot debili pred parlementom?… NIČ… gobcajo na internetu pa se snemajo za FB skupinice in iščejo pozornost…
… so pa soodgovorni za širjenje epidemije in smrti… podobno kot JJ z njegovimi master-class nesposobnimi, političnimi ukrepi, ki imajo z epidemijo bol malo skupnega… pa še ukrepe, k sprejme, jih niso sposobni ne izvajat ne nadzorovat… majo pa cajt gostinca jebat v glavo, pa 9 letne mulce na travniku brez maske preganat…
Ni res, da lani čez poletje ni bilo obolelih čeprav je tako kot sedaj bila neka teorija, da se v vročini virus ne širi, pa še kako se je širil, rahel upad je bil tako kot letos v maju potem pa ravno za sezono junij, julij, avgust skok obolelih in mrtvih je bil vsak dan višji, ker sem bil na morju in to od sredine maja do 1 tedna avgusta sem dnevno spremljal dogajanje okoli virusa, v prvi tretjini junija se je začelo, vsak dan občutno višje število obolelih in umrlih, Hrvati so glede na sezono prilagajali podatke zato, da obdržijo turiste ampak se ni dalo skrivat, da je obolelih vsak dan več, potem so jih še Avstrijci dobili na laži in jim s posnetki dokazali, da sploh nimajo ukrepov in je vse odprto brez omejitev, potem so kolikor toliko dejansko dajali prave številke, v juliju se je pa začelo iz nekaj sto okuženih dnevno so številke narasle na +1000, mi pametni kot smo pa meja odprta za vse brez omejitev brez kontrole, domači in tuji so lahko prestopali mejo, posledice pa vemo, drastičen porast okuženih in umrlih v Sloveniji je bil razlog, da se je približno 20 avgusta meja zaprla, večina turistov je do takrat odšla domov, Hrvati so nas in Avstrijce grdo zmerjali po vseh občilih sploh pa Kacina, ki je kot uradni govorec napovedal zaprtje meje, naprej pa veste kako je potekalo v septembru smo že bili plat zvona saj smo imeli dnevno ogromno okuženih in umrlih in to se je nadaljevalo do letošnjega aprila, ukrepi na ukrep, vsak dan sprememba ukrepov, ukrep, ki velja dopoldne ne velja popoldne drug dan je že drugi, vlada tolmači po svoje NIJZ po svoje, govorci se dnevno menjajo, odstopajo, kritizirajo, narod pa, ko vas hebe ubogajte ali pa sledi kazen, ki pa ne velja za politike oni gredo lahko v gostilno, se sprehajajo v skupini na meji, OKS organizira neko proslavo za 52 udeležencev, po 8 jih sedi za mizo nihče nima maske in posledice? jih ni še do danes nihče od njih ni dobil kazni, preiskava še traja, ker ne vedo kdo vse je bil na tej proslavi, no za ministrico šolstva se je vedelo, uganite ali so jo kaznovali?
Se kar dobro spomnim zgodaj napisanega. Avstrijci so svoje “poklicali” domov kakih 14 dni pred zaprtjem.Ne vem, kateri pemetjakovič je bil, ki je predlagal 48 urni možni obisk vikendašev. Misliti je bilo (edino logično in varno), da se lahko gre enkrat (pospravit, zapret), a to je veljalo praktično ves čas. Takrat se je tudi videlo, kako zelo velike družine imamo ;).
V glavnem, upam, da bo to cepljenje kaj pomagalo! Včeraj je bila precepljenost12{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Do sredine junija, kot je bilo optimistično napovedano, bi bilo 60{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} kar velik čudež.
Se kar dobro spomnim zgodaj napisanega. Avstrijci so svoje “poklicali” domov kakih 14 dni pred zaprtjem.Ne vem, kateri pemetjakovič je bil, ki je predlagal 48 urni možni obisk vikendašev. Misliti je bilo (edino logično in varno), da se lahko gre enkrat (pospravit, zapret), a to je veljalo praktično ves čas. Takrat se je tudi videlo, kako zelo velike družine imamo ;).
V glavnem, upam, da bo to cepljenje kaj pomagalo! Včeraj je bila precepljenost12{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Do sredine junija, kot je bilo optimistično napovedano, bi bilo 60{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} kar velik čudež.
[/quote]
Kar je bila vse skupaj bolna histerija in nepotrebna panika. In prenapihnjeno vse skupaj. Ob tako nizkih stevilkah, da niso omembe vredne