Riba raca rak, sodelujoči ta teden
ribica135, 20.11.2024 ob 22:25
Kako so pa ta teden simpatični, vsi, ki so kuhali do sedaj, Nataša, prelepa naravna ženska, simpatična, simpatična Nastja in danes Domen, kako je zabaven, sproščen, res Štajerc na mestu. Astrid in Arnej še sicer nista kuhala, vendar tudi onadva obetata. Bravo!
Hahahaha, ti pa se hecaš, bolj nadute ženske kot je Nastja še nisem srečala.
Nataša je prečudovita ženska, kar žari. Astrid je izjemno zanimiva umetnica, nisem še slišala zanjo. Doma ima malo hči. Domen je čisto drugačen kot “po tv”. Seksi moški. Nastja mi je bila pred to oddajo bolj všeč, tukaj mi ni, deluje prazna, tudi lepa mi ni več kot na slikah. Arnej je robat, ne paše preveč v to družbo, ni sprejet.
Ja tokrat so vsaj gledljivi in poslušljivi, sicer takih zadev ne gledam. Sem pa gledala na obn TV stol za 4- miza za 4. Zanimivo nobenega alkohola na tisto hrano pijejo sok🤮, v glavnem nesproščeni in le malokdo zna uporabljati sinhronizirano🤣😉 nož in vilice. Res pa je da je to preprosto ljudstvo, pa ne mislim nič slabega. Jih raje gledam kot znane ljudi, ki so v glavnem vsi nekaj prisiljeno osladni. Se ne smem spomnit Pograjčeve