Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Riba na oko- Sašo Đukič

Riba na oko- Sašo Đukič

Meni je ta človek tako smešen. Rada ga gledam v vlogi Mame Manke.
Ker med oddajo delam še druge stvari, sem preslišala o čem so govorili, ko je rekel, da se mu to zdi preveč pocukrano in da on živi drugače. Na kaj se je to na nanašalo?

men je pa tok beden, tale diego mi je pa všeč 🙂

Oduren tip. Res, prav razočaru me je. Kakšno kretensko obnašanje! Pa una bjonda, k se non stop hihita.

ahahaha ja sašo je vedno tak, neposreden, pove kar misli … ga poznam že leta

Sašo je car

Kot mama manka mi je kul, tle pa je bil res totalno mimo. Kako se je zmrdoval ob sladici!!??

koliko je pa star? poročen?

39

ne vem sicer kakšna skupina se bo razvila v tem tednu, danes me je Sašo najbolj razočaral. Hudo, da razen Regine,niso želeli plesati. Zmrdovanja je bilo veliko preveč.

Sašo je bil meni vedno všeč, do včeraj. V oddaji mi je bil najbolj ciničen, zoprn in neduhovit od vseh gostov. Madona, še Gianni mi je bil tisočkrat bolj simpatičen od Đukića. Upam, da je imel le slab dan, čeprav dvomim.

…prav res, eno je da si neposreden, poveš, kar misliš – da se pa “ven mečeš” kot da si glavni in eden in edini – to pa nima nobene povezave z odkritostjo.

Tudi jaz sem razočarana nad to mamo Manko:-)) Nisem mislila da je tak snob, mislim, da bo ves teden v njegovem snobovskem znamenju. Samo kritizira, pohvala mu gre pa težko z jezika. Ježeš, dela se razvajenega, kot bi bil princ na zrnu graha:-) Da vidimo, kako se bo on odrezal, ko bo na vrsti za kuhanje!

Zakaj folk mešate Saša Đukića in Mamo Manko … Mama Manka je lik …. se pravi ne obstaja… je ni…. je kot lutka, ki govori kar ji paše …. in si pač Đukić takrat v Mami nekaj privošči, vi pa vsi to skupi zmešate in nardite iz Đukića nevem kaj …

New Report

Close